Pufi de ian-feb 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 21
lalitica2000 spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui alexutzzza
Si mie mi-a zis sa ii dau Nurofen, ca e mai bun la gingii ca are o actiune mai puternic antiinflamatorie si ajuta mult in cazul gingiilor inflamate ![]() ![]() cati pediatri , atatea pareri! de Yannis |
si noi tot cu nurofen am reusit sa trecem de noptile bigudoase din cauza de masele. nurofenul isi intra in actiune mai repede decat panadolul si efectul este si mai indelungat
ayanna_xem spune:
Acum m-am dumirit si eu...ahaaa, e vorba de parole schimbate...
Albumele...daca le sterge careva n-ar fi mare baiul, numai sa nu le faca publice prin alta parte...
MIREMIA...te rog sterge-l si pe al meu, ca eu nu ma pot loga...
_
Mami de
zgubilice cu ochi de ciocolata
miremia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gmilady Mire, ai schimbat si parola de la picasa? Daca da, inseamna ca n-a prea folosit, ca de exemplu eu nu o am inca, dar m-a pastrat logata in contul de google (oi fi ales eu optiunea asta la un moment dat), asa ca sunt in contul de picasa... clar al pufilor, ca vad userul, activitatea recenta etc... in schimb au disparut albumele, si nu aveau cum decat daca cineva le-a sters pur si simplu (si putea chiar si fara noua parola, daca a ramas logat ca mine) |
Stiu!
Tocmai de aia le-am si sters, pt ca desi am schimbat parolele daca nu te deloghezi ai acces in continuare la contul de picasa si de mail. Repet, pot sa-mi iau oua la greu, mai bine asa decat sa las pozele pufilor la cheremul cuiva cu chef de glume proaste sau plictisit pana peste cap.
Eu una ma declar socata.....nici prin cap nu mi-ar fi trecut ca una dintre noi este capabila de asa ceva.
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
miremia spune:
| citat din mesajul lui ayanna_xem Acum m-am dumirit si eu...ahaaa, e vorba de parole schimbate... Albumele...daca le sterge careva n-ar fi mare baiul, numai sa nu le faca publice prin alta parte... ![]() MIREMIA...te rog sterge-l si pe al meu, ca eu nu ma pot loga... ![]() _ Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata![]() |
L-am sters, nu mai e niciun album pe contul comun.
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui miremia Deci.... ![]() ![]() ![]() Albumele le-am sters noi (me si alte mamici care au fost pe faza), dupa ce o mamica mai atenta a vazut ca incepusera sa fie facute publice albumele si sa se amestece pozele intre ele. Puteti sa ma injurati dar am luat decizia ca mai bine sa le stergem si sa ne facem un alt cont, unde sa avem acces doar noi. Eu refuz sa cred ca cine era pe contul comun se juca cu pozele noastre din rautate si ca poate s-a gandit ca e o gluma buna. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Eu l-am sters pe al meu si toate cu intlnirile care s-au facut , dar eu nu am zis ca sunt amestecate pozele intre ele....A mai sesizat cineva nereguli in afara de noi?
Deci nu-s cu pluta?
de
Yannis
Ruxita spune:
eu nu inteleg de ce nu vad niciun album, nicio poza desi sunt logata... la fotografiile mele imi zice doar cum sa lansez picasa...
... si presupuneti ca cineva face glume proaste? Haideti sa-i scriem pe forum celui are se tine de glume ca nu e deloc funny!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
gmilady spune:
Multumesc mult de tot pentru mesajele de apreciere pentru poze, i le-am transmis lui tati de bbx, daca ziceti voi ca merita
Eu l-am cam criticat
ca n-am facut mai multe, in special de-alea de grup, se putea si mai bine
... dar mai gasim noi ocazii ![]()
Chiar a fost placerea noastra intalnirea, cu mamici foarte finute si cu pufuleti dulci, oricum mai frumosi in realitate decat in poze
... Imi pare rau ca n-am facut si filmulete, cum se impiedicau ei pe acolo unii de altii 
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui Ruxita eu nu inteleg de ce nu vad niciun album, nicio poza desi sunt logata... la fotografiile mele imi zice doar cum sa lansez picasa... ... si presupuneti ca cineva face glume proaste? Haideti sa-i scriem pe forum celui are se tine de glume ca nu e deloc funny! -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Eu si mirela tocmai am recunoscut ca am sters din albume la greu! Deci ne pare rau ca nu suntem funny

doar socate si panicate....Altcineva s-a jucat cu ele inainte de a le sterge noi....
Mi se pare f urat
STITI CAT M-AM CHINUIT SA MICSOREZ POZE?Albumele cu Yannis , cu intalnirile de pufi...azi cu un Yannis urlacios am muncit vro ora jumate sa descarc, rotate si micsorez 47 de poze care tocmai au fost sterse

, de mine, dar din motive ca erau PUBLICEEEE!!!!
de
Yannis
gmilady spune:
Alicredo, multumesc si eu din suflet pentru tot efortul tau cu colajul, cu nopti nedormite... Imi dau seama ce inseamna, ai toata aprecierea tuturor 

Dece, sanatate lui jiji, sa fi fost doar un efect scurt al vaccinului.
Simply, sanatate multa celor apropiati!!
Miremia tare faza si cu yahoo, ca tocmai citisem
... din cate imi amintesc la yahoo nu-ti trimit parola, in nici un caz, doar o reseteaza daca o uiti... asta ne-ar fi blocat pe noi 
Merci frumos pentru PM 

eu chiar acum beau una.
Mara si de