LMA!!!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***314***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

da mai floricule, eheeeei

dar stii la ce ma gandesc eu acum? la minunatia de tort pe care o pregateste simonapro pt maine (dar oare nu va fi gata de astazi sa ne putem linge putin un degetel?)

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si unsprezece luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Mai, cum stii tu sa vorbesti de funie in casa spanzuratului...Cum sa ma dedau eu la tort, spune tu? Nu fu vb ca pana la ziua lu Sophilica trebuie sa fiu trasa prin inel?? Si asa ...mi-e teama ca iat stagnez...dar macar stagnez la 81. Tot traiesc cu spranta ca mai am putin si schimb prefixul...Atunci chiar dau chef mare cu lautari. Macar 79, 9 daca vad pe cantar fac petrecere de recuperare kg

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Neata fetelor,

Of, of, voi vorbitit de kg.in plus iar eu incep sa ma minunez de cele in minuns care le am .
Ar trebui sa mananc toate torturile ce le fac tufetele noastre si poate mai adaug niste kg.la cele 52 pe care le am. Imi placea la 54 dar acum parca sunt prea de tot.

Ma duc sa prepar un mic dejun copios

Mergi la inceput

vezi mai floricule, uite-asa au unii noroc in viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Salutam!

Aseara am uitat sa ma laud cu piticul meu, care a trecut la gradi la nivelul urmator: sta si la masa de pranz (unde se pare ca mananca multumitor ), apoi vine acasa cu microbuzul gradinitei. Imi venea sa plang ieri dupa-amiaza cand am luat-o de la microbuz, cu rucsacelul in spate (gol, dar era de imagine ), i-a spus "papa, tataie" soferului si am plecat amandoua de manutza.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

pupacim si noi adelakele curajos
are mami fetita maaaare

deci se verifica si la voi ca gradi face minuni cu mancatul
acasa nu-ti cere de mancare?
cand am avut norocul sa mergem 2 saptamani consecutiv, am ajuns sa ascund mancarea prin casa; cum intra pe usa incepea papa-papa-papa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

pupacim si noi adelakele curajos
are mami fetita maaaare

deci se verifica si la voi ca gradi face minuni cu mancatul
acasa nu-ti cere de mancare?
cand am avut norocul sa mergem 2 saptamani consecutiv, am ajuns sa ascund mancarea prin casa; cum intra pe usa incepea papa-papa-papa

Kiar sa ceara, nu, nu am ajuns la performanta asta, dar daca am imbiata-o eu cu mancare cand a venit, a mai papat o jumatate de castronel de piure cu "coco", ceea ce la noi e o kestie. Am fost convinsa ca nu mancase la gradi... A intrebat Costin si i-au zis ca mananca, nu tot, dar mananca si ca atunci cand nu mananca satisfacator, ne anunta ei.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

neata tufete,
remember?
trebuie sa recunosc ca nu prea am mai scris in ultima perioada...dar vroiam sa va spun ca noi suntem bine,am crescut foarte bine,pentru cine vrea sa ne vada,ne gasiti aici: http://www.facebook.com/album.php?id=100001743808226&aid=25434
sper sa mearga linkul .
vroiam sa va spun de asemenea ca am terminat cu divortul,am drepturi depline asupra lui mario,iar m. nu are nici macar program de vizitare...asa k ...sunt o mamica cu drepturi depline,si sunt foarte fericita in aceasta privinta...
am vazut pozele cu piticutii si cu papusicile noastre ...
sunt toti din ce in ce mai frumosi

Mergi la inceput

niko - pupacim mamica (,) cu drepturi depline
eu nu am cont pe facebook deci nu exist nu vad nici o pozisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna, fetele!

Gianina: bine ca mi-ai adus aminte de tort, ca eu cu munca mea, nu mai stiu de nimic, l-am sunat pe al meu sot sa-l intreb daca o sa am si eu tort maine

Aseara am ajuns la 7.30 acasa, la ora 8 ma apucam de mancare. Lucian dimineata cand sa plec la apucat plansul si imi spunea: nu peca mami, nu va spun ce m-a dat peste cap. L-am gasit si tunsulici aseara, ia facut freza cumnata-mea.

Felicitari Adelei pentru acomodare!

Multa sanatate Sophiphicului!

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput