Pufi de ian-feb 2010 (5) - LMA Alicredo!
Raspunsuri - Pagina 13
tomaca spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Multumesc.. ![]() Aha..foarte tare...stelutele nu le vazusem.. ![]() Am steluteeee ![]() ![]() Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
Dar nu le ai de la 500 mesaje?

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Povestea Trandafirasului Raisa
tomaca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorex Tomaca,i-ai mai luat casuta lui Tudorel? _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... ![]() 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.._ |
Nu inca; astept salariul
Povestea unui Dor

tomaca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorex Haircut, ce frumoasa a fost Maia ca nou-nascut!!! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... ![]() 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.._ |
Si Mara mi se pare extrem de schimbata.
Povestea unui Dor

Ruxita spune:
Jurnal de bord
ce-am facut azi... interesant
a incercat sa se dea cu crema pe fata... (m-a vazut pe mine) si a incercat si el... cu crema de galbenele (i-am explicat ca e pentru putzulica si fundulet), dar el tot a vrut pe fata...
a aruncat o sticla la gunoi, n-a nimerit cosul din prima, s-a aplecat, a luat sticla si a pus-o ceva mai cu grija in cos...
si-a luat 2 iaurturi din punga de cumparaturi, le-a separat, si-a luat unul, iar pe al doilea i-a dat drumul inapoi in punga...
spalam vase si i-am zis ca n-am timp sa-i dau iaurt, asa ca i-am dat o lingurita si i-am zis sa se duca la Ela sa-i dea ea... si el s-a dus (cu lingurita si iartul la Ela in living)...
cam astea pe ziua de azi...
si daca n-a repetat cuvintele inseamna ca au fost doar accident fericit, nu? eh... ata ete.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
tomaca spune:
Noapte buna !
Povestea unui Dor
larisel spune:
Stiu ca nu am mai trecut de un car de ani pe la voi.... dar chiar nu am timp... Nici macar pt urari
offf...
. Totusi ma mai desfatam macar cu pozele pufilor... Acum nu mai merge. Ati schimbat parola?
PS. Fetele sunt bine, noi parintzii nu se shtie cat mai rezistam cu toate tziglele la locul lor 
...
gmilady spune:
Foarte reusit colajul 

si ambele coloane sonore
Alicredo, excelent rezultat
Mire, dece, alexutzza, bea, toate fetele implicate, 

. Mie mi-au placut mult mesajul cu prietenia, si "ma vezi?"-ul
Alicredo, daca n-am zis deja, excelenta ideea cu poza de promotie,
Nu mai am rabdare pana la 12:00, iti urez cu drag LA MULTI ANI, sa te bucuri de o zi frumoasa si de o aniversare fericita incepand cu seara asta
, sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii din partea celor dragi - in frunte cu cretulinul, ca meriti din plin 
Pufilor care din pacate n-au putut ajunge duminica sau si-au dorit ulterior, mai vorbesc cu "artistul"... sa vedem cand il mai prind disponibil (din pacate mai ales in weekend-uri e mereu ocupat cu alte evenimente, de-asta nici n-am vrut sa amanam duminica, ca n-am fi mai stiut pentru cand
).
Bea, sa se lase asteptat doar testul, nu si liniutele ![]()

lorex spune:
Tomaca, e mare...dar voi aveti loc din cate stiu ![]()
Larisel, e greu,huh?
Ruxita,
inteligent piciul tau..deja te intelegi cu el ca si cu un om mare!
Si iuria ma surprinde in fiecare zi cu cuvinte noi..zice lapte (fara L), face diferenta intre apa si lapte si stie sa ceara ce vrea.
Azi, in sfrsit, a pus si ea cuburi unul peste altul..
o sa fie vorbareatza ca imita tot...la cuvinte ma refer..incearca sa reproduca ce aude pe la noi!
lorex spune:
Si pt ca maine ma duc la scoala deci nu am timp sa intru vreu sa urez un dragastos
LA MULTI ANI!
lui ALICREDO!
Sa fii sanatoasa mamicotoata viata ta!
Si sa-i faci o surioara cretulinului!
Sa fii iubita si fercita!

livia1980 spune:
Buna seara
N-am avut timp sa recuperez....mi-e un somn ca nu ma vad bine
..
Azi i-am spus lui Alexandru uite pisica...si el a spus "isi"....nu stiu daca e coincidenta...dar si eu ca cioara![]()
Am fost la pediatru si noi...dupa 6 luni(
am mai fost odata la 6 luni si bilantul este 10,450 kg, e mai inalt cu 5 cm decat ar trebui(nu seamana cu mine la asta sigur), fontanela e putin mai mare dar nu e motiv de ingrijorare.I-am spus pediatrei ca mi se pare cam slabut...si a holbat niste ochi la mine parca ii spusesem nu stiu ce
...Deci nu mai imi fac griji.
Urmeaza si vaccinele...vom vedea ce spune si medicul de familie ...dar nu prea am baza in el!
In rest la noi suiera vantul...vom avea o noapte scary
dar eu sigur voi dormi ca sunt terminata!
Noapte buna!si somn usor!...Cand vine primavara??????????

...a inimii mele...