Pufi de ian-feb 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 15
bubu_bu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miremia Am vazut poze superbe de mamici d epui de greci, sa va fie de bine intalnirea! A umblat cineva dintre voi la informastiile mailului comun? Vad ca s-au facut niste modificari...... ![]() _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
eu nu....poate ne spune cine ce si cum a facut

tomaca spune:
Mai avem si noi un cuvant nou.
Strigam "baba"cand strigam la caine.
De chemat o cheama Aura. Deci de unde pana unde, mi imi scapa. Dar este baba.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un 
Povestea Trandafirasului Raisa
miremia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bubu_bu
eu nu....poate ne spune cine ce si cum a facut ![]() Raulica |
Pai faza a fost cam asa.....
Cineva a adaugat o adresa si intrebari secrete pt recuperarea parolei.

_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
tomaca spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui miremia
Pai faza a fost cam asa..... Cineva a adaugat o adresa si intrebari secrete pt recuperarea parolei. ![]() ![]() ![]() _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Adica? Ceva extern?
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Povestea Trandafirasului Raisa
blue_flower spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui tomaca
Adica? Ceva extern? Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() Povestea Trandafirasului Raisa |
Nu am fost eu, desi eram logata pe cont si urmaream cum vin mailuri cu confirmare de modificare.
miremia spune:
| citat din mesajul lui tomaca Adica? Ceva extern? Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() Povestea Trandafirasului Raisa |
Extern nu, doar cineva care avea acces la cont putea sa o faca.
Dubios a fost ca dupa ce am sesizat modificarile, au fost sterse si mailurile care le anuntau.
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
blue_flower spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Extern nu, doar cineva care avea acces la cont putea sa o faca. Dubios a fost ca dupa ce am sesizat modificarile, au fost sterse si mailurile care le anuntau. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Teoria conspiratiei: am anuntat ca vrem sa schimbam parola. Cineva - probabil cine nu trebuie, habar nu am cine - hotaraste ca nu vrea sa piarda accesul la cont si ca nu va mai avea cum sa primeasca parola de la noi si isi creaza un cont separat - cu parola numai de ea stiuta - prin care poate recupera parola noastra schimbata si poate citi in continuare mailurile comune.
Cine se pricepe la net si s-a retras din comunitate?
sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui blue_flower Teoria conspiratiei: am anuntat ca vrem sa schimbam parola. Cineva - probabil cine nu trebuie, habar nu am cine - hotaraste ca nu vrea sa piarda accesul la cont si ca nu va mai avea cum sa primeasca parola de la noi si isi creaza un cont separat - cu parola numai de ea stiuta - prin care poate recupera parola noastra schimbata si poate citi in continuare mailurile comune. Cine se pricepe la net si s-a retras din comunitate? |
Am vaz si eu ceva modificari, dar cum sunt varza...ma gandeam ca e "Mire in action"...chiar am inchis mail-ul, urmand sa-l redeschid, si, daca nu puteam intra, sa cer pm, cu parola...
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
blue_flower spune:
Miremia, intra te rog si modifica ce consideri tu de cuviinta. Eu acum sunt pe forum, dar nu am timp de obicei si nu vreau sa imi bag nasul unde nu trebuie.
Poti sterge adresa de email adaugata. Poti reseta intrebarile secrete. se pot face multe.
have fun.
bubu_bu spune:
ha ha ha
heloooo lume nu aveti ce face....va apucati de schimbat prin cont....apareti la lumina si vorbim omeneste asa aveti acces la tot ce doriti daca sunteti asa interesate de noi
mai mai mai
miremia
pt pm