Pufi de ian-feb 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Fetelor dar albumele unde au disparut??????

Mergi la inceput

E cineva care in momentul asta umbla acolo dar cine ???? au mai disparut 2 albume ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Fetelor dar albumele unde au disparut??????

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Exact la acelasi lucru ma gandeam si eu

Mamica fericita de Mara si de David
Povestea Marei

Mergi la inceput

Au mai ramas 10 ... eu cred ca ori face cineva misto de noi ... ori ne trebuie alt cont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Au mai ramas 10 ... eu cred ca ori face cineva misto de noi ... ori ne trebuie alt cont.

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Nu cred ca face nimeni misto. Ma gandesc ca poate le-a pus cineva la caldurica intr-un cont nou. Sper

Mamica fericita de Mara si de David
Povestea Marei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Hei, fetele, despre ce vorbiti? Am si eu album in contul comun...si nu ma mai pot loga...e cazul sa-mi fac si eu griji? sau despre ce vorbiti?

_
Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gmilady spune:

Mire, ai schimbat si parola de la picasa? Daca da, inseamna ca n-a prea folosit, ca de exemplu eu nu o am inca, dar m-a pastrat logata in contul de google (oi fi ales eu optiunea asta la un moment dat), asa ca sunt in contul de picasa... clar al pufilor, ca vad userul, activitatea recenta etc... in schimb au disparut albumele, si nu aveau cum decat daca cineva le-a sters pur si simplu (si putea chiar si fara noua parola, daca a ramas logat ca mine)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

ma bag si eu in discutie legat de diabetul de tip 1, ca sunt cat de cat in cunostinta de cauza, desi la noi diabetul de tip 1 se manifesta din cauza lipsei de pancreas. De cand cu problemele cu David, legate de diabet, am studiat carti, am participat chiar la o conferinta caci a fost prezentat cazul lui David si cu ce stiu de la dr diabetoloaga pot sa va spun ca diabetul care se manifesta inainte de varsta de 30 ani este de tip 1 si necesita insulina.
La aparitia DZ la copil contribuie mai multi factori: factorii genetici (daca in familie exista si alte persoane care au diabet), factorii de mediu-virali (de exemplu reovirus, citomegalovirus, rujeolasi mai sunt si alti virusi pe care nu-I mai tin minte), chiar si nutritia proasta, in sensul ca, copilul primeste alimentatie artificiala ceea ce e extrem de rar in primele 3 luni, factorii psihici (emotiile puternice, socurile afecticve,a ccidentele sunt factori care grabesc aparitia diabetului care oricum s-ar fi declansat) si ultimul factor, care este chiar important este autoimunitatea care este un proces de distrugere a celulelor beta pancreatice declansat de interventia factorilor de mediu, pe fondul unei predispozitii genetice.
Diabetul se manifesta doar atunci cand 80% din celulele beta pancreatice au fost distruse.
De fiecare data diabetul apare la o raceala mai puternica, la o viroza, enterocolita, atunci cand imunitatea este slaba. Eu stiu de la Dr lui David ca anumite persoane se nasc cu predispozitie de aparitie a diabetului, diabet care se poate declansa la o varsta mica sau la maturitate, dar care sigur vor face diabet. Nu stiu de legatura dintre Priorix si diabet. E adevarat ca in cautarile mele si prin cartile, lucrarile citite de mine de 1 an de zile nu am intalnit asocierea asta, care nu zic ca nu poate fi posibila. Pe mine ma interesau alte aspecte ale diabetului pe care incercam s ail inteleg.Oricum joia viitoare am programare la diabetoloaga ca sa-i facem analizele trimestriale legate de diabet si sigur am s-o intreb. Tot din ce am citit, tin minte ca intr-o carte spunea ca cel mai adesea apare intre 4-7 ani si la pubertate intre 10-15 ani pentru ca intre varstele astea se intampla ceva in organism, nu mai retin exact si chiar nu vreau sa scriu lucruri de care nu sunt abosolut sigura.

imi cer scuze daca m-am cam lungit dar am vrut sa vin si eu cu niste clarificari.

Imi pare rau sa aud de cazuri noi de diabet, parka sunt tot mai multe. Stiu ca atat mi-am dorit si eu sa gasesc un ’’tap ispasitor’’, ca sa zic asa, la problemele lui David, dar din pacate chiar daca le-as fi gasit problemele tot acolo sunt, nu dispar si deocamdata diabetul nici nu are remediu, decat acest tratament cu insulina si o alimnetatie supravegheata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Deci....
Albumele le-am sters noi (me si alte mamici care au fost pe faza), dupa ce o mamica mai atenta a vazut ca incepusera sa fie facute publice albumele si sa se amestece pozele intre ele. Puteti sa ma injurati dar am luat decizia ca mai bine sa le stergem si sa ne facem un alt cont, unde sa avem acces doar noi.

Eu refuz sa cred ca cine era pe contul comun se juca cu pozele noastre din rautate si ca poate s-a gandit ca e o gluma buna.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gmilady spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Deci....
Albumele le-am sters noi (me si alte mamici care au fost pe faza), dupa ce o mamica mai atenta a vazut ca incepusera sa fie facute publice albumele si sa se amestece pozele intre ele. Puteti sa ma injurati dar am luat decizia ca mai bine sa le stergem si sa ne facem un alt cont, unde sa avem acces doar noi.

Eu refuz sa cred ca cine era pe contul comun se juca cu pozele noastre din rautate si ca poate s-a gandit ca e o gluma buna.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Corect, oricum trebuia alt cont, vedeti experienta mea de mai sus, eram in cont fara parola noua

Mergi la inceput