Pepenasi de iulie-august 2008 (209)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Eu nu am scris de ceva timp pe aici si tocmai cand m-am hotarat sa va spun ca la noi vine barza cu o surioara pt Xenia, gasesc discutii.....

E Saptamana Patimilor, nu va aprindeti mai rau decat atat...

Xenia si 24 S +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

gallyb, felicitari pt bebita, sarcina usoara si placuta in continuare.
Trimite si la noi din norocul vostru, poate reusim sa avem bebe 2 fara sa mai fac tratamente de fertilitate ori FIV.
Ia vezi cum tragi piciorul mai bine,poate se ia si la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

mai voi iar ati luat-o pe aratura si ce e mai grav chiar in saptamana mare... hai ca aveti asa un talent sa aprindeti focuri inainte de toate sarbatorile mari...

--------------------------------------------
Marina34+ & ANA SOFIA (05.08.08)
--------------------------------------------
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

ce rau imi pare ca din cauza mea [indirect,ce i drept]s a ajuns la discutii din astea.
hai sa explic eu cum a fost.fetele s au mutat pe fb pt ca doreau intimitate.nici eu n am stiut pana nu m a adaugat moni in lista.
am continuat sa scriu si aici,pt ca ,asa cum am mai spus,ma leaga multe de dc.
in clubul dc nu mai scria nimeni,apoi,a scris nati si i am spus si ei pe privat ca fetele scriu in alta parte si i am spus sa si faca si ea cont,daca vrea si sa scrie pe fb.
apoi,pt ca asa mi se parea corect,le am anuntat pe fete ca i am spus lui nati si ca,daca vor si ele,o sa trim msj si ioanei si lui cami[doar ele mai scriau atunci la pepenasi].sa explic de ce le am cerut acceptul-pt ca nu eu am infiintat clubul pe dc si ca atare,nu puteam lua decizii fara asentimentul lor.
fetele au raspuns ca toate mamicile de pepenasi sunt binevenite si...restul e istorie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Nati- uite, eu asa vad lucrurile. Cand a fost creat grupul, eu personal mi-am dorit in grup persoanele cu care eu am afinitati, intamplarea a facut ca majoritatea persoanelor cu care am afinitati sa fi fost deja pe FB si deja in lista mea de amici, da, erau cateva care lipseau si da, le-am convins (nu intotdeauna personal) sa vina. Nu m-am gandit mai departe. Nu m-am gandit sa inlocuiesc DC cu FB. Astea fiind spuse nu m-am gandit sa invit si pe cele cu care nu am afinitati. INSA, afinitatile mele nu-s aceleasi cu afinitatile tale. Fiecare are alte afinitati si fetele au continuat sa aduca alte fete de aici din acelesi motiv, afinitate, de aceea grupul a crescut in timp si asta este perfect OK. Grupul nu a fost secret, insa din motive mai mult sau mai putin subiective nu a fost pus nici un anunt pe DC (eu personal, nu m-am gandit la asta, alte fete insa au considerat un anunt pe DC, drept concurenta neloiala site-ului...etc). N-a fost deci o chestie deliberata. S-a intamplat asa.

Ca o chestie paralela,cand a fost cutremur la voi, prima intrebare pusa pe forum si pe FB a fost daca Nati e bine. Am rascolit forumul personal, am gasit mesaj de tine ca sunteti bine. Apoi ai scris si aici si Mona s-a gandit la voi sa va aduca acolo, pentru simplul motiv ca datorita interfatei si a optiunii de privacy, fetele sunt active acolo mai mult decat aici.

Tind sa cred ca in pofida "nervilor mei caracteristici", "aciditatii", "negativitatii" si a altor stampile puse langa numele meu, cel de mincinos nu exista. De mintit nu am motiv sa mint pe tema asta. Deci, te rog frumos sa inregistrezi cele spuse mai sus, drept adevar, pentru dincolo de toate ipotezele, ASTA E ADEVARUL.

Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

nati,ti am trimis pm pt ca ma gandeam ca nu pot scrie pe dc despre fb,practic e un fel de concurenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Olaaaaaaaaaaa fete!!

era sa zic aoleuuuu....

intru sa zic si eu un LA MULTI ANI! dar nimeresc in furtunica...

fetelor eu zic ca toata lumea are dreptate si imi sunteti dragi toate si e pacat de discutii de genul asta.

acuma eu pesonal nu pricep de ce toata tevatura cu mutarea, personal habar n-am avut de nici un grup paralel si tot personal nu ii vad utilitatea.
chestia cu intimitatile e reala si normala dar pina la urma daca se discuta si pe altundeva tot in grup unde e intimitatea ???
eu consider ca atita veme cit nimeni aici nu-si pune adresa/telefonul/contul bancar la vedere e la fel de intim ca oriunde in alta parte pe net.

in fine, pe mine pesonal de locul asta, pe DC, al pepenasilor ma leaga atit de multe amintiri frumoase, nimic nu poate inlocui asta. pacat insa ca odiseea noastra a fost atit de farimitata si scindata odata cu trecerea la scutece. presupun ca ceea ce pareau la vremea aceea prietenii solide si adevarate (chiar daca virtuale) s-au dovedit a nu fi mare lucru...

in alta ordine de idei

Nati tu .... te gindesti la al doilea ???? brava fata sa fie cu noroc

Gally felicitari pt fetitz

Ooka ai zis hormoni? adik esti gravi???? zi repede sa stiu, ca daca e asa nu mai intru pe aici, clar, ca-mi vin idei

Marina pup fata bortzolina, nu te necaji ca acu nasti am vazut 34 de saptamini la tine si ma iau pe mine emotiile

mai tineti voi minte cum ma rugam eu de Tony sa iasa odata si acum cind face vreo dracie paca l-as baga la loc sa am o clipa doua de liniste

va pup si nu mai intru pina dupa Paste ca plec la mare la soare

sa nu papati prea mult cozo ca ingasa

Mami de doi mici

"If you believe everything that you read, better not read"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Biri, salutare si o primavara frumoasa!
Nu stiu daca iti aduci aminte ceva vreme in urma ziceam sus si tare ca mie personal nu-mi mai trebui al doilea bebe,... ca James si maine m-ar baga in tratamente de fertilitate pt al doilea bebe.
Acum ca Matei e marisor, ma inteleg cat de cat cu el, si mai ales ca e cumintel(sa nu ma auda ca i se urca la mansarda), a inceput sa ma gadile ideea pe la capusor cu al doilea bebe.
Trei luni la rand am facut analize si doua inseminari artificiale fara succes, foliculii sunt de rasul lumii, iar endometru e jalnic de mic.
Adevarul ca aici la clinica unde am fost inseminarile artificiale se fac fara tratament de stimulare,se fac pe ciclu natural.
Medicul ne-a sugerat sa incepem procedura de FIV si tare nu ma aranjeaza.
Am sa incep iar tratamnetul naturist pe care l-am luat in perioada cand am ramas insarcinata cu Matei, poate ajuta si de data asta.
Poate din toamna ne apucam, daca nu se intampla vreo minune si vine bebe2.
Oricum nu e ca si inainte sa-l avem pe Matei, atunci era chiar crima si pedeapsa, nervii intinsi la maxim luna de luna cu teste negative timp de 5 ani, pana ne-am urnit la medici si asa a aparut Matei.
Acum suntem relaxati, cel putin il avem pe Matei care are grija sa ne tina nivelul adrenalinei la cote maxime si timp liber pt noi doi cu taraita.
si aveti grija de voi!

ooka, felicitari de bebe mic in burtica, sarcina usoara si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

da Biri, gravi, pare ca tot fifitza si sa ne ajute Dumnezeu sa fie bine ca am avut ceva peripetii si cum suna cintecul 'cela:

Visul lui Vlad s-a destramat... (visul de a avea baiat)

le: multumesc Nati si sa va ajute si voua Dumnezeu sa se prinda cat mai repede!

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Daca era vreo lectie pe care ar fi trebuit s-o inregistrez de la mama "fiecare pasare pe limba ei piere" ar fi trebuit sa fie, sa tac si sa nu ma bag, sa trec cu privirea peste nedreptate si inflexibilitate si sa-mi vaz de ale mele, poate asa as fi mai putin patimasa si mai putin "conflictuala". Tata insa era jurist, cred ca exista un defect profesional in educatia mea.

Asa ca...

Ioooi, io-s "lider de grup" cu "personalitate conflictuala" care a format acum grupul de pe FB??? Mno, oricat de mandra si ONORATA as fi de faptul ca am 41 de "oi" care ma urmeaza, nu pok ca sa accept onoarea pentru ca nu eu sunt autorul grupului si chiar de as fi, nu exista lider . Ma incapatanez sa cred ca se poate, macar acum, in ceasul al 12-lea, sa se inteleaga o data, pentru totdeauna, final, concis si cum mai vreti voi, ca se prefera scrisul acolo:

• pentru ca nu exista "revista presei" pentru non-membrii de pepenasi, nu exista sa se primeasca private de la x si y care nu fac parte din Odisee cu "pedepse Dumnezeiesti", rautati si lectii de conduita gratuite.
  • de cand s-a format grupul ala si nene suntem acolo de ceva luni, am avut parte din nou, de odiseea de poveste care a fost, NICI o cearta, NICI o judecata, NICI o ironie si nici una dintre cele 41 de "oi" nu e obiect de amuzament. I know!!! Incredible huh???
  • Acolo avem deosebita PLACERE de a coresponda si socializa cu unii dintre "cei echilibrati, luminosi" care yo and behold s-au retras de AICI de foarte mult timp dar acolo sunt FOARTE activi si nu numai, acolo sunt EI, asa cum i-a lasat mama Natura, acolo pot glumi, pot tranti o prostie, pot rade liber, fara a fi subiectul de amuzament si judecata al unuia, sau altuia si fara a incalca reguli de forum

Asa ca, va invit cu drag pe FB. Or va invit cu drag sa ignorati si acest mesaj si sa continuati sa va varsati veninul in pace si liniste, in saptamana Mare.

Cu Dumnezeu inainte.

P.S. Ca o nota in plus venind de la la un om, care Dumnezeu stie e inca in cautarea "echilibrului", ceea ce ma face asa de "patimasa" e faptul ca, ma doare ca se prefera ipotezele versus adevarului, si ca stampilele si judecatile se aplica din pacate unor oameni ca Narcisa, Yael, Carmenela, Bobitamica, anaxena, Mada de UK si multor alte fete care nu prea au creat probleme aici si care intotdeauna au avut un cuvant BUN de spus, oameni inzestrati cu LUMINA si care NU merita toata panarama si noroiul aruncat in ele. Nu conteaza daca aceste idei sunt aruncate in context citit si literar sau pe aripa cinismului, e saptamana MARE, e saptamana in care ar trebui sa ne amintim ca Iisus a murit invatandu-ne sa ne IUBIM unul pe altul. Paste fericit!

Mergi la inceput