LMA!!!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***314***
Raspunsuri - Pagina 10
anamariame spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonapro Insanatosire grabnica Evei Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003) |
Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
Ela78 spune:
| citat din mesajul lui denisamada Salutam! ![]() Aseara am uitat sa ma laud cu piticul meu, care a trecut la gradi la nivelul urmator: sta si la masa de pranz (unde se pare ca mananca multumitor ), apoi vine acasa cu microbuzul gradinitei. Imi venea sa plang ieri dupa-amiaza cand am luat-o de la microbuz, cu rucsacelul in spate (gol, dar era de imagine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Madi, esti o scumpa, mersi pentru PM

Postarea asta mi-a inseninat ziua
, chiar ma gandeam daca a revenit Adela la gradinita
Si noi am inceput gradinita, cand l-am dus prima oara pe Ianis se smuncea din mana noastra sa fuga la copii/cantece/jucarii. Abia ce l-am schimbat in hainutele de interior, ca a si zbughit-o la copii, nu tu pup
, nu tu pa!
, nu-i trebuie nimic, nici mama nici tata, nici casa nici masa. Educatoarea zicea ca e primul copil care n-a plans deloc in prima zi si ca e cel mai cuminte din grupa
+ gasca din parc zilnic). Cand sa-l iau acasa, el striga "Pupii! pupii!" (copii), cu greu il conving ca venim si a doua ziDe papa: educatoarele zic ca el mananca tot, mie nu prea imi venea a crede si-i dau si acasa masa de pranz, chiar daca a mai mancat la gradi felul II+ciorba, nu refuza...
De timiditate: Ianis n-are taine, vineri era tot mall-ul al lui, am si tras o sperietura zdravana ca l-am pierdut(Doamne fereste!), sambata am fost la o party unde el se comporta ca un adevarat punker rebel
Am vazut pozele cu Mario cel inalt si Vladimir
, ce bine va mai distrati voi
, noi daca sintem mai tot timpul plecati nu mai apucam sa facem activitati creative.Pozele cu Andrei sarbatoritul
si Ada cea sfioasa asa cum ii sta bine unei domnisoare
nu le-am vazut
, m-am uitat si pe facebook la Anaan dar n-am gasit...
sa-mi tineti pumnii sambata, cand fac o interventie cu laser la ochi, Geanina a propos de ce ziceai tu ca o pereche de ochelari costa cat jumatate din operatie
In rest, alergatura multa, m-am implicat intr-un program de nutritie sanatoasa, sper sa ma si tina dupa ce incep serviciul (mi-e groaza sa nu ma ingras de la stress-ul de acolo, mancat neregulat, bagat in mine tot felul de prostii, cafea si tigari la greu etc), acum am 52 de Kg si zau ca n-am facut nici un efort.
Desi m-au dezamagit cateva persoane, o sa mai dau din cand in cand pe aici, ca sa nu ma dati disparuta, Inapreda ma bucura prezenta ta

Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
Nikoleta20 spune:
cred k 11 kg are...o sa il mai cantaresc o data diseara,dar eu asa stiam...oricum e cam "atletic"....
...dar e frumusel fok

![]()
denisamada spune:
| citat din mesajul lui inapreda Denisamada, m-a emotionat ce ne-ai pove' de Cornuletz si tare-mi vine sa dau apa la soareci. Avem copii..."mari", tufete ![]() |

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Ela78 Madi, esti o scumpa, mersi pentru PM ![]() Postarea asta mi-a inseninat ziua , chiar ma gandeam daca a revenit Adela la gradinita![]() Si noi am inceput gradinita, cand l-am dus prima oara pe Ianis se smuncea din mana noastra sa fuga la copii/cantece/jucarii. Abia ce l-am schimbat in hainutele de interior, ca a si zbughit-o la copii, nu tu pup , nu tu pa! , nu-i trebuie nimic, nici mama nici tata, nici casa nici masa. Educatoarea zicea ca e primul copil care n-a plans deloc in prima zi si ca e cel mai cuminte din grupa + gasca din parc zilnic). Cand sa-l iau acasa, el striga "Pupii! pupii!" (copii), cu greu il conving ca venim si a doua ziDe papa: educatoarele zic ca el mananca tot, mie nu prea imi venea a crede si-i dau si acasa masa de pranz, chiar daca a mai mancat la gradi felul II+ciorba, nu refuza... De timiditate: Ianis n-are taine, vineri era tot mall-ul al lui, am si tras o sperietura zdravana ca l-am pierdut(Doamne fereste!), sambata am fost la o party unde el se comporta ca un adevarat punker rebel [...] Pozele cu Andrei sarbatoritul si Ada cea sfioasa asa cum ii sta bine unei domnisoare nu le-am vazut , m-am uitat si pe facebook la Anaan dar n-am gasit... sa-mi tineti pumnii sambata, cand fac o interventie cu laser la ochi, Geanina a propos de ce ziceai tu ca o pereche de ochelari costa cat jumatate din operatie![]() [...] Desi m-au dezamagit cateva persoane, o sa mai dau din cand in cand pe aici, ca sa nu ma dati disparuta, Inapreda ma bucura prezenta ta ![]() ![]() |

Si Adela tot asa disperata sa mearga la Ana este (acum Ana e intrukiparea gradinitei
). Tare dezamagit a fost Costin in primele dati cand il parasea in hol si abia daca ii mai facea cu manutza...
Acum s-a obisnuit. Nici eu nu am gasit pozele...
O sa ne gandim la tine sambata.Si nici sa nu-ti treaca prin cap sa nu mai dai pe la noi!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
novus spune:
Hello !!!
Noi am reluat programul de iesit afara intensiv asa ca, cu greu imi fac timp si pt forum, era domnie la programul meu de 6 ore acum abia ajung acasa, fara vizitele mele prin magazine, mananc rapid si gata la joaca, apoi daca mai apuc mai trebaluiesc cate ceva si gata, nani, noi ca Ada nu are nicio treaba cu somnu', ne punem in pat si dintr-o data se ridica si ne mai spune cate o chestie din timpul zilei ![]()
Denisamada,
cornuletzul independent !! ce tare e , merge cu microbuzul
!!
Ela, te rog sa nu ne dezamagesti si sa nu mai dai pe la noi, da 

??!! ai primit mail-ul cu Grecia, da ?
Anaan ce faaaaci 
? iar venituri suplimentare ![]()
?
Ilinca, cum e Sophihi, a trecut valul kkcios ?
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Tufetelor revin cu intrebarea : ce le mai dati dupa amiaza sa manance la ghiocei ? ca-s in pana de idei ![]()
denisamada spune:
| citat din mesajul lui novus Tufetelor revin cu intrebarea : ce le mai dati dupa amiaza sa manance la ghiocei ? ca-s in pana de idei |
Mananca la gradi!
Denisa-Madalina
fericita de
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Mananca la gradi! Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
daa vreau

Anaan spune:
Salutare!
Tufete, eu linkurile la poze nu le mai las mult, deoarece au suspect de multe vizionari. Probabil ca de-acum incolo o sa trimit link pe mailul comun, daca oi reusi, ca zilele trecute n-am reusit. Oricum, fara sa fiu o mironosita - ca nu m-am suparat, doar am constatat
- am impresia ca oricum pozele ori le pun, ori nu le pun, tot aia e, asa ca nu ma mai zdrobesc, ca s-asa stau rau cu timpul disponibil.
Novus, am vazut ca m-ai sunat, dar am fost de serviciu la scoala si am avut de predat urgent un articol, asa ca nu am mai avut vreme sa te sun inapoi.![]()
In rest, munca, munca si iar munca, timpul pe care il mai am la dispozitie alocandu-l copilului, ca tare ma simt vinovata fata de el si tare ne ducem dorul reciproc.
Pisik, si mie mi-e dor de tine, sa stii!
Ela, tin pumnii sambata!

Imi venea sa plang ieri dupa-amiaza cand am luat-o de la microbuz, cu rucsacelul in spate (gol, dar era de imagine