Dovleceii miros primii ghiocei (sept-oct2009) *11*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

hai ca aparui si eu

noi vom avea curand... CINCI dintisoooori! se vede prin gingiuta, dar nu a spart inca incisivul inferior stang. este urmat de dreptul dar cred ca mai dureaza un pic acolo

Sa o ajutam pe Raisa

Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii

Felicitari noi suntem la ultimele masele!Sincer abia astept sa terminam

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

multumesc, Laura!

doar doua pe saptamana? hai, macar 4, te rog eu! adica 1 la 2 zile... o fi mult?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

multumesc, Laura!

doar doua pe saptamana? hai, macar 4, te rog eu! adica 1 la 2 zile... o fi mult?

Sa o ajutam pe Raisa

Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii

Din pacate si eu stiu tot de doo ca sa zic asa. Patru stiu ca sunt multe si pt ficatul nostru daramite pt al lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Eu ii dau cam 8 oua/sapt. Ioana. Dr. zicea de 1 ou la 2 zile...dar asta cand era sub 1 an. A mai crescut si ea si i-am dublat doza.
Deci am rotunjit si ii dau 8. In fiecare zi cate unul si duminica doua :)

Mergi la inceput

Aaaa...si buna dimineata!
Raportam si noi o noapte mai linistita si cu mult somn:)
Monica, voi cum mai stati cu somnul?
:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Eu stiu din surse sigure ca nu trebuie dat la copil pana in 5 ani mai mult de 4 oua pe sapt. Risti sa ii dai functiile hepatice peste cap. Eu nu ii dau decat 1 maxim 2 pe sapt.

Danuta, ma bucur ca sunteti mai bine. Din pacate noi nu prea mai scapam de muci si nu dormim mai deloc. Nu are febra, nu tuseste decat putin dar e infundat si la 1 ora dupa ce pune capul pe perna tipa ca nu poate sa respire. Uof...asteptam si noi zilele sau mai bine zis noptile bune.

Ioana felicitari pt dintisori.

O zi minunata tuturor desi aici e cam inorat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Neata!

Noi suntem gata si cu varicela si cu dintosii . A aparut si ultimul canin (se vedea coltisorul dar nu-i plesnise). Deci urmeaza relaxare pana la aparitia ultimelor 4 maselute (in jur de 3 anisori). Asa ca acum trebuie sa scot suzeta . Sa te tii nopti nedormite. Asta a fost termenul si la Matei, si anume aparitia caninilor.

Referitor la oua, doctorul meu pediatru este specializat si pe nutritie la copilasi. A spus ca pot sa-i dau maxim 3 oua pe saptamana. Asa ca eu tin cont de asta. Chiar de curand am avut discutia.

Mergi la inceput

Si pentru Matei am avut aceeasi recomandare, 3 oua pe saptamana.

Mergi la inceput

Roxy, ma bucur ca ati scapat de varicela. La noi au trecut 18 zile de la contactul cu persoana infectata si nici un semn la niciuna din noi:) Cred ca am scapat...bine...maxim e 21 de zile dar eu asa simt, ca nu ne-am contaminat niciuna:)

Nu stiam ca mai dau alti dinti si la 3 ani...Oricum, felicitari pt. ca ati terminat tura asta de dinti...bravo...va invidiem putin:) Noi abia avem 10 unitati dintoase :)

Mergi la inceput

Da, Danuta. Ultimele 4 maselute apar in apropierea varstei de 3 ani. Lui Matei i-au iesit pe la 2 ani si 7 luni. Dar atunci a fost mai usor pt ca-mi spunea si arata unde-l doare, adica stiam clar ce are, nu ma gandeam la toate prostiile. Acum vreo 3-4 luni, am avut o seara de cosmar. S-a trezit Maria mea din somn urland isteric. Pur si simplu nu stiam ce are (febra nu avea sau alte simptome). A urlat asa vreo 3 ore (urla diferit de cum plangea ea de fel cand are o problema). Nu o puteam linisti cu absolut nimic. Am plecat la 2 noaptea la spital. Au controlat-o pe toate partile si nu au stiut ce are. Eu ma gandeam sa nu fie cumva otita. M-au trimis acasa ca sa astept si alte simptome . Dupa 2 zile i-au iesit 2 coltisori. Pai daca stiam sigur ca e de la dinti, cine mai mergea la spital in creierii noptii?

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Roxy, ma bucur ca ati scapat de varicela. La noi au trecut 18 zile de la contactul cu persoana infectata si nici un semn la niciuna din noi:) Cred ca am scapat...bine...maxim e 21 de zile dar eu asa simt, ca nu ne-am contaminat niciuna:)

Nu stiam ca mai dau alti dinti si la 3 ani...Oricum, felicitari pt. ca ati terminat tura asta de dinti...bravo...va invidiem putin:) Noi abia avem 10 unitati dintoase :)

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

Mergi la inceput