Licurici de ianuarie-februarie 2009 (139)
Raspunsuri - Pagina 20
DarkBendis spune:
In legatura cu psihologul american James Dobson, s-a discutat pe DC aici. S-au pus si niste link-uri la carti de-ale lui, articole....
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=160947&SearchTerms=dobson
Asta pentru cine are "stomac" sa citeasca... este un subiect in care s-au discutat lucruri urate. Pentru mine Dobson intra in categoria autorilor de evitat. Un autor care recomanda lovitul copiilor "din iubire", ca e spre binele lor. Ufffff!!!!
http://gramma.ro/Site/DetaliiProdus.aspx?c=m1&p=1427&s1=45&s2=78
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
sdcristian spune:
diferenta intre cele 2 tipuri de palme e ca
cea data la furie, intr-un moment de facut cu nervii arata doar ca oamenii nu sunt perfecti, si in general parintele apoi regreta si vrea sa nu mai faca. chiar daca nu sunt de acord cu ea, pot intelege cand se intampla accidental, era si eu s-o fac de cateva ori, sunt momente cand vezi negru in fata ochilor
palma ca mijloc de educatie, calculata la rece cand are efect maxim si data cu zambetul pe buze, dar evident... nu foarte tare... arata doar ca parintele e sadic.
mama de Carol (29.12.2008) si
23+ cu
Patrick
blog
cami_antonia spune:
sd cristian ti-am trimis un PM
astept un raspuns
pupici
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
38+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 14 ZILE
Leditia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui deliafairais deci asta e in mod clar ultimul meu mesaj de pe dc. sincer, nici nu stiu de ce il mai scriu... am vrut doar sa ii spun lui blackgirl, ca nu sunt educatoare, sunt psiholog :) mi s-a oferit recent un post de educatoare la o gradi privata (despre care si-a aminitit andra). nu ma cunosti, asa ca nu ai nici un drept sa stabilesti in ce masura mi-am gresit cariera. daca ti-e rau, du-te la medic! apoi, sincer nu simt nevoia sa justific modul in care imi educ copilul. mi se pare ciudat cum unora li se pare mai de condamnat o mama care din an in paste, in situatii trecute de limita, ii explica unui copil ca nu e ok ce a facut, si apoi ii da o palma la fund, calma, decat cele care isi lovesc copiii pt ca nu isi pot controla nervii. eu am citit nenumarate carti despre educarea copiilor, si am ales sa merg pe metoda psihologului american james dobson, pe care il apreciez f mult. in final, va multumesc mult pt sfaturile pe care mi le-ati dat pana acum, am invatat multe de la voi, va apreciez pe fiecare in parte, si va doresc numai bine! mamica de pui zambaret david din 4 ian 2009 |
uaaa Delia..nu pot sa cred.
Esti psiholog si faci asemenea afirmatii?Poti lovi copilul calma?
Eu am zis,nu accept ca al meu copil sa fie lovit,dar inteleg ca oamenii isi pierd cumpatul si mai ridica tonul la copii sau ca le-a scapat o palma peste pampers si au inteles atunci pe loc k nu asa se face educatie.Nu e nimeni perfect,toti mai gresim,important pt mine este sa nu persisti in greseli si mai ales sa nu ti se para ok si sa te simti indreptatita sa gresesti mereu si sa faci mereu aceleasi greseli,desi ti se spune ca nu e ok..Cum spuneam,eu o apreciez pe Selene ca si-a dat seama ca a gresit,ca lucreaza cu ea,ca a facut un pas inainte si sunt convinsa ca va reusi intr-un final,dar postarea ta Delia,m-a naucit complet!
Sper si ma rog din suflet sa nu aplici metodele lui Dobson si la copilasii de la gradi unde esti educatoare..ca zau ca daca as fi parintele unui copil de acolo as muri cu tine de gat!Vai ce nervi mi-am facut..
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
cami_antonia spune:
seleneeeeeeeeeee
pai stai asa draga mea
ca daca e vorba
la mijloc doar de starea financiara
deja altfel se pune problema
crezi ca mie nu mi-ar fi usor sa cad in depresie ca am super multe datorii????????????si nu din credite ci din cheltuieli zilnice?
ca FRATELE MEU CARE ARE GRIJA DE ALINA
BOLNAVA DE CANCER CRANIAN
SI CARE SE DESCURCA PE LUNA CU FABULOASA SUMA DE 7 MILIOANE
PENTRU CA NU POATE MERGE LA MUNCA CA TRE SA STEA PERMANENT CU EA
NU AR CADEA IN DEPRESIE??
si daca ar cadea in depresie
ar avea bani de psiholog?
adica ar lua din banii de medicamente
sau de mancare ai alinei
sa plateasca
sa mearga la un psiholog?????????????
nu cred
ca ar face asta niciodataaaaaaaaaaa
si crede-ma ca a fost super incercat in viata asta
ajunsese sa caute loc de veci pt iubita lui
nu doar sa nu aiba dupa ce sa bea apa
ajunsese mai mult decat praf pe interior
SI STII CE L-A SALVAT?
TOT CREDINTA IN DUMNEZEU SI DUMNEZEU
care i-a trimis
OAMENIO BUNI
OAMENI CALZI
OAMENI DARNICI
MULTI DINTRE EI FIIND DE AICI DE PE DC
eu cred ca ar trebui sa MULTUMESTI LUI DUMNEZEU
CA SUNTETI SANATOSI
CA NU AVETI BOLI F GRAVE
CA NU AVETI NEVOIE DE BANI PT BOLI F GRAVE
SI CA VA AVETI UNUL PE ALTUL
CA FORMATI O FAMILIE
CA AI UN COPIL
si vei vedea
ca daca iti doresti si altele
Dumnezeu ti le va trimite
doar sa le ceri si sa crezi in ele cu adevarat
altfel ruga nu are nici o valoare
38+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 14 ZILE
bebelusi spune:
Bai fetelor, lipsesc si eu un pic si umpleti paginile.
Eu inteleg si opinia noastra impotriva lovirii dar o inteleg si pe Selene de ce e revoltata, cred ca uneori nu am stiut sa o ajutam cu sfaturi asa cum trebuie, stiti vorba aia "tonul face muzica", uneori probabil ca am folosit cuvinte nelalocul lor sa ii spunem ca nu e bine ce face
Bee apropo de ce ai zis tu ca Ale a simtit ca tipati, am crezut ca mor de ras cu asistenta noastra de la doc pediatra cand mi-a zis ca fetita ei s-a dus la gradi si a spus educatoarei ca parintii ei divorteaza, asta pentru ca i-a vazut ca se certau, nici vorba de divort (am ras desi nu era de ras)
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
cami_antonia spune:
iar CAZUL LUI LEDI din odiseea noastra subliniaza foarte bine ceea ce am zis mai sus
ea este un caz de CAPUL SUS SI MERS MAI DEPARTE CU OPTIMISM SI INCREDERE
si despre depresie stiu f multeeeeee
am cazuri in familie destule
SINGURA TE POTI VINDECA DE DEPRESIE
DIN PACATE NU TE POATE VINDECA NIMENI
DESI MULTI INCEARCA
am cazuri care au reusit
singuri bineinteles
si cazuriu inca nereusite
dar sunt majoritatea
cu peste 60 de ani
38+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 14 ZILE
Aalina spune:
Fetelor cred ca trebuie sa mergem fiecare sa bagam un pahar cu apa rece. 

Si sa numaram pana la 10 eventual 
Citind tot ce a scris Selene cred ca ar trebui sa ii oferim sprijinul nostru pe drumul pe care a inceput. Nu o ajuta acum comparati de stituatii. Trebuie sa se tina de terapie si ii doresc ca acest lucru sa ii redea linistea si armonia in interior si in exterior 
alinuk spune:
uauuuuuuuuuuuuu
Miere esti gravi!???
acum vad!
felicitaaaaaari!!!!
bravo mai!
chiar simteam in aer ceva...ma gandeam ca IrinaC va urma / o asteptam si pe ea cu vestea cat de curand
si pe Aalina daca isi doreste asta
Bravo fetelor!
ce poate fi mai minunat decat un copil???
mai multi copilashi!
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">pur si simplu MAMA
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
bebelusi spune:
Eu sunt total de acord ca nu e buna lovirea, dar chiar sa nu ii "pedepsesti"in nici un felk nu inteleg....nu ca nu inteleg, va admir pe cele care nu o faceti dar eu nu sunt capabila din pacate sa nu il "pedepsesc"pe vlad, ma straduiesc, ma documentez, dar nu imi iese sa rezolv problema fara sa il "pedepsesc" cumva, eu am gasit solutia cu coltul, si sper eu sa fie cea mai putin traumatizanta. Mi-as dori sa vad si eu un copil de-al vostru la care nu s-a ridicat niciodata tonul, care nu a fost pedepsit niciodata in nici un fel....etc...sunt curioasa cum se comporta. VA ADMIR FETELOR, FELICITARI, POATE MA INVATATI SI PE MINE
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"