Pepenasi de iulie-august 2008 (209)
Raspunsuri - Pagina 11
Marina_1609 spune:
biri, da stai tu calma, n unasc eu de la conflictul de pe forum. nu le pun chiar asa la inima![]()
eu ma tem ca nasc de la atata tuse ca de 3 zile imi scuip plamanii. in plus mi-a revenit si greata si sa vezi cum imi vine burtoiul pana in gat...
--------------------------------------------
Marina
34+
&
ANA SOFIA (05.08.08)
--------------------------------------------
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog
SunSmile spune:
Buna fetelor,
Am intrat sa va urez toate cele bune, cu ocazia sarbatorilor pascale! Nu o sa mai insir tot ce va doresc, desi va am in suflet pe toate si va trimit ganduri calde...o sa va doresc doar lumina si pace in inimi!
Si, va rog eu, aveti grija de sanatatea voastra si a celor dragi voua, totul capata alte dimensiuni atunci cand o pierzi...
Asadar...Lumina Invierii sa va intre in case si in suflete si sa va dea speranta, dragele mele!
Daca tot am intrat, e musai sa fac si un moment "marketing". Am avut onoarea sa fiu prima posesoare a albumului foto facut de Carmen si Tavi! Si nu, nu vreau sa fiu patetica, asa cum sunt mai mereu, dar este incredibil! Este atat de frumos, are atat de mult suflet in el, e asa de colorat, e atat de bine gandit, e asa de original si de altfel, incat, realmente ramai fara replica! De fapt, e UNIC!
Si chiar vi-l recomand cu toata inima! O sa respirati si voi o farama din marea iubire pe care i-o poarta parintii, minunatei noastre regine, Allegra! P.S. (Carmen, te iubesc din tot sufletul si-ti multumesc, si aici, pentru...tot!
)
Am citit nitel vreo 3 pagini, crezand ca ma updatez (eu citesc forumul cam de 2-3 ori/an, atunci cand si scriu...atat se poate momentan, atat accept)...si am vazut ca e o furtuna! Am auzit si eu de mutarea unui grup de fete pe facebook( unele fete dragute mi-au trimis si invitatie) si nu mi se pare nimic in neregula! Ok, eu nu-mi voi face cont niciodata intr-o retea de genul fb dar eu sunt eu. Daca spiritul odiseei pepenasilor continua acolo (asa cum citesc ca a scris MadaIrl) e minunat!!!
Ar fi fost chiar pacat ca frumoasele prietenii care se legasera, sa se distanteze! Scrieti unde doriti, eu o sa trec de 3 ori/an, pe aici, sa va urez una alta si sa va trimit ganduri sincere! Dar...eu nu-s fan de retele de socializare, nu am timp, nu am disponibilitate, nu am voie; iar forumul si grupul de pepenasi vor ramane, intotdeauna, o amintire atat de frumoasa!
Stiu ca n-am fost coerenta dar, ca intotdeauna in ultimul an, sunt pe mare fuga!
Aveti grija de voi, de copilasii vostri minunati si de toti cei pe care-i iubiti!
Va imbratisez cu drag!
p.s Felicitari tuturor viitoarelor mamici....din ce vad in ultimile pagini, daca pana acu pepenasii au avut fratiori, acum e randul surioarelor! Sa fiti sanatoase si sa aveti sarcini usoare si copilasi perfecti!
_
Mamica unui MIRACOL
láska je odpov#283;#271;
Biribu spune:
Haide mai Mada, tu stii ca mi-esti draga si chiar nu am venit sa-ti reprosez eu ceva, dar parca "venin" suna un pic cam prea de tot ![]()
uite eu inteleg perfect mirarea si poate nemultumirea fetelor cu privire la marea "migrare". pai nici eu nu am stiut de ea pina mai ieri cind am intrat sa dau cu La multi ani pe aici, si zic eu ca de activat in forum o fac destul de constant de ceva ani buni. in fine, n-are nici o importanta...
Felicitari Ooka, sarcina usoara!!! saracul Vlad si visele lui ![]()
![]()
Nati si tie mult noroc si sa se prinda repede
pai da, imi aduceam aminte perfect de ce ziceai in privinta unui alt copil, de-aia ma minunasem ![]()
Marina sanatate
sa treaca tusea! hai ca acum bagam niste majorete de nu te vezi, enjoy ultimele saptamini!
Mami de doi
mici
"If you believe everything that you read, better not read"
Biribu spune:
revin ca vad ca intra si Sunul si sa-i zic si eu un LA MULTI ANI cu mult drag!!!!
te pup tare tare si sper ca sunteti de la excelent in sus toti trei 
Mami de doi
mici
"If you believe everything that you read, better not read"
ariadnabr spune:
Birule- intra te rog me yahoo si vezi ce am scris acolo. 
Sun- Paste fericit si voua si celor dragi si multa, multa, multa sanatate, ca e cea mai importanta! 
Nati spune:
Sun, sanatate multa si sarbatori fericite!
Biri, eu nici acum nu sunt convinsa 100% ca sunt pregatita pt un alt bebe si tot ce inseamna primul an din viata unui bebe, poate si pt ca Matei a fost dificil, mai mult treaz decat sa doarma, plangea ca vroia in brate mereu, plus orele lui zapacite de a se culca 2am ori 4am.
Da ma amagesc cu gandul ca doar nu se va repeta scenariu ca la Matei.
Acum luam o pauza ,din toamna incepem cu inseminarile si poate nu ajungem la FIV.
Oricum viata e frumoasa si in formatie de 3.
Concediu placut, sa ai parte de soare si caldurica.
Sarbatori fericite!
estrella80 spune:
Buna dimineata si de la noi,
Desi recunos ca lecturez din cand in cand paginile forumului nu reusesc sa ajung si sa mai scriu. Oricum ar fi imi face o deosebita placere sa intru, sa va citesc si sa stiu ce mai fac pepenasii nostri dragi!
Si pentru mine forumul, desi sunt mai mult decat inactiva si ma numar printre cei care nu mai posteaza decat din an in Paste, reprezinta ceva drag sufletului meu si asa va ramane tot timpul.
Am vazut ca apele sunt putin cam tulburi pe aici insa nu vrea sa intru in polemica ci doar vreau sa spun ca fiecare e liber sa decida pentru el insusi. Atat!
Si acum sa revenim la subiect.
Vreau sa va urez si eu sa aveti parte de un Paste fericit alaturi de cei dragi voua cu multa liniste si caldura sufleteasca!!
Noi suntem bine.
Maya e bine, a inceput de o luna de zile gradinita, la program scurt. Se descurca bine, mai bine decat m-am asteptat si sunt foarte multumita de acest lucru.
Creste mult prea repede pentru puterea mea de absorbtie a tuturor amintirilor, creste frumos, asa cum mi-am imaginat si mi-am dorit mereu.
E un copil cuminte, in limitele normalului, linistit, uneori mai baietoasa, alteori mai domnisoara, dar oricum ar fi eu o adooor!!!
Sunt convinsa ca si voi simtiti acelasi lucru dar am simtit nevoia sa o spun!
Eu va imbratisez cu drag pe toate, le urez unora dintre voi o sarcina usoara in continuare si inca o data un Paste fericit cu tot ce va doriti voi!!!
Gini75 spune:
Am intrat si eu sa va spun PASTE FERICIT alaturi de cei dragi, cu sanatate si liniste sufleteasca!
Sun, sanatate multa tie si celor dragi! Asa ma bucur ca ai trecut pe-aici! Si eu am albumul facut de Carmen si Tavi, da e minunat, e o poveste.
Estrella, aceeasi impresie o am si eu: puiul meu creste mult prea repede, dar creste asa de frumos...
Inca o data va urez toate cele bune cu ocazia sarbatorilor pascale!
gallyb spune:
Fetelor multumim frumos.
NATI sper sa nu intarzie mult bebe 2 si la voi.
NOI VA DORIM UN PASTE LINISTIT SI CU MULTA SANATATE ALATURI DE CEI DRAGI!!!!!!!!!

Xenia si 24 S +