Licurici de ianuarie-februarie 2009 (139)
Raspunsuri - Pagina 21
Naty spune:
alinuk da, eu imi cer iertare de cate ori ridic vocea. Si nu numai daca fac asta in raport cu fetele ci si daca o fac cu Octavian sau ai mei, dar in prezenta copiilor.
La Nadia am ridicat vocea rareori (cred ca de vreo 2 ori pana acum). De fiecare data a ramas blocata, s-a uitat la mine uimita si apoi a lasat buzita in jos, a stat asa cateva secunde si dupa s-a pus pe un plans sfasietor (ea nu plange in general, nici macar daca se loveste rau). M-a terminat, mi-am dat seama cat de tare am speriat-o.
Ioana in schimb, poate fiindca e mai mare, nu ma baga in seama. Ea a inteles deja ca mami o iubeste mult si ca, numai pentru ca eu sunt cateodata nervoasa mai ridic tonul la ea. Ca nu e vina ei, ci a mea cand se intampla asta.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Si asa Nadia
Aalina spune:
Va rog eu mult terminati cu urarile de bb la adresa mea ca daca se prind alea sunteti!!!! 

Patri eu ma stradui... citesc si incerc sa aplic. Cand am comis-o am zis. 
Nu am cum sa fiu perfecta dar ma stradui sa fiu cat de buna pot fi eu ca mama pentru copiii mei. Recunosc ca foarte multe chestii le-am prins pe DC si tocmai insistenta unor fete si incapatanarea de a-si sustine ideile cu argumente, vehement sau nu m-au facut sa ma documentez, sa imi schimb conceptia mostenita etc.
Asa ca nu ai ce admira draga mea. Putem doar sa schimbam impresii 
alinuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Aalina Va rog eu mult terminati cu urarile de bb la adresa mea ca daca se prind alea sunteti!!!! ![]() ![]() |
auleo
deci eu nu pricep
tu vrei sau nu???
ca eu asa am inteles
am inteles gresit?
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">pur si simplu MAMA
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................