Pufi de ian-feb 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 22
ayanna_xem spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gmilady Alicredo, multumesc si eu din suflet pentru tot efortul tau cu colajul, cu nopti nedormite... Imi dau seama ce inseamna, ai toata aprecierea tuturor ![]() ![]() ![]() Dece, sanatate lui jiji, sa fi fost doar un efect scurt al vaccinului. Simply, sanatate multa celor apropiati!! Miremia tare faza si cu yahoo, ca tocmai citisem ... din cate imi amintesc la yahoo nu-ti trimit parola, in nici un caz, doar o reseteaza daca o uiti... asta ne-ar fi blocat pe noi ![]() Merci frumos pentru PM ![]() |
Apropos de asta...poate facem putina curatenie si in mail-uri...sa ramana doar carti si informatii utile, dar celelalte ar trebui sa le stergem, nu?
_
Mami de
zgubilice cu ochi de ciocolata
Ruxita spune:
... ma distrez la culme de niste filmulete (prea intime pentru a fi facute publice), mancam la masa si Kay trage de salatiera, taica-su trage si el de salatiera, bataie pe salatiera, Kay zice un fel de "a mea!"... sau doar mi s-a parut? am ascultat de vreo 10 ori momentul si de fiecare data aceeasi senzatie... ma rog plasata in contextul corect...
si mai deunazi s-a bagat in debara si i-am zis sa iasa de acolo si mi-a raspuns un fel de "nu vreau" (nu reau)... sau doar mi s-a parut?
cand va incepe sa vorbeasca articulat, distinct, clar si pe intelesul tuturor? Cica bebelusii sunt disperati sa fie intelesi si parintii ii inteleg abia dupa varsta de 1 an (adica reusesc ei sa se faca intelesi).
Ce perioada haioasa!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
gmilady spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
Eu si mirela tocmai am recunoscut ca am sters din albume la greu! Deci ne pare rau ca nu suntem funny ![]() ![]() ![]() ![]() doar socate si panicate....Altcineva s-a jucat cu ele inainte de a le sterge noi.... Mi se pare f urat STITI CAT M-AM CHINUIT SA MICSOREZ POZE?Albumele cu Yannis , cu intalnirile de pufi...azi cu un Yannis urlacios am muncit vro ora jumate sa descarc, rotate si micsorez 47 de poze care tocmai au fost sterse ![]() ![]() ![]() , de mine, dar din motive ca erau PUBLICEEEE!!!! de Yannis |
Of, stiu ce zici, si eu migalisem la album, erau si aranjate asa de frumos cronologic...

N-avem ce face, hai sa nu ne mai gandim, ca ne enervam si mai rau, facem contul nou-nout deci in mod sigur safe, si ne vedem de ale noastre, zic eu
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui ayanna_xem
Apropos de asta...poate facem putina curatenie si in mail-uri...sa ramana doar carti si informatii utile, dar celelalte ar trebui sa le stergem, nu? _ Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata![]() |
Cred ca ar fi mai ok un cont nou si eventual ce ne trebuie forwardam...nu?
de
Yannis
gmilady spune:
citat din mesajul lui ayanna_xem
Apropos de asta...poate facem putina curatenie si in mail-uri...sa ramana doar carti si informatii utile, dar celelalte ar trebui sa le stergem, nu? _ Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata![]() |
Dap, eu le sterg pe ale mele
ayanna_xem spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ruxita ... ma distrez la culme de niste filmulete (prea intime pentru a fi facute publice), mancam la masa si Kay trage de salatiera, taica-su trage si el de salatiera, bataie pe salatiera, Kay zice un fel de "a mea!"... sau doar mi s-a parut? am ascultat de vreo 10 ori momentul si de fiecare data aceeasi senzatie... ma rog plasata in contextul corect... si mai deunazi s-a bagat in debara si i-am zis sa iasa de acolo si mi-a raspuns un fel de "nu vreau" (nu reau)... sau doar mi s-a parut? cand va incepe sa vorbeasca articulat, distinct, clar si pe intelesul tuturor? Cica bebelusii sunt disperati sa fie intelesi si parintii ii inteleg abia dupa varsta de 1 an (adica reusesc ei sa se faca intelesi). Ce perioada haioasa! -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Ce simpatic Kay!!!

Pitica mea vorbea azi cu tat-su la telefon si il striga 'taticuuuu...' Am mutit si eu si el cand am auzit-o...ca nu a auzit exprimarea asta decat la maica-mea, care vine destul de rar...noi de obicei zicem simplu 'mami si tati'...
_
Mami de
zgubilice cu ochi de ciocolata