Pufi de ian-feb 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 6
micki_mica spune:
Neatza!
Sorina, ms de cafeluta!
Mire
pe Mara!
Dupa cum banuiam, iete-l pe cuchilu meu cu muuuulta treaba de cu zori. I-o da oala in foc? Ca de la shooting, e tare matinal. Io nu. El fresh. Eu zombi. Ma duc sa iau o portie de rabdacol. Poate mi-o fi ramas de anul trecut. 
Sa aveti o zi frumoasa!
Mami a lui
Cristi
www.lucrumanual.tk/cercei/53-cercei-soare.html" target="_blank">Cercei "Soare" in mai multe culori
www.lucrumanual.tk" target="_blank">Obiecte handmade
alicredo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui decenuela [alicredo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sorry pt ieri ....am disparut ca magarul in ceatza/....Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... HAINUTE BAIETEI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
stai linistita!
intelegem 
mai am putin si-l termin...si ma pot duce si eu linistita la somn
din 02.02.2010 cea mai fericita
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
haircut spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alicredo
stai linistita! intelegem ![]() mai am putin si-l termin...si ma pot duce si eu linistita la somn din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !![]() te iubim puiule....!!! |
Neata!
Tu vorbesti serios?????Esti harnica, mami, nu gluma....Multumim tare mult pentru daruire

haircut spune:
Mulumesc de cafea, Sorina!Imi pare rau de noaptea grea, poate se indura azi pitica si te lasa mai "moale"
Mire, imi pare rau de accidentul Marei...
fetita cocheta si delicata
Dany, ma bucur ca sunteti bine, ca esti cu mama ta
, spor la treaba cu vandutul si construitul noii casute
Ruxita, felicitari pentru inventivitate....
Simply, ce mai faceti?
Sa aveti o zi frumoasa!
sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui haircut Mulumesc de cafea, Sorina!Imi pare rau de noaptea grea, poate se indura azi pitica si te lasa mai "moale" ![]() |

...nu stiu cum o sa fie, vad ca are iar 38 temperatura...
...si eu, care voiam s-o scot afara, s-o obosesc, ca ieri n-a avut deloc febra....Nu mai pricep nimic..

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
Beatrice1982 spune:
sorina................a rupt macar un coltisor gingia???????
face kk moale?????????
are curuletzu' rosu????????????
daca are ultimele doau semne si fara prima
e clar
pana n u rupe gingia coltisorul nu trece febra............
poate e ea mai sensibila.........
stii???????????
baga degetul sa vezi si uita-te in toate 4 locurile si sus si jos.............si vezi care-i mai proeminenta...care da sa iasa.......????????????
NEATAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)
You are perfect...to me...
Beatrice1982 spune:
alicredo ce harnica esti!!!!!!!!!!!!!!
of of
l-am vazut pe cretulin fara cretulii..........

de ce i-ati taiat creturiile?????????????ooooofffff ce rau imi pare.............
rux bravo mami ca te implici serios in a-l invata pe kay cat mai multe...........tre sa iau exemplu.........
noi suntem la faza maimutzerala.....face tot dupa mine.......
ce mai vroiam sa zic????????
nu stiuuuuuuuuuuuuuu]
o sa incerc sa puin poze, desi nu e sigur, ca am fost ieri cu ivan la vie..........
nyny, sorina..............sunteti tari maicilor!!!!!!!!!!

Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)
You are perfect...to me...
sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui Beatrice1982 sorina................a rupt macar un coltisor gingia??????? face kk moale????????? are curuletzu' rosu???????????? daca are ultimele doau semne si fara prima e clar pana n u rupe gingia coltisorul nu trece febra............ poate e ea mai sensibila......... stii??????????? baga degetul sa vezi si uita-te in toate 4 locurile si sus si jos.............si vezi care-i mai proeminenta...care da sa iasa.......???????????? |
Bea..daaaa,

sarumana de o mie de ori.... are si kuruletul rosu, baleste la greu, kk moale..toate alea....Doc. a zis ca sta sa iasa stanga sus, prima, care are si hematom, dar ca ies toate 4, ce e "macel" in guritza ei...exact asa a zis.
Mie mi se par toate la fel de umflate...m-am uitat dimi..atat cat am putut..nu pare sa fi spart nimic gingia...
Ca de cand sparge, pana se simte la deget...cel putin la dinti...mai treceau 2-3 zile.....offf, sa iasa odata, ca mor de mila ei, cum geme, si gafaie de durere....
De mancat, sa nu vb cu pacat..mananca, inca...mai bine ca la incisivii de sus...

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
mamidepuiuti spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
![]() ...nu stiu cum o sa fie, vad ca are iar 38 temperatura... ...si eu, care voiam s-o scot afara, s-o obosesc, ca ieri n-a avut deloc febra....Nu mai pricep nimic.. ![]() Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
offffffffpupici sa fie mai bine

sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui mamidepuiuti iar are febra iris? offffffffpupici sa fie mai bine ![]() ![]() |

...Ce mai fac grachii?