Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe! (66)
Raspunsuri - Pagina 15
kitty-27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui irina_d15 pentru fetele care au avut op laparo: cum a fost prima menstra dupa operatie? a venit la timp, mai devreme sau mai tarziu? desi am avut toate semnele de ovulatie, totusi temperatura bazala nu a crescut, ceea ce inseamna ca nu am ovulat luna asta si ma intreb cum vor veni rusii... |
mie mi-a intarziat 3 zile...

ASPIRANTA LA BEBE
irina_d15 spune:
am gasit pe net o chestie destul de interesanta despre ce se intampla cu noi dupa laparo:
http://www.centerforendo.com/articles/endocomingback.htm
pentru cine nu are rabdare sa citeasca si in special pentru roxy si cine a mai avut chisturi dupa laparo, un pasaj care mie mi s-a parut foarte important:
"If you have just been through surgery to deal with endometriosis and the cysts so commonly associated with it, a new cyst is a scary thought. Added to your fear can be a visit with a physician who will automatically tell you that a new cyst is "new endo".
All too often, this results in patients being wrongly told their endo has come back!
Then they are usually offered one of the stronger suppressive drugs. Now in addition to hurting, these women are confused, angry, and afraid that their disease has not been treated effectively, or that it has come back already.
Cysts that form within the first six months after LAPEX are almost never endometriosis. In fact, in more than 800 patients I have treated with LAPEX, we are aware of fewer than one dozen recurrent ovarian endometriomas. The average length of time post-op for patients in this series is almost four years, and 180 patents more than seven years past surgery."
ancadragoman spune:
VA MULTUMESC MULT PENTRU RASPUNSURI ,A MERS LA DOCTOR SI SE PARE CA ESTE IN REGULA TINAND CONT DE CAT SANGE A PIERDUT.
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
roxypuy spune:
buna fetelor! ce mai faceti?
eu sunt bine - mi-am mai revenit si psihic, fac tratam cu ovule post-cauterizare si astept sa iasa rezultatul de la biopsie si de la paps ca sa pot merge la control. am mai avut zilele astea ceva junghiuletze pe la ovare, dar nimik serios. cred k sunt de la ovulatie k e perioada...
irina - multumesc mult iubita pt rezumat
mi-am salvat link-ul si o sa ma apuc de citit. oricum suna incurajator ce am citit pana acum
legat de CM dupa laparo - mi-a venit la timp si dupa prima si dupa a doua.
poop toate fetele!
Roxy
lalely07 spune:
Buna fetelor,
Am venit si noi acasa!!!Totul a fost bine,Dumnezeu m-a ajutat si mi-am vazut puiulin brate.
Am nascut pe 15.04 la ora 09.20 un baietel de 3600 gr si 52 cm.Sunt foarte fericita si am un baiat scumpic foc!!!!
Va doresc sarbatori fericite alaturi de cei dragi si fie ca anul asta lumina invierii sa va aduca liniste si surprize placute (bebei)
Va citesc cand pot..si incerc sa mai si scriu dar este greu cu bebe mic care imi ocupa tot timpul...
Mami de
David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
misspii spune:
Va doresc,tuturor,un Paste fericit,cu multa lumina ,speranta si sanatate.
Va pup pe toate!!!!!!!!
Lalely - va doresc multa,multa sanatate si numai bine.
lucialu spune:
Sarbatori fericite! Paste linistit si multa lumina in sufletele si casele voastre alaturi de cei dragi!

Misspii, ma gandesc la voi. Doamne ajuta sa fiti bine!
Lalely, felicitari iubita! Sa va traiasca buburuzul, sa fie cuminte si papacios si mai ales sanatos!

lelu spune:
Vreau sa va urez tuturor un Paste fericit si plin de bucurii! 
Doamne ajutane sa facem si noi copii sanatosi! 

roxypuy spune:
Hristos a Inviat! Va doresc tuturor un Paste Fericit, plin de sanatate, liniste si momente deosebite!
lalely - felicitari draga mea! sa-ti traiasca puiutzul, sa fie sanatos si sa te bucuri de el!
va poop pe toate!
Roxy
lalely07 spune:
Va multumim fetelor pt felicitari!!
O sa intru mai rar caci nu ma lasa bubu..dar incerc macar sa va citesc zilnic!!
Multa sanatate si fericire tuturor!
Mami de
David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!