Dovleceii miros primii ghiocei (sept-oct2009) *11*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Lali, deci ce ai in burtica? cand aflam si noi? La nume te-ai gandit? :)

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

La ultimul control dr-ul mi-a spus ca nu vede cu ecograful lui pana in 20 de saptamani,s ca spera ca la controlul dinainte de Paste sa se vada clar.Nu vrea sa o ia pe bajbaite.Cat despre nume... la Paul il aveam deja stabilit ( pe cel de Paul-Paula) din prima saptamana dupa testul pozitiv ,acum nu ne vine nimic in minte,mai asteptam.
Ca si nume de fetita mie imi plac Ariana,Adina, Cristina,Teodora,la sot ii place foarte mult Anamaria .La nume de baieti imi plac Darius,Iustin...
Revin mai pe seara

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 17+ speram la o minune roz

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

revolutionari din toate tarile, uniti-va!

Danutza, vad ca te-ai copt un pic! nu mai esti rosie ca focul sa-ti surada norocul, esti portocalie ca morcovul cel plin de vitamine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Ce spirit de observatie ai :)
Am contestat tipul avertismentului si am avut putintica dreptate :)
S-a reevaluat "cazul meu" :))
Acum un avertisment ceva meritam dar eu tot mai cred ca unul verde era cel mai corect:P

Mergi la inceput

Pai Danutza,le-ai spus "verde-n fata" parerea ta despre problema si voiai sa te trateze la fel? Ce naiba ma!!
Hai poate o punem de un avertisment in grup,sa ne potolim ...

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Lasa ca stiu eu ca sunteti invidioase...:P

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Lasa ca stiu eu ca sunteti invidioase...:P

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

E asa de evident?

Mergi la inceput

M-am razbunat...ca si tu Lali si Ioana v-ati luat avertismente si la mine nu v-ati gandit ca raman asa neprihanita si neavertizata de nimeni !!!

Mergi la inceput

Buna dimineaaatza la mos ajun....hmm,cred ca am gresit refrenul. Mai,in tara a nins ,la sfarsitul lui martie! Si cica in mijlocul lui aprilie facem plaja....

Eu pana atunci va las neste cafelute,ieri m-ati cam lasat sa dau din incheietura mainii.( stiti voi,ca la reclama).

Mai,ieri mi-am luat masina de cusut...am ras de una singura aseara cand m-am chinuit sa cos ceva,eu care nu mai pusesem pana atunci mana pe una,am rupt doua ace si cu al treilea am reusit,uitam sa cobor piciorusul de presare a materialului,si ala rupea acele. Eee,dar invat repede,acusi-acusi o sa fac muulte chestii cu ea.

Paul plangea acu2-3 minute in bucatarie,si nu stiam de ce ...se smiorcaia la robotul de bucatarie ca nu voia sa se dea mai la marginea mesei sa ajunga la el...
Va pupic,ma intorc la treburile mele.

Mergi la inceput

Buna dimineata

Raportez o noapte de cosmar. Urlete, plansete, tipete toata noaptea. La un moment dat pe la ora 4 am cedat si am fugit pe canapeaua din sufragerie dar in 2 min a aparut sotul si fetita care urla" aidu aidu mama" de mai avea putin si lesina. De fapt cam toata noaptea asta a plans, "aidu mama", aidu insemnand ajutor.
Iritata foc si la fundulet. Banuim niste canini. Cred ca spre 5, amortita de ibalgin si calgel si de oboseala a mai dormit in reprize si eu cu ea.

Greu frate. Ma gandeam eu azinoapte ca femeile fara copii nu vor intelege niciodata cat de greu si cu cat efort cresc copii. Cum e sa ti se rupa inima ca urla copilul de durere si nu stii ce sa-i faci...

In fine, m-am trezit pe la 9 - ma mir ca m-a lasat fetita sa dorm atat- si ma si mir ca nu ma simt chiar lovita de tren. Se pare ca noi parintii avem resurse inimaginabile:)
Fetita e vesela si pusa pe prostioare ceea ce in contextul actual e minunat. Inseamna ca nu o mai doare nimic :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Neata!
Danutza, oooo, nici nu stiu ce sa spun! Inchipuie-ti o privire plina de compatimire, te intelegem perfect!
Lali, felicitari pt noua ocupatie, am impresia ca ai prea mult timp liber, poate vine noul bbe cu o atitudine mai "Rareseasca" asa si te-ai scos.
Al meu a luat ieri o cazatura, are un cucui la ceafa, o vanataie mica pe obraz si 1 punct rosu pe albul ochiului stang, deci cazatura frate! Noaptea a fost agitata, desigur, nu ma mir, asa e de obicei dupa o zi plina de evenimente. Chiar am observat ca daca avem o zi "buna", calma, linistita asa e si noaptea.
Cu iritatia la fundulet, noi nu am avut niciodata niciodata nici macar o data. Dam inca seara de seara cu Sudocrem, preventiv, mai mult inghinal.
Voiam sa le intreb pe Ioana si pe Selen daca au intarcat copiii, stiu ca ele aveau viata buna in ceea ce priveste alaptatul.

Mergi la inceput