Dovleceii miros primii ghiocei (sept-oct2009) *11*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Monica de de asta a luat Danuta avertisment ,si cred ca stiu si de la cine a luat avertismentul . Te pup,imi era dor de tine .

Ioana ma bucur ca v-0ati distrat ,am vazut si pozici pe fb .
Danuta,mai ,dar rosu direct? Ce ai pus mami in mesaj ,ca nu era asa de rau ?!?!

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 17+ speram la o minune roz

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Ei, nu cred ca le-a placut "desteapta-te romane" :))))))))))
Avertismentul mi l-a dat Laura25 ca am primit mesaj.
Habar nu am cine e si ce legatura are ea cu Ardealul...:P
Interesant e ca avem moderatori din Transilvania si niciunul nu a sarit sa-mi dea avertisment. Interesant, nu?
Da-i in pisici, nu ma doare pe mine de avertismentul asta. Am patit altele mai rele in viata:))

Lali, eu devin din ce in ce mai curioasa. ai fetita sau baietel in burtica? Cand aflam? :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Buna dimineatza ,ce faceti?
Eu azi am treburi gospodaresti de facut.

Nu mai reusesc sa scriu si eu un mesaj calumea.
Ieri am fost in vizita la o mamica de la buburuze, si la fetita ei.S-au jucat impreuna si separat,au facut nani si s-au hranit reciproc , au impartit apa din canita,s-au batut pe masina de spalat si pe telul ala de batut ouale spuma . Uitati si niste pozici : Paul si Miruna

O sa pun imediat si niste pozici de la gradinita nepoatei mele,unde Paul s-a jucat printre copii o ora si jumatate,s-a alintat la mai multi copii,i-a luat de manuta si i-a pupat pe obrajori.S-a jucat cu un fier de calcat si cu bucataria fetelor,asta o sa fie de mare ajutor in casa cand o sa se insoare!
Am pus : pozici facute la soacra si la sora sipozici de la gradinita.

Va pupic,ma apuc de treburi prin casa.

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

foarte dragute pozele. Mamaaa...ce ochi hipnotizanti are... ce culoare superba! Lali, ne pregatim de gradinita? :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Salutare

Da, acum am vazut ca mi-am luat avertisment grav..adica sunt la un pas de a fi data afara:))))))))))))
Acum investighez sa vad ce si cum :)
Revin:))

Hai ca asta cu avertismentul a reusit sa ma binedispuna:)) Ce chestie, sunt la panoul de onoare:))

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

Danutza mai e mult pana sa fii data afara , trebuie mai multe avertismente,nu unul singur .Nu ai primit pm cu avertismentul? Ca eu stiu ca asa se face .

Pupicei Alexandrei.

Mergi la inceput

Sa inteleg ca ai experienta, nu? :))
Da, am primit un pm scurt de la Laura25...cine o mai fi si asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Neata!!!
Nu stiam eu ce " revolutionara" zace in Danutza!!! Way to go, girl! Ma bucur sa aud ca si-a revenit motanica ta si sper sa iti revii si tu
Lali, Paul e super, super dulce si sunt convinsa ca va face multe ravagii cu ochisorii aia!

Intrebare intrebatoare: picii vostri mai cad? Adica sa se impiedice pe strada si sa cada? Al meu face 3-4-5 pasi si poc, se ridica si iar.... ori se impiedica in papuci, nu stiu, el mai mult alearga decat merge... imi fac probleme, are totusi 1 an si jumatate acu, merge de la 10 luni si ceva... A invatat sa spuna "Nu" - iese "MU", din pacate, cu aceasta ocazie a impins o fetita car incerca sa intre peste el intr-o cabina telefonica, noroc ca nu a patit nimic micutza, a cazut in fundulet.
Cik suntem cam grasuti, dar zau ca nu are deloc rotocoale pe nicaieri, are 13,600kg, mi-a zis dr de familie sa nu ii mai dau asa mult de mancareM-a luat rasul, el mananca mai nimic si lapte... e vesel, creste, are 88 de cm si la asa mama, asa fiu

Aaa, si ce imi place de mor: cand il necajesc imbracandu-l, schimbandu-i pampersul etc(stiti voi, lucrurile ce il enerveaza pe un copil) zice OFFF dar asa din suflet...

Va pup.

Mergi la inceput

Ee,nu ne pregatim de gradinita,voiam sa vad cum reactioneaza cu atatia copii pe langa el. Pacat ca nu am nimenir la o ora de joaca,ci la una cu activitate serioasa,igiena personala ,si PAul a cam distras atentia picilor. Data viitoare cand merg la surioara o sa merg cand se joaca ei,ca i-a placut si educatoarei de el,ca e cuminte tare,nu a plans,s-a jucat frumos printre copilasi,i-a pupat pe cativa ( mai toti),pe unii dintre ei ii cunostea si exclama bucuros cand ii vedea.

Laura25 e moderatoare si poate da avertismente oriunde pe forum. Doar ca trebuie ori sa se autosesizeze ori sa te reclame cineva,si au fost persoane deranjate de tine.Eu m-am gandit ca ea ti-a dat avertisment,apoi am vazut ce a scris Lia,si mi se schimbase parerea.Dar am avut dreptate.

Mie imi face figuri pc-ul isi da restart foarte des,azi cand se trezeste grasunul sa se uite nitel in el ca altfel il arunc pe geam.

Ma bucur ca pitica e bine .

Mergi la inceput

:))
Mai cade si a mea...nu asa des ca al tau dar cade.
Depinde si pe ce merge si cu ce merge.
Vezi cand il incalti sa fii sigura ca i-a intrat piciorul de tot, inclusiv calcaiul. in caz contrar merge pe varfuri si cade mai des. Eu am observat ca are incaltari cu care merge f bine si incaltari mai incomode.
Conteaza si pe ce merge. Pe asfalt, pamant, pietris... Pe asfalt se impiedica cel mai putin.
In rest...ca are 13,6 kg nu mi se pare gras. e si inalt, la 88 cm.
A mea pana acum o sapt. si ceva - inainte de enterocolita - avea 13,2 kg si la inaltime tot cam asa ca al tau....ca ii iau haine 92 deja..Si e fetita...fetitele sunt mai firave...

A mea da pupici de vreo luna. Ii zic: da pupic la mama...jucarie...tati...rude...oricine...si se duceintinsa cu gurita in sus sa dea pupic. E o scumpa. Ii ierti toate prostiile intr-o secunda:)

Mergi la inceput

Catalina ce tare e Rares cu "uff" ,Paul cand vede pampersul si-l baga intre craci si da din mana pe la nas ca "pute" . Da,si PAul mai cade in genunchi pentru ca la fel ca Rares,mai mult alearga decat merge,sau nu are chef de mers. Si PAul mai are putin si il ajunge la greutate,desi zau ca nu pare deloc de 13 kg , mai are ceva cute la picioruse si gropite la manute ( cred ca a slabit 3-400 de gr in saptamana cat l-a tinut raceala) ,la inaltime are cam 87 de cm ,si lumea imi zice ca e slab ,ca nu are falci de bullbog .

Danuta,si Paul pupa tot . Seara ne ia la pupat pe mine si pe tac-su,apoi jucariile,pperna,pilota,uneori si tablia de la pat ...

Mergi la inceput

Lali, deci ce ai in burtica? cand aflam si noi? La nume te-ai gandit? :)

Mergi la inceput

Lali, cu pc-ul...vezi sa nu ai probleme cu sursa..

Mergi la inceput