Pufi de ian-feb 2010 (5) - LMA Alicredo!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

La multi ani Alicredo !

Iti doresc tot binele din lume

Sa fii mereu inconjurata numai de dragoste,armonie,sa fii fericita alaturi de familia ta

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Prietenul nu iubeste prietenul ci obiectul prieteniei . "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

La Multi Ani Alicredo!
Sa fii mereu fericita, sanatoasa, iubita si mamica cel putin la patrat, pt ca se vede ca ai multa dragoste de oferit!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Multi ani traiaaaasca!
Muuulti ani traiaaaasca!
Laaaaaaaa muuuuuuulti aaaaaaani!!!

ALICREDO SA TRAIASCA!!!
ALICREDO SA TRAIASCA!!!
LAAAAA MULTI ANI!!!

Sa traiesti multi ani fericiti alaturi de cretulinu tau si de sot! Sa fiti fericiti si sa va iubiti mereu, sa face cati bebei mai vreti si cand vreti , sa va ajute Dumnezeu sa va indepliniti visele si sa fiti fericiti!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

LA MULTI ANI ALICREDO !!!

Mamico, iti doresc sa fi sanatoasa, fericita, sa ti se indeplineasca toate dorintele si sa te bucuri de familia ta frumosa toata viata

Mamica fericita de Mara si de David
Povestea Marei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Seara buna si de la noi!

Trebuie sa multumesc pentru emotionatul colaj! Alicredo esti tare priceputa si rabdatoare. Acum nu cred ca mai conteaza dar mie mi-a placut varianta 1, mai romantica. Ce pufuleti frumosi avem!

Si pt ca trecut de 12 noaptea:

LA MULTI ANI, ALICREDO!

Sa fii sanatoasa sa te bucuri de cei dragi si sa ai parte doar de impliniri, de acum incolo!

Mami a lui Cristi

www.lucrumanual.tk/cercei/54-cercei-picatura.html" target="_blank">Cercei "Picatura", mov cu perluta roz

www.lucrumanual.tk" target="_blank">Obiecte handmade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

sa incep cu restantele

bea, sorina, bubu, ale1212xa,nyny, ayanna, elefantica, miremia, alexutzzza, simplicity, happyella, ruxita, rox_y,ale3csa, tomaca, annaiss, haircut, lorex, gmilady,micky multumesc din suflet ptr aprecieri... ma bucur ca v-a placut!

multumesc familiei si prietenilor care m-au suportat pe parcursul desfasurarii montajului,....glumesc...asta e ptr alex..ca facea mishto de mine ca nu sunt la oscar

v-am lasat pe mail...varianta si mai soft....pentru cele cu corazonul mai sensibil ne-am incurcat putin...dar e ok acum....din 3 variante trebuia sa ajunga la voi numai una...acum le aveti pe toate! salvati-o pe care o vretidaca o vreti

edit: am bagat-o si pe micky

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

si acummmm

Ta na na naaaaaaaa
Lumeeee ,Lume!

Astazi e ziua mea...asa ca azi e sarbatoare, nu va las la smotru, la rufe, la calcat,la NIMIC azi stati numa cu pufi vostri iubiti...asa de ziua meacer prea mult?
nu-i nimic ca acum va imbat

cu...

si de papica

sa fiu sigura ca stati acasa.
Si pentru ca mi-ati facut viata mai frumoasa cu mesajele voastre din suflet, ptr ca mi-ati adus zambetul pe buze , si mi-ati umplut ochii de lacrimi de cum am deschis forumul si am vazut titlul(oare cui sa multumesc?mire tu ai fost?)...(cand am citit mesajele plangeam de-a dreptul)
va multumesc tuturor gmilady, lorex, simplicity, miremia, alexutzzza, nyny, micky, sorina, au fost cele mai frumoase, colorate si minunate mesaje care le-am primit de ziua mea!
26 de ani parasesc forumul daca ma aduceti in starea asta si la 30 un tir ptr voi!

si apropo de lume lume am fost si noi la hajduszaboslo, bea ma poate corecta...si eram pe patura la strand cu prietenii...si zice ala in difuzoare in ungureste : si zice figyelmet, figyelmet...apoi in nemteste achtung, achtung...si la care eu fac traducerea in romana, si zic : lume, lume si in ziua de azi fac misto de mine

plec la somn....ca azi lucru...chiar de ziua mea...niciodata nu am lucrat de ziua mea...noroc ca is numa 5 ore...voi oricum puteti sa imi mai scrieti mesaje de lma ca le citesc cand vin....cam nesimtita sunt azi de ziua mea?.......stiu ca pot sa fiu...ca mi-i se iarta

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

edit : iar am uitat-o pe micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

La Multi Ani, Alicredo!
Sa fii sanatoasa, fericita si iubita!
Viata sa iti fie o primavara eterna!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Buna dimineata de la Buzau, unde este o vreme de toata jena....Asa ca merge o cafea calda....

Alicredo....multu de cinste, mami!
Bea...hai cu testul! Sorry de maraiala Ivanelului!
Livia....felicitari pentru bilant!
Lorex...n-ai mai lasat deloc butoiul ala, ha? Felicitari pentru "apte"!
Tomaca... de aprecieri la adresa coafurii!
Ruxita...ce tare faza cu Kay, cu iaurtul!
Ayanna...multumiri pentru link-ul cu jucarii! L-am salvat la favorite!
Dece...cum sunteti?

Trimit, merg la treaba...reviu cand mai scap!
Un inceput de w-e frumos, tuturor!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

La Multi Ani Alicredo!

Sanatate si multa fericire

Mami de Diana - 31.12.2009 -

povestea nasterii micutei Diana

Mergi la inceput