Dovleceii miros primii ghiocei (sept-oct2009) *11*
Raspunsuri - Pagina 19
laura78nico spune:
Buna!
La muti ani Crocodana!Sa ai parte numai de bucurii!
Fetele inebunesc nu pot sa-l calmez pe Mihaita numai plange incerc sa-l adorm si nu am nicio sansa.De la 22 tot incerc.
si noapte buna!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
monikus spune:
Buna dimineata,
Crocodana la multi ani
cu intarziere si cu scuzele de rigoare pentru intarziere. Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de cei din jurul tau. Later edit: Cred ca de fapt azi e ziua ta asa ca nu mai sunt necesare scuzele de rigoare.
Oricum o big hug de la mine.
Laura sper ca ai reusit in cele din urma sa-l adormi pe Mihaita.
ici tuturor si o zi minunata.
Danuta1979 spune:
Buna fetelor
Greu cu adormitul...cunoastem.
Prea multa energie sau prea mari durerile de dinti...Saracutul.
Cum l-ai adormit pana la urma?
Va pup fetelor. vine primavaraaaa!!!!
Ioanna81 spune:
hai ca aparui si eu ![]()
noi vom avea curand...
CINCI dintisoooori!
se vede prin gingiuta, dar nu a spart inca incisivul inferior stang. este urmat de dreptul dar cred ca mai dureaza un pic acolo 
Ioanna81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Danuta1979 Bravo Ioana! De fapt bravo Carol! Un pupic de la noi ca sa creasca fara dureri:) Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009) |
multumim, la fel!

Ioanna81 spune:
fetelor, o intrebare:
Carol ar manca ou mereu. de cate ori pe saptamana ii pot da? stiti? am voie sa ii dau in fiecare zi?
laura78nico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioanna81 fetelor, o intrebare: Carol ar manca ou mereu. de cate ori pe saptamana ii pot da? stiti? am voie sa ii dau in fiecare zi? ![]() Sa o ajutam pe Raisa ****************************************************************** Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii ![]() |
Ioana eu stiu ca de doua ori pe saptamana.Eu asa le dau

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
laura78nico spune:
Ola fetele !
Asa este cred ca de la durerile de dinti a adormit asa de greu.Pai dupa o scurta vizita la voi, l-am luat de la sot, i-am facut un ceai, i-am dat panadol si a adorimit undeva in jur de 23:30.
Acum se joaca amandoi...cred ca in sfarsit Ramona il accepta.