LMA!!!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***314***
Raspunsuri - Pagina 12
ramona7575 spune:
Avem ghiocei fasneti la gradinita care nu plang, eu nu l-am mai dus pe Stefan pt.ca tusit putin dar a fost si vremea rea... acum sa-l duc iar mai mult incurc lumea, mai avem 3 sapt.si ne vine tati acasa si iar suntem in fericiri depline 

Despre mancare, nici Stefan nu se rupe de vreo 2-3 sapt., sta flamand si cate 7 ore si abia daca baga ceva la stomacel nu-i mai plac deloc supele , ciorbele(eu cred ca se ingrasa d ela somn, in ultima saptamana a bagat 10-11 ore de noapte si 3-4 ore ziua, il mai trezeam eu) iar la capitolul preferinte: peste cu usturoi (usturoiul sa fie la orice carne). Am facut budinci, piftelutze si musaca in ultimul timp.
Anna, am vazut pozele de la intalnirea cu Novus, am admirat Andrei fasnet si casa maarrreee , cu usi imense...
Nico - nici eu nu cred ca Mario are numai 11 kg.la cat de lung si legat este 
, are Stefan al meu mai bine de 14 kg. si arata ca Mario, doar ca are 92 cm.
Fetelor cu servici, va iertam de la absenta, sunteti motivate , era de asteptat sa se intample asta, e bormal sa stati mai mult cu puiutii
Eu sunt prinsa in cautarea de masina, am implicato si pe galateanca noastra Simona , e o secretara pe cinste 

Pup la restul fetelor, ma duc la nani ca ma dor ochii
inapreda spune:
Pisik tie iti trimit
asa, pur si simplu, pentru ca imi place de tine.
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
Pisik06 spune:
Revin sa o pup pe Phiphi care a avut si ea o problemuta, dupa ce atata s-a tinut tare. Eu la kkceala i-am dat banana amestecata cu branza de vaci, pt ca altceva nu manca, gen morcov sau carne fiarta bleah, nici sa nu vada.
ANA, eu am vazut pozele de la ziua lui Dei, dar zau ca nu mai stiu daca am comentat
I-am admirat si pe Andrei si pe Ada, sunt adorabili
Si de tine mi-e dor si de toata lumea

Acum chiar fug, pupici
Mami de minune mica
Pisik06 spune:
INA 

L-am vazut pe titi Ian pe FB, e dulce rau de tot, iar cu masinaaia a lui m-ati dat gata, cand ne scoateti in oras?![]()

Mami de minune mica
inapreda spune:
Miine o sa fiu cam bizi, nu cred ca voi intra, asa ca urez de pe acum sarbatoritii care-si impart ziua cu Ai (=Ian): Izia, Keutu, Medeea. LA MULTI ANI! Va doresc sa fiti fericiti!
Chatonel, Kea, Uali LA MULTI ANI! Este si sarbatoarea voastra. Va doresc sa gasiti resursele necesare ca sa va ghidati copiii inspre fericire. 

Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
Dodo-pui spune:
tufete dragi,
eu abia reusesc sa va citesc ,stiu ca am vizionat toate pozele ...eu nu le comentez decat f rar si nu ca nu mi-ar place protoganistul/a....asta-s eu
.Toti ghioceii imi plac chiar imi sunt dragi
Acum mi-am amintit ca trebuia sa raspund si la unele postari scrise dar cum sunt mereu in "alergari" citesc apoi cand revin scriu ce-mi amintesc![]()
Ela
doamne ajuta sa fie bine sambata!
Insanatosire grabnica tuturor bolnaviorilor!
la multi ani tuturor sarbaoritilor de azi!
si felicitari mamicilor pentru puiuti lor!
La multi ani Simonapro,sa fii sanatoasasi sa ai o viata plina de vise implinite!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Blogul Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
carla28 spune:
noi ne pregatim de petrecere azi cu familia, nasii si prietenii, iar sambata avem petrecere cu copiii la MC.
astept sa vad poze cu petrecerile tuturor, ma bucur cand apuc sa le vad si as vrea sa am mai mult timp liber ca sa pot lasa un mesaj cu ganduri bune tuturor.
Floric spune:
LA MULTI ANI!!! iar avem o caciula de sarbatoriti.
MAncare, bauturica, petrece pe cinste...
Eu lui Rares ii dau fructe dupa somnul de pranz iar seara in general mancare pe baza de lapte, braza, paste sau peste.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Gianina34 spune:
buna dimineata,
pupacim gasca de sarbatoriti:
Iulia Alexandra,ghiocel de Doranna
Ian Alexandru,ghiocel de Inapreda
Alexandru Raul,ghiocel de Carla28
Izia,ghiocel de Chatonel
Ana Miruna,ghiocel de Claudela
keutu' mic,ghiocel de Kea
Mara,ghiocel de Dannnah
Medeea,ghiocel de Uali
si mamica simonapro

azi ne facem de cap cu torturi, praji si alte-alea
(am si la serviciu o colega sarbatorita asa ca-i un trai si-o viata pe capul meu
)
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si unsprezece luni