Prietene la bine si la greu - 112
Raspunsuri - Pagina 16
dankutza spune:
Andre mi-a placut rau de Chiara cum canta ea la microfon! Este foarte draguta si .... cap taiat Andre! Iti seamana foarte tare! Ce mare s-a facut!
dankutza spune:
Nervisori la curulet are si a mea. Ne da peste mana cand se satura, de m-am smintit sa curat de peste tot resturi de mancare. Daca face nu din cap, gata, nu mai vrea si pace. Daca mai incerci sa-i mai dai o lingurita, da cu mana peste lingurita de zboara cat colo. Ce mai ma enerveaza chestia asta. Vesnic scot pete de pe haine si din casa.
Sa va zic ceva dragut. I-a facut doamna urzici cu mamaliga. A reusit sa ma pacalesca si sa bage un degetel in cana si, harst, cu el in nas. Aluneca bine de la urzici. Nu va zic ce m-am chinuit sa-i curat nasucul ala mic de urzici
Lumi_Richard spune:
Ce bine mai e sa va citesc!!!
Monis,ma bucur ca vei avea parintii acolo sa te ajute, poate reusesti sa te relaxezi si tu
Da,a ajuns si fata mea sa manance....mai rau e pana gusta,face din cap ca girofarul ca sa nu reusesc sa-i bag lingurita in gura....dar apoi,cu reclame si rabdare,baga. I-au placut mult pastele,a papat singura.
Many,abia astept sa veniti de la ecografie!!!
De fapt,vroiam sa o felicit pe Ionela pt rez bune, si sa-i spun lui Licu ca abia astept sa se confirme baietelul
RamoC,of ce rau e ca sunteti bolnaviori Sper sa treaca repede....si eu renunt la solide si ii dau lapte cand nu e bine....
Multumim ca v-ati gandit la noi si ca v-a placut de Richard
Andre,e absolut superba Chiara,are o fata care lumineaza in jur,nu alta!
Oh,si se vede ca e un copil foarte fericit!
Lauriciu,imi faci o pisica? Acum cred ca poate aprecia fata,pana acum habar nu avea ce jucarii are in jur!
Mihamora,ma bucur ca nu pui la suflet!
Ancutzica,nu mi se pare normal ca un copil de 3-4 ani sa loveasca alti copii. Si nu mi se pare normal ca parintele sa vada copilul lovindu-i pe altii si sa nu faca nimic,sa nu-i spuna nimic.
Chiar aseara vorbeam cu cineva si ii spuneam (facand o comparatie intre Romania si Japonia) ca noi nu vom ajunge niciodata la nivelul lor de dezvoltare datorita mentalitatii noastre. Cred ca valorile noastre morale au scazut mult de la revolutie incoace....
Tin minte cum ne invata mama sa nu batem alti copii....la fel si matusa ii invata pe verisorii mei... Am fost multi copii apropiati ca si varsta in zona in care am copilarit,dar nu ne bateam.
Acum, auzi cum mama/tatal ii spune copilului de 3-4 ani: "da-i,nu fi fraier"...de fapt am citit si prin Super Nanny...
Ma scuzati ca m-a luat valul
Shtefy,iti multumim de gandurile bune,asteptam sa ne mai scrii si de voi....Ce mai fac strumfii cei frumosi? Mi-e dor sa aud de Stefitza,ce surioara buna este ea!
Cred ca Alexa sta in Liban....
Lyly,vad ca esti optimista,totusi,si ma bucur
Si la noi deschide usile,doar sa incui sa nu treaca "vijelia".
Nici ea nu se da cu capul de pereti/podele, dar cand nu vrea sa o iau de undeva,se "prelinge" din mainile mele. Da palme peste fata,si arunca obiecte pe jos. Eu sunt prima pe lista,apoi mama(mai rar), la Richard nu a indraznit niciodata. Oh,el cand i-a spus sa ia de jos obiectul pe care l-a aruncat,s-a dus si l-a luat
Ancutza_Bro spune:
am adormit copilul si mai scriu doua vorbe
RamoC si eu parca tot asa stiam, ca Alexa e in Liban ...sanatate multa si voua, ufff, a venit primavara si incep racelile
Lyly ce fel de contabilitate inveti tu acolo? spor la treaba
ma bucur sa o vad pe Stephy pe forum , ca tare a trecut mult timp de cand nu a mai scris aici...pupam tot familionul si va dorim sanatate multa
Mihamora imi place de tine , probabil o sa ne treaca si noua la al doilea copil
Sabina cand se enerveaza ne cearta, si zice acolo din gurita pana vede ca nu are sorti de izbanda si atunci se apuca de plans...cam atat is deocamdata nervisorii ei
Tina, Ava, Mihamora , problema asta cu violenta e veche si e trasatura de familie (mai mult din partea mamei) asa ca nu o sa ma obosesc sa educ eu copiii altora, problemele vor aparea mai incolo, cand baietelul asta va intra in colectivitate, poate atunci vor realiza ca nu ar strica putina autoritate in educatia lui.
Monis hai ca la anul vei avea flacau mare si sigur nu va mai lipsi fiorul ala de care zici
o sa revin si eu cu ceva pozici mai noi
Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lumi_Richard Ce bine mai e sa va citesc!!! Monis,ma bucur ca vei avea parintii acolo sa te ajute, poate reusesti sa te relaxezi si tu Da,a ajuns si fata mea sa manance....mai rau e pana gusta,face din cap ca girofarul ca sa nu reusesc sa-i bag lingurita in gura....dar apoi,cu reclame si rabdare,baga. I-au placut mult pastele,a papat singura. Ancutzica,nu mi se pare normal ca un copil de 3-4 ani sa loveasca alti copii. Si nu mi se pare normal ca parintele sa vada copilul lovindu-i pe altii si sa nu faca nimic,sa nu-i spuna nimic. Chiar aseara vorbeam cu cineva si ii spuneam (facand o comparatie intre Romania si Japonia) ca noi nu vom ajunge niciodata la nivelul lor de dezvoltare datorita mentalitatii noastre. Cred ca valorile noastre morale au scazut mult de la revolutie incoace.... Tin minte cum ne invata mama sa nu batem alti copii....la fel si matusa ii invata pe verisorii mei... Am fost multi copii apropiati ca si varsta in zona in care am copilarit,dar nu ne bateam. Acum, auzi cum mama/tatal ii spune copilului de 3-4 ani: "da-i,nu fi fraier"...de fapt am citit si prin Super Nanny... Ma scuzati ca m-a luat valul |
Lumi, asa face si mandra mea, intai fuge de lingurita cat poate, pana reusesc eu sa o murdaresc putin pe la gurita si atunci da cu limbuta si ii da de gust, apoi mananca tot din farfurie, nu inteleg de ce face asta, nu i-o fi convenind mirosul oare???? si a mea e innebunita dupa paste
iar referitor la dezvoltarea noastra ca societate sunt intr-o mare-mare confuzie, pt ca pe de o parte vad parinti care nu mai stiu sa transmita mai departe principiile/valorile pe care le-am invatat si noi de la parinti, iar pe de alta parte vad mamici precum multe fete de aici din grupuletul nostru (nu o sa dau nume pt ca nu vreau sa omit (supar) pe nimeni) care se chinuie sa duca societatea asta prin educatia oferita copiilor catre un alt nivel, nivel la care poate vom ajunge in vreo 2-3 generatii de acum incolo
daca tot a venit primavara , poate tragem si noi saptamana viitoare o fuga la Iasi, ce ziceti de-un Copou Iesencelor?
Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)
RamonaCopot spune:
ce ma bucur ca m-ati lamurit cu tara Alexei, eu tot asteptam sa o citesc ca ne zice ca vine in tara. Se pare ca la mine sunt neuronii varza in cap, nu la tine Lyly.
lili_a spune:
Hello hello dragelor
Monis las' ca ai tot timpul sa petreci din ce in ce mai bine in fiecare an pina cind o sa revina fiorul Vezi ca ai restanta la rezultatele sedintei foto
RamoC e, asa da! Imi pare rau ca sinteti raciti, si am si io o intrebare: la soacra nu i-ati dat boala?
Ancutza ai perfecta dreptate, copiii sint oglinda parintilor, si mai mult nu trebuie sa zici. Hai o data cu pozele alea s-o vad pe Sabi
mihamora da, da, zice bine ancutza, si mie-mi place tare de tine
lumi si de tine-mi place ce si cum spui
shtephy ce bine-mi pare ca ai reusit sa intri putin, dar mai vreau vesti despre voi, lasa raspunsurile. si multa sanatate
licu cum rezisti sa nu stii nici acum ce se ascunde in burtica? Nu te duci la o eco?
lyly ce ati facut pina la urma cu medicamentele alea? poate facem o intilneala pe aici prin cartier cind te muti la mama
andre ce serioasa e Chiara cu microfonul in mina, artista mica
Mai vroiam eu sa mai zic cite ceva dar mi-am pierdut ideile pe drum... Ca de obicei cind de altceva nu mai sint buna, meniul zilei:
lapte de migdale blenduit cu banana + fulgi de ovaz
urzici cu ochi romanesc si supa crema de rosii
lapte de capra sau chefir, vedem
lylyana.ion spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lili_a lyly ce ati facut pina la urma cu medicamentele alea? poate facem o intilneala pe aici prin cartier cind te muti la mama |
draga mea, am lasat-o balta cu medicamentele. nu sunt convinsa ca i-au facut vreun bine oricum, pentru ca nu s-au vazut imbunatatiri, asa cum ar fi trebuit.
de vazut prin cartier, daca se face frumos, poate bagam o plimbare dupa-amiaza, sau o cumparatura prin Auchan/Kiabi
floricik spune:
Fetele, ma mai primiti??
Zic si eu ca Lyly, munca-i munca frate... Ajung acasa pe la 7 seara, mai spal un vas, mai sterg un praf etc si vineri seara fug repede catre zburlita...ca ne topim de dorul ei in timpul saptamanii...tati a plans sambata cand Ema a urcat in pat si si-a pus capul pe pieptul lui...nu-mi aduc aminte sa-l fi vazut vreodata plangand
La bunici este tare cuminte, papa tot, doarme bine iar sor-mea ii face toate poftele. Cand am ajuns vineri si ne-a vazut tipa in gura mare aaaaaaa , dadea din maini...se vedea clar ca i-a fost dor de noi.
Many sunt cu ochii pe tine Abia astept sa vii de la sa ne scrii ce ascunzi in burtica.
Monisule scuze ca nu am fot pe faza de ziua ta. Primesti urarile si cu intarziere?
Andre e SUPERBA Chiara. Se vede ca tati e topit dupa ea.
Lumi, ma bucur ca sunteti bine.
Si pe mine ma enerveaza parintii care nu isi atentioneaza copii atunci cand devin violenti. Tot traiesc cu impresia ca-s mici...
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009