Licurici de ianuarie-februarie 2009 (139)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

alinuk da, eu imi cer iertare de cate ori ridic vocea. Si nu numai daca fac asta in raport cu fetele ci si daca o fac cu Octavian sau ai mei, dar in prezenta copiilor.
La Nadia am ridicat vocea rareori (cred ca de vreo 2 ori pana acum). De fiecare data a ramas blocata, s-a uitat la mine uimita si apoi a lasat buzita in jos, a stat asa cateva secunde si dupa s-a pus pe un plans sfasietor (ea nu plange in general, nici macar daca se loveste rau). M-a terminat, mi-am dat seama cat de tare am speriat-o.
Ioana in schimb, poate fiindca e mai mare, nu ma baga in seama. Ea a inteles deja ca mami o iubeste mult si ca, numai pentru ca eu sunt cateodata nervoasa mai ridic tonul la ea. Ca nu e vina ei, ci a mea cand se intampla asta.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Si asa Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Va rog eu mult terminati cu urarile de bb la adresa mea ca daca se prind alea sunteti!!!!

Patri eu ma stradui... citesc si incerc sa aplic. Cand am comis-o am zis. Nu am cum sa fiu perfecta dar ma stradui sa fiu cat de buna pot fi eu ca mama pentru copiii mei. Recunosc ca foarte multe chestii le-am prins pe DC si tocmai insistenta unor fete si incapatanarea de a-si sustine ideile cu argumente, vehement sau nu m-au facut sa ma documentez, sa imi schimb conceptia mostenita etc.
Asa ca nu ai ce admira draga mea. Putem doar sa schimbam impresii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aalina

Va rog eu mult terminati cu urarile de bb la adresa mea ca daca se prind alea sunteti!!!!

auleo

deci eu nu pricep
tu vrei sau nu???

ca eu asa am inteles
am inteles gresit?

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">pur si simplu MAMA

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Nu vreau iubita ca nu am cum sa vreau. Da te pup.

Mergi la inceput
Mergi la inceput