Dovleceii miros primii ghiocei (sept-oct2009) *11*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineatza ,ce faceti?
Eu azi am treburi gospodaresti de facut.

Nu mai reusesc sa scriu si eu un mesaj calumea.
Ieri am fost in vizita la o mamica de la buburuze, si la fetita ei.S-au jucat impreuna si separat,au facut nani si s-au hranit reciproc , au impartit apa din canita,s-au batut pe masina de spalat si pe telul ala de batut ouale spuma . Uitati si niste pozici : Paul si Miruna

O sa pun imediat si niste pozici de la gradinita nepoatei mele,unde Paul s-a jucat printre copii o ora si jumatate,s-a alintat la mai multi copii,i-a luat de manuta si i-a pupat pe obrajori.S-a jucat cu un fier de calcat si cu bucataria fetelor,asta o sa fie de mare ajutor in casa cand o sa se insoare!
Am pus : pozici facute la soacra si la sora sipozici de la gradinita.

Va pupic,ma apuc de treburi prin casa.

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 17+ speram la o minune roz

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

olaaaaa

toata lumea bine? si noi la fel! dimineata am fost la Ferma animalelor unde piciul meu a alergat in sus si-n jos cu cocosul lui de lemn nu mai era nimeni ca el, asa de tantos mergea. ne-am intalnit cu suede si Mihnea. nu prea au socializat ei doi prea mult pentru ca erau inconjurati de tantatii zeci si zeci. din cauza asta nici eu nu am stau de vorba prea mult cu Laura

in rest, ce sa va mai zic?! va pupesc pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna,

Eu sunt tare curioasa de ce a luat Danuta avertisment.

Auzi si tu, mesaje soviniste. Care e ala frate?

Lali, foarte frumosi copii am vazut.

Pupici tuturor si weekend placut in continuare.

Le. Si mai am o curiozitate. Cine te-a turnat la moderatori cu privire la aceste mesaje soviniste cica. Mi se face scarba de tot si de toate.

Mergi la inceput

Monica de de asta a luat Danuta avertisment ,si cred ca stiu si de la cine a luat avertismentul . Te pup,imi era dor de tine .

Ioana ma bucur ca v-0ati distrat ,am vazut si pozici pe fb .
Danuta,mai ,dar rosu direct? Ce ai pus mami in mesaj ,ca nu era asa de rau ?!?!

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Monica de de asta a luat Danuta avertisment ,si cred ca stiu si de la cine a luat avertismentul . Te pup,imi era dor de tine .

Ioana ma bucur ca v-0ati distrat ,am vazut si pozici pe fb .
Danuta,mai ,dar rosu direct? Ce ai pus mami in mesaj ,ca nu era asa de rau ?!?!

Stii, tot sila imi e. Mersi pt explicatie. A fost interesant sa citesc conversatiile daca le pot zice asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

hahaha, ce conversatii!

eu sunt de acord cu Dana 1000%! auzi, comentarii extremiste si soviniste!!!

din pacate in Romania nu mai poti vorbi despre unguri fara sa fi tras de urechi, in cel mai fericit caz. e ca si cum ai spune ca nu a fost holocaust. si aici am dubii destul de mari ca numarul mortilor in randul evreilor a fost de ordinul milioanelor cum spun ei! de ce este ilegal sa porti svastica si este legal sa porti secera si ciocanul? statistic vorbind, care dintre cele doua ideologii reprezentate de cele doua simboluri a facut mai multe victime?????????

hai ca ma enervez degeaba!

pupici

Mergi la inceput

Hello !

Eu la discutii despre holocaust,comunism ,autonomia Tinutului secuiesc ,nu ma bag sa conversez pentru ca sunt prea putin informata,nu am o parere formata si nu vreau sa spun prostii. Dar, parerea mea de om de rand,atata timp cat esti intr-o tara,ai cetaneia acelei tari:te numesti ca si restul locuitorilor din acea tara.Ca esti minoritar este alta treaba,esti cetatean al acelei tari,de etnia din care faci parte. Spunea bine cine spunea despre fiecare minoritate in parte,ca ar fi un mare haos sa ceara toti ceea ce cer maghiarii. Acum ca Dana si-a spus parerea vehement si ca pe acest forum nu este acceptat este alta chestie. Aici ori toti ca unul,ori deloc. Da,nu sunt de acord cu injuriile, jignirile crase,dar ce a spus ea pentru mine e doar parerea ei personala, si-a spus-o,daca imi place bine,daca nu trec mai departe. Parerea mea e ca meritau mai multe persoane de la acel subiect macar un triunghi verde ( fara triunghiuri galbene ca s-ar fi considerat ca sunt fortati ca la holocaust,sa poarte un insemn ca al evreilor) ,daca e sa comparam mesajele cu cele ale Danutei.

Si acum sa merg catre oile noastre... Am fost cu PAul la vecina,i-a umblat la dulap si a acaparat mixerul.Mai bine de o ora s-a jucat cu el si un castron/craticioara ,a pus spiralele si le-a scos,de la mixer...Cand l-am luat fara mixer sa plecam acasa a urlat de cred ca ne-a auzit toata scara. Voi ati mai vazut asa baieti atasati de ustensilele de bucatarie? Sau ajunge un al doilea Jamie Oliver?

Mergi la inceput

Buna dimi,sa aveti o saptamana minunata alaturi de cei dragi voua,eu incep saptamana in forta ,am de terminat curatenia inceputa sambata,gospodina o pun sa spele haine,vad eu ce treaba ii gasesc si lui PAul. Pe tati il iertam ca e dupa tura de 24.

Va pupic,vedeti ca eu sunt aia din prag care tot da din mana la aroma cafelei sa va aduca de nas p-aici. Sa nu se raceasca pana veniti,da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Salutare

Da, acum am vazut ca mi-am luat avertisment grav..adica sunt la un pas de a fi data afara:))))))))))))
Acum investighez sa vad ce si cum :)
Revin:))

Hai ca asta cu avertismentul a reusit sa ma binedispuna:)) Ce chestie, sunt la panoul de onoare:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Gata, sunt avertizata grav de tot inca 28 de zile:)
Asta e, macar mi-am spus parerea despre tinutul lor secuiesc.
Poate am fost putin extremista (ma mai infierbant si eu cand vad ce vad la tv si imi aduc aminte de istoria Transilvaniei, ce sa-i faci, doar sunt jumatate ardeleanca...:P)

In rest noi suntem bine. Eu nu am mai avut puls peste 110 ceea ce e bine dar nu perfect. Am cand 70, cand 100 si...dar op sa investighez si asta cand o sa am timp.
Ceea ce e mult mai important ca e micuta e bine si putem spune ca s-a terminat cu enterocolita. Face de cateva zile kaka normal, o data pe zi, nu mai are nici febra nici varsaturi.
E vesela si pusa pe prostioare, ca de obicei.
Ne-am completat colectia de puzzle-uri si face 9 de carton si 6 din lemn si e avida in continuare de altele (doar ca sunt putine modele pretabile varstei ei ...)Sta si le face pe toate 15 si tot nu se satura...si asta dureaza cca. 30 de min cred...
Cand am timp le pun pe facebook pt. fetele care vroiau sa vada diverse modele.
Mai are o pasiune, pisicile. Unde vede poze cu pisici se apleaca si pupa pozele cu piosenie:)) E super tare. Am tot cautat un plus pisica si am gasit acum in carrefour o pisi foarte draguta cu care sta numai in brate de cand i-am luat-o.

In rest toate bune. Multumesc fetelor care au intrebat de noi:)

Mergi la inceput