LMA!!!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***314***
Raspunsuri - Pagina 11
Ilinca_M. spune:
Tufete, is un pic ingrijorata. Astazi n-a mai facut decat 3 kk(dimineata, pe la 3 si acum de 15 minute), nu apoase,ci moi ca de lapte (nici n-a prea mancat altceva, doar banane). Azi i-am dat si juma de pliculet de smecta dar n-a tras decat vreo 3 guri cu paiul.
Bun, kk asta recent nici n-a fost foarte moale, ci destul de... consistent, problema e ca era...verde, da' asa, verde ca spanacul. Care-i faza cu kk asta extraterestru? Pana l-a facut chiar numa banane a mancat si un pic de covrig. Smecta aia inverzeste kiki?
Scuzati ingrijorarile stupide, dar chiar nu m-am mai confruntat cu asa ceva...Denisamada, este vreun virus care inverzeste kk?!
novus spune:
Ilinca, eu nu ma pricep,
sa va faceti bine !
Anaan, un mare
, da-mi maine un apel cand esti disponibila !
Ela, sambata suntem cu gandul alaturi de tine
!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Ilinca_M. spune:
Am gasit pe net un link ce m-a mai calmat, scrie asa:
"Verde. Scaunele verzi la copin mai mari sunt adesea inofensive daca apar ocazional. Ele pot fi vazute adesea la copii cu diaree si sunt doar un semn ca scaunul a trecut atat de repede prin intestin incat secretia de bila nu a avut timpul necesar pentru a-si schimba culoarea in cea normala, maro, a scaunelor obisnuite. Daca scaunele verzi apar in mod repetat, apelati la un medic."
Deci tot ce e posibil sa fi fost asa verde dupa diaree. Daca totusi mai apare vreo tufata-expert in kk in urma experientelor/ studiilor etc, astept cu nerabdare raspuns
. Febra n-are, alte simptome n-are.
Si io-s tare ocupata dar tot nu ma pot abtine sa nu mai arunc cate un ochi pe-aici. Ela, cine sau ce te-a dezamagit?
Niko, imposibil sa aiba Mario 11 kile la inaltimea lui, pare destul de solid! 11 kile are Phiphi! (ma rog, avea inainte de diaree:))).
Monnvas spune:
ELA tinem pumnii la operatie. Ce problema ai la ochi?
Tufete, ce de sarbatoriti is maine, unu' si-una ![]()

titi Ian
Izia-Dragoana-Pogonici
Keutu care nu mai e cheliutu
Iulia cu ochi albastri
Raul
Mirunica
Medeea
Mara
Sa fiti sanatosi si veseli si sa aveti mult noroc in viata!
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
Pisik06 spune:
Dragele mele dragi,
Sa stiti ca si mie mi-e dor de voi si tare mi-ar placea sa mai stam la povesti mai mult, dar de la serviciu nu pot efectiv, iar acasa pic lata, nu imi ajunge timpul de nimic.
Simt ca ma pierd, nu mai am timp sa imi intretin prieteniile , abia mai vorbesc cu prietene dragi la telefon (asta asa, ca ma mai suna ele, Novus
), cu sotul abia daca ma mai vad, in fine, hai ca nu asta era scopul, sa ma plang.
Dar pentru ca se leaga, m+am decis sa imi pun cenusa in cap, de fata cu toata lumea, desi initial vroiam sa o fac in privat, dar asa cred ca e e mai bine.
ELA, iarta-ma! De ziua ta nu am intrat si nu am stiut ca este ziua ta, iar apoi efectiv nu am apucat sa te sun si am lasat zilele sa treaca aiurea, m-am lasat coplesita de treaba si m-am trezit mereu tarziu. Sa stii ca m-am gandit la tine, ti-am trimis ganduri bune si nu te-am uitat, chiar daca am fost fara obraz

Nu stiu daca eu eram vizata cand ai spus de dezamagire, as merita-o din plin, dar am tinut neaparat sa iti spun asta aici
Ma bucur ca Ianis nu are nicio treaba la gradi, face echipa cu Adela la capitolul asta. Ana mea iarasi a plans astazi, pt ca "mamaia", alias dna asistenta, febletea ei nu era la gradi, doamna cu care s-a obisnuit in ultimele zile nu era nici ea, era cealalta care a lipsit o perioada, copiii nu erau in clasa ci la masa si nu si-au facut ei ritualul cu facutul cu mana la geam inainte de intrare, etc. Asa ca iar s-a lasat cu urlete, dar la plecare a fost ok, nu se mai dadea dusa...![]()
In rest, ma gandesc la voi si va imbratisez cu drag!
Mami de minune mica
inapreda spune:
Nu ti-am rapuns pentru ca Ian nu maninca nimic
dar, daca vrei, pot face oarishce sugetii
: papanasi (fierti), faimoasele clatite japoneze, sufleuri diverse, orez cu legume, budinci, mbs, mozzarella cu rosii, tartine cu diverse paste de brinza sau pateu facut in casa, friptura cu castraveti, muffinsi...
PS. Si eu sint curioasa ce le dati voi sa vad daca nu gresesc undeva ![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Tufetelor revin cu intrebarea : ce le mai dati dupa amiaza sa manance la ghiocei ? ca-s in pana de idei www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
inapreda spune:
Ela, ma bucur sa "aud" ca Ianis e fericit la gradi' si tare mi-ar placea sa copiem si noi modelul din toamna ca tare ma mai stresez in avans
pe aceasta tema.
Si-mi pare rau ca ai fost dezamagita; sper ca nu te-am suparat si eu cu ceva, desi imi pare rau SI sa stiu ca te-a dezamagit vreo tufata draga. Sper sa poti trece peste CUMVA
si sa nu ne abandonezi. 
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
inapreda spune:
Ilincutza, eu nu ma pricep la kkceli si nu vreau sa-mi dau cu parerea fara sa stiu ce spun; din cite am citit insa, stiu ca bananele nu sint ok la diaree ![]()
Sanatate si pupici.
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
inapreda spune:
Anaan, nu vreau sa te supar dar, da-mi voie sa nu fiu de acord cu tine : eu nu cred ca exista vreo tufata (la cele active, ma refer) care sa nu fi vazut pozele cu Dei Dei. Poate ca nu multe au lasat si coment-uri din motive felurite si aici, da, poate ca nu e ok pentru ca stiu cit ma bucur eu cind citesc ceva dragutz la adresa lui Ian -nu neaparat atit de des pe cit mi-ar placea, recunosc
-. Te rog sa nu mai fi suparata. Uite, te servesc pe tine prima cu o felie de tort de la Ian si-ti trimit si pupici de incurajare 
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010