Prietene la bine si la greu - 112
Raspunsuri - Pagina 15
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ancutza_Broneatza...am inceput ziua tare frumos, Chiara e o scumpa |
many_bani spune:
Andre sa va traiasca artista, este totala
mami de Vlad (29.10.2009) si 6+
Multumesc Doamne!
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui many_bani Andre sa va traiasca artista, este totala |
mihamora spune:
Neata!
Gabitza - multumim de cafeluta
Monis - a fost la noi 2 saptamani, dar nu se sfiieste nici de la distanta
Nici la mine nu a fost cu fior anul asta, eu am zis ca e din cauza ca nu am avut musafiri, pregateli....etc.
Andre - cu sau fara apa, trece perioada asta Asa reusesc ei sa se revolte la varsta asta ...eu incerc sa il las sa se revolte daca nu se raneste... Dar la frate-su eram chiar rusinata si f nervoasa, imi venea sa il trantesc cat colo cand se arunca pe burta sau pe spate in mijlocul supermarketului ,"cum sa imi faca mie copilul asa ceva, ce e cu rasfatul asta, ce crede lumea ..." Acuma mi-a trecut
Superba Chiara!
Michelle cu Mateo 18.11.2009 si MARIO 15.05.2007
shtephy spune:
Hello !
Cred ca voi fi tare telegrafica ,dar doar asa voi reusi sa scriu doua vorbe . Din pacate nici cu cititul nu stau foarte bine ,dar sunt la curent cu capitolul anterior.
Sper sa imi fie primite urarile atat de intarziate ,dar din inima .
La multi ani ,Monis !!!! Sa ti se implineasca toate visele frumoase ,sa fii sanatoasa si sa ai multe motive de fericire !
la fel doresc tuturor fetelor care s-au aniversat in ultima vreme !
Many si Ionela felicitari pt burtici !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sarcini usoare si bebelusi sanatosi !!! Ma bucur tare mult pt voi ! Sunt tare curioasa cate surioare /fratiori va avea Vladut si o admir mult pe Ionela pt ca va continua sa-l alapteze pe Mihnea desi a inceput sa fie dureros .
Dia sa aveti o viata minunata in Germanica !
Am rasuflat usurata ca au ajuns tefere in tara Lumi ,Annabelle si bunica ,imi pare rau ca a trebuit sa treceti prin acele lucruri oribile si imi scot si eu palaria in fata lui R .
Magda, m-a emotionat foate ,foarte tare povestea voastra .Va imbratisam tare si noi si stiu ,de fapt sunt convinsa ca Rares va fi bine !
Fac tot posibilul sa continui mesajul diseara . Acum plang amandoi picii ,suntem raciti rau toti si trebuie sa fac ceva sa ii impac desi ma simt depasita rau de situatie .
Multi tuturor !
RamonaCopot spune:
Neatza la amiaza,
aveti dreptate, instrainarea asta e din cauza mea, ca tot aman si aman sa scriu, desi de citit, citesc tot in timp real.
Shtephy sanatate va doresc! Si noi suntem toti bolnavi, am inceput eu, dupa 3 zile tati de soricel, a venit mama la noi sa stea cu copilul, a plecat si ea terminata de boala si acum avem un soricel bolnav. Toti luam antibiotice, e tare rau, dar trecem noi si peste asta.
Daca puii vostri se trantesc, Soricelul meu a trecut peste faza asta, iar acum cand e frustrat sau obosit tare, imi da niste perechi de palme, de imi dau lacrimile la propriu. Ca si celelalte tantrumuri, va trece si faza asta, dar pana atunci ii tot explic ca nu e voie, ca ma doare, ca mami nu il bate pe el, deci nu e voie nici el sa faca asa ceva, insa mai avem de asteptat.
Ca tot ma intreba Simina cum reuseste sa se urce soricelul in patut din exterior, si nu am apucat sa raspund, o fac acum. Eu ii pusesem in patut saltea ortopedica care are vreo 12-15 cm grosime, iar el punea piciorul pe exteriorul patutului deasupra saltelei, apoi reusea sa ridice picorul celalalt peste marginea patutului si gata escaladarea. Din interior era mult mai usor de escaladat, asa ca am renuntat de tot la patutul tarc si am trecut la etapa junior. Am gasit la un second un patut asa cum imi doream, din care se poate da jos si urca fara sa se loveasca si am scapat de grija asta. Acum am alta problema, trezitul de la 6 dimineata, ma cam termina. Desi avem o draperie la geam, nu face fata si la 6 dimi e mult prea multa lumina in camera, ca el sa mai vrea sa readoarma dupa ce bea lapticul. Asa ca se da jos din pat singur, deschide usa si o ia la sculat toata casa, sau mai bine zis tot blocul, ca isi da durmul la jucariile muzicale si le tranteste de zici ca nu isi mai vede capul de treaba la ora aia.
...sper sa mai revin, ca e gata prima repriza de somn. Merg sa ii fac ceva de papa, sa stau cu constiinta impacata, ca orice ii dau de papa acum e cah si sfarseste pe hainele mele.
laurairina13 spune:
zic repede si degraba ca am auzit un buzdugan rostogolindu-se, Chiara e mortala rauuu rauu(si tare imi era dor sa aud pe cineva vb in italiana), si o pup pe Stephy tare tare si pe RamoniXX si tare ma bucur sa le citesc
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 15+ cu Iris/ul
Firefly's shop
BLOGUL MEU
RamonaCopot spune:
Am mai dat o fuga la laptop, ca am uitat sa intreb ceva.
Douradoudou, adica Alexa noastra e acolo in Libia?? ma tot gandesc la ele cand aud la stiri ce se intampla acolo, asa cum ma gandeam si la Lumi, sper sa fie bine.
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
RamonaCopot spune:
citat din mesajul lui laurairina13 zic repede si degraba ca am auzit un buzdugan rostogolindu-se, Chiara e mortala rauuu rauu(si tare imi era dor sa aud pe cineva vb in italiana), si o pup pe Stephy tare tare si pe RamoniXX si tare ma bucur sa le citesc Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 15+ cu Iris/ul Firefly's shop BLOGUL MEU |
baga ciorba in farfurie si fa-te ca nu ai auzit buzdugaul!
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
lylyana.ion spune:
Munca e munca frate, acasa cu copilu era bine
Ma chinui sa invat conta si nu intra in cap neam, asa ca sunt intr-adevar tare bizi
sper sa ma destup la minte (o fi de la atata stat acasa) si sa reusesc sa scriu cate ceva ziua, ca seara n-am nicio sansa.
Noi suntem bine cu totii, Alex creste, a invatat sa deschida si usile de la camere, asa ca ce sa te mai ascunzi pe undeva...si a inceput sa repete mai mult dupa noi "cuvinte" acum e la capitolul "nene", iar degete le-a transformat in "digiti".
Saptamana viitoare e posibil sa ma mut iar la mama, din cauza de sot plecat in delegatie.
Sper sa fie frumos in we si sa iesim si noi afara!!
Many, abia astept sa ne dai maine vesti frumoase
Licu, tu cand ne spui ce creste in burtica?
Am ramas restanta la vizionarea clamitelor, dar ma ocup si de asta curand
Ramo, sanatate multa va doresc!
Alexa parca era in Liban nu Libia, dar la cum am creierii varza acum, s-ar putea sa gresesc
Shtephy, sanatate si voua! Sper sa te recitesc cat mai curand si sa fie numai vesti bune!
Monis
atat pot pentru moment, va mai zic doar ca si Alex are crize de nervi, nu se da cu capul/fundul de nimic, in schimb arde cate o palma la ce are prin jur
va pupicesc pe toate fara exceptiune