Prietene la bine si la greu - 112

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Floricik, mi-au dat si mie lacrimile cand am auzit ce a patit tati, darmite voua
La fel mi-au dat lacrimile cand povestea Many cat de mult a emotionat-o faptul ca Vladut se dadea in trenulet.

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 15+ cu Iris/ul

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Seara buna duamnelor,

Am ratat catvea sarbatorite, La multi ani din suflet sa fiti iubite

Am citit mai pe diagonala, am ceva de lucru, plus vremea frumoasa de stat afara cat mai mult.

Revin cand ma mai eliberez, sanatate multa tuturor

Multumesc fetelor intrebacioase

mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_san spune:

Buna seara, fete dragi!
Noi suntem un pic necajite, iar avem febra. Proba de urina care am lasat-o saptamana trecuta n-a fost cica buna, iar de atunci ne tot chinuim sa luam alta si nu reusim.

Tare as vrea sa mai aud noutati si de la Fantomitza by Smara. Chiar asa, Laura/Licu, astepti sa incepem pariurile?
Many, tin pumnii maine la eco si sa-ti dea DD cati ochisori vrei tu.
Floricik, tare ma emotioneaza ce povesteti tu despre revederile cu Zburly.
Stephy, RamoXX, multa, multa sanatate. Si pe noi cred ca ne paste o viroza.
Lumi_R, toata stima pentru Richard si tare ma bucur ca ati reusit sa veniti repede acasa. Urmaresc cu sufletul la gura cum trece Annabelle la papa bucatele, ca si pentru mine este o piatra de hotar. Deocamdata Ana cam scuipa si se face ca vomita bucatelele, desi papa carnita bucatele, cascaval, paine, biscuiti, fructe, dar nu mancare.
Lyly, mamica harnicuta si un special pentru micutul Alex.
Andre, ai o minune de fetita si e frumu rau!
Ancutza, m-a uimit asemanarea intre cele doua foto. E incredibil!

Am si eu doua mici intrebari din categoria dar na, chiar nu am pe cine sa intreb si eu:
1. ce sapunuri mai folositi pentru copilasi? Ca acum se spala si ei pe manuteDar periute de dinti?
2.Aveti idee cam in cat timp isi fac efectul siropelele antitermice nurofen/calpol/panadol si respectiv supozitoarele cu paracetamol?

Pup toate fetele

Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui angi_san
Am si eu doua mici intrebari din categoria dar na, chiar nu am pe cine sa intreb si eu:
1. ce sapunuri mai folositi pentru copilasi? Ca acum se spala si ei pe manuteDar periute de dinti?
2.Aveti idee cam in cat timp isi fac efectul siropelele antitermice nurofen/calpol/panadol si respectiv supozitoarele cu paracetamol?

Pup toate fetele

Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009)

1. Sapun lichid organic de la Sonnett. Periuta de dinti - aia de la Babylove, nr. 2 - cu peri cauciucati, astept sa-i iasa toti dintii ca sa trecem la nr 3 care are blana ca cele de om mare
2. Din practica eu zic ca ar fi cam o ora maxim, cred ca supozitoarele actioneaza mai repede dar nu sint sigura. Uite aici parerea unei pediatre

Noapte buna tuturor, ma duc sa ma culc sa fiu in forma la 6 dimineata cind vine many cu rezultatele de la eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Am revenit si noi cu rezultate bune de la eco, cu intarziere, dupa o perioada in care am avut calculatorul virusat.

Lumi, bine ati revenit acasa !

Cu intarziere, LA MULTI ANI, Monis !!!

Magda, mami de Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Stephy - ma bucur sa te "vad" , multa sanatate!

Lyly - spor la invatat! Eu sigur nu mai stiu nimic , de cand nu am mai pus mana pe carte si nici nu am exersat..

Many - abia astept ziua de maine, tin pumnii sa vii cu super vesti!

Dankutza - si al meu da f serios din cap si spune nu , cand nu mai vrea ceva, chiar si titi, e asa haios, ma bufneste rasul instant :) Pupam nasucul mic .

Lumi - nu pun la suflet pentru ca stiu ce am acasa:), si parerea ei chiar nu conteaza, dar tot ma deranjeaza ...

Ancutza - merci La al doilea e un pic altfel, chiar ieri ii spuneam sotului cata grija aveam ce mananca Dominic la varsta lui Mateo, dar acum nu mai tin cont, nici nu prea pot , pentru ca daca il vede pe cel mare ca mananca ceva, vrea si el.... asa ca mananca cereale normale ca si frate-su si nu de bebe si gusta multe altele ... Si cand ma gandesc cam ce scandal i-am facut soacra-mii cand i-a dat lui Dominic banana la 7 luni ....

Lili -

Floricik - ce frumos moment si emotionant,sigur ti-au dat si tie lacrimile de fericire

Angi - multa sanatate Anei!
1 Sapun lichid pentru copii, toti ne spalam cu el.
2 Periuta normala , adica cu par frezat, nu chiar blana
3 intre jumate de ora si o ora isi fac efectul...

Noapte buna Lili !

Michelle cu Mateo 18.11.2009 si MARIO 15.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Magda- Uraa!!! Inca un motiv de bucurie! Ce trebuie sa faceti in continuare? Pupam fratiorul puternic

Pun si eu poze aici nu am mai pus demult, sunt cam multe , sper sa nu va plictisesc.

Michelle cu Mateo 18.11.2009 si MARIO 15.05.2007

Mergi la inceput

Niatza!!
Astept rozand unghiute pe Many

La mine, astept sa se deschida pariurile, sa vaz pe cine premiez si pe cine nu , cum ziceam la mangalica nu prea sunt ecografisti super care sa spuna sigur sexul la abia 16saptamani..Asa ca mai asteptam inca doua saptamani pana ma duc la un eco pe aici, poate poate s-o vedea ceva Oricum piticii s-au adunat cam multi, burta a crescut, dar eu nu am luat un gram in greutate, nu ca ma plang, dar daca...cumva bb are de suferit, si de astea..nu am simtit nici o miscare pana acum, toata lumea zice ca la a doua sarcina se simte mai repede( am si placenta anterioara poate asta o fi motivul)...cu de astea imi muncesc eu timpul intre doua crize si tranteli de -ale Amaliei.

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Citat:
citat din mesajul lui angi_san

Neata,

Dragos e in picioare de la 6.30 dimi,acum mestereste ceva la rolele scaunului meu asa ca scriu si eu doo vorbe
1 sapun,la recomandarea dermatologului folosim Klorane pt piele sensibila www.centrofarm.ro/ccC11240039/detalii_produs/Klorane---Sapun-Pentru-Piele-Alergica-X-100-G.html" target="_blank"> asta pt tot corpul (inainte foloseam gel de dus mustela/sanosan)

2 cred ca intr-o ora ar trebui sa-si faca efectul

si bineinteles pt toata lumea

meniul de azi
10 fulgi de ovaz cu capsuni
14 ciorba de vita si somon cu legume
19 iaurt?? mai vedem
Daca pana acum faceamm baie la 2 zile,de cand a venit primavara si abia ii iau pe mucosi din nisip, trecem obligatoriu la baie zilnica. Ieri,cand am venit de la joaca de seara si i-am schimbat, curgea nisipul din ei ... Eva avea si in pampers,in ghete nu mai spun

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

poze

Mergi la inceput

Magda, ma bucur tare pt micutul luptator, ce a zis dr la eco? ce parere are de situatia la general a puiului?

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput