Pufi de ian-feb 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Bad news:
Tocmai ce am vb cu avocatul firmei, mi-a povestit de fata lui, de 7 ani, a facut diabet de tip 1, adica insulino dependent, descoperit deodata.
Eu nu am multe informatii despre diabet, dar tipul asta s-a tot informat de cand a descoperit diabetul fetei lui, se pare ca este o boala autoimuna, organismul blocheaza celulele care secreta insulina (sper ca nu zic vreo aberatie, dar cam asa mi-a explicat si el mie) si pancreasul nu mai produce insulina. Si, ca de asta m-am apucat sa va scriu:
Conform ultimelor studii publicate de nu stiu ce mare institut din SUA de studiere a diabetului, diabetul de tip 1 apare de la enterovirusi.
Adica, poti faci o banala enterocolita (ma rog, numai banale nu sunt astea), iar virusul respectiv iti provoaca o ditamai boala autoimuna. Si, inca: exista o stransa legatura in rapelul de la 7 ani al ROR si declansarea bolilor autoimune - gen diabet 1.
In cautarile lui pe net a aflat de acesta legatura, evident dupa ce fata lui a facut diabet.
Si da, de abia ii facuse rapelul de aprox 1 luna.
A descoperit de asemenea un vecin cu acelasi tip de diabet, facut la 18 ani in urma (chipurile) stresului de la BAC, cand si-au impartasit informatiile, prietenul i-a spus ca, inainte de a isi descoperi diabetul, a fost internat in spital cu enterocolita - mancase ceva stricat la un restaurant si a luat un enterovirus.

Concluzie: de cercetat si intrebat doctorii, daca ei stiu ceva despre rapelul la ROR si bolile autoimune. De ce se declanseaza asta doar la rapel? Se poate declansa si la vaccinul de la 1 an?

Bolile autoimune nu pot fi prevenite, nu se poate sti daca va fi sau nu, nu pot fi tratate - in sensul revenirii la normal - doar intretinute, ameliorate. - eu asta stiu, daca gresesc, corecta-ti-ma.

Whoaaaa...mi-e rau!
Si eu, care tot aveam un cui, cu vaccinurile...

De cercetat, ca e groasa rau, daca exista o posibilitate cat de mica!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Nyny....aoleu, si voi?...e grele maica!..Eu nu i-am dat nurofen decat de vreo cateva ori, pe la 6 luni, ca s-au suprapus multe atunci..vaccin, o viroza mucioasa, care ne-a dus la o otita, plus dinti...nu mi-a placut cum s-a manifestat de la el, si nu i-am mai dat. Am supravietuit "indintzosharii" cu chamomilla, belladona, orajel si muuult rabdacol. frumuselul Dav, sa-i iasa repede dintzosii!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Sorina

Sunt sigura ca ai mai zis si altadata dar nefiind direct interesata atunci n-am retinut cum se administreaza . Banuiesc ca scrie si in prospect. Sunt produse naturiste parca, nu? Se gasesc la plafar sau gresesc?

Mamica fericita de Mara si de David
Povestea Marei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Sorina

Sunt sigura ca ai mai zis si altadata dar nefiind direct interesata atunci n-am retinut cum se administreaza . Banuiesc ca scrie si in prospect. Sunt produse naturiste parca, nu? Se gasesc la plafar sau gresesc?

Sunt homeopate, si se gasesc la farmaciile homeopate.
Eu lui iris, care are 9.800g acum, ii dau dimi 4 granule chamomilla ch 5, si seara 4 chamomilla ch5 si 3 belladona ch 5.
...cred ca si doamnele de la farmacie te pot sfatui ce si cum, daca nu mergi la un homeopat.
Oricum, nu sunt produse daunatoare...

Auleuuu, iar s-a trez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyella spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

am prins si eu un moment de ragaz asa ca servesc o cafea

as mai fi scris aseara dar pe la 23:30 a inceput Dragos efectiv sa urle in somn, mi-a fost greu sa il trezesc, urla dar dormea..saracu..i-amd at un pic de panadol si apoi am incercat sa ma uit in gura lui, normal ca nu m-a lasat dar i-am dat cu gel pe gingii si din cate am simtit are toate maselele umflate, doamne nu am mai pomenit asa ceva..a mai plans apoi o juma de ora..il tineam in pat, statea in cur si ii pica capu pe mine adormid, apoi se trezea urland...of...am tinut-o o ora asa..asadar nu mi-a mai ars de comentat aseara desi am vazut ai eu pozele cu pufii..sunt extraordinare(tare mult mi-ar fi placut si mine)

apoi de azi de dimineata suntem pe drumuri, am ajung la 12 acasa, l-am pus in patut pe Dragos si in 5 minute dormea asa ca m-am apucat de mancare/curatenie/spalat...acum am terminat...asa m-as culca si eu dar am mancarea pe foc si nu cred ca mai apuc ca acum vad ca se scoala Dragos ca somnul lui e cam de 2 ore...

in fine...vedem diseara cum adormim mai repede

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

eu chiar acum beau una.

Offf imi dau seama ce dureri or avea acum, ca degeaba nu plang ei

Si David al meu e schimbat complet de vreo 2 zile. Se vede clar ca sufera, nu se poate odihni, se trezeste tipand, e tot timpul nervos, agitat... Am reusit sa ma uit cu chiu cu vai in gura lui si intr-adevar parca ar iesi sus doi dinti. Mi-e si frica sa-i dau mereu nurofen sau panadol sa nu se obisnuiasca cu ele.

Mamica fericita de Mara si de David
Povestea Marei

mie pediatrul mi-a zis ca pt dureri dinti sa ii dau panadol maxim 5 zile/seri cate 5 ml si nu mai mult, apoi neaparat pauza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Kalimera si de la noi!!!
Nu am apucat sa citesc pentru ca am fost la plimbare si ne-am facut un super prieten. E cu cateva zile mai mic decat noi si e un mare smecheras cu o mutrita dulce si mereu pus pe pozne. Yannis cu noul amic s-au alergat peste tot si cand nu alergam dupa ei am apucat sa schimb 2 vorbe cu mamica lui care e mai frumoasa decat o papusa de portelan si de la care aveti pupici.

Am incarcat poze pe contul comun

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Am vazut poze superbe de mamici d epui de greci, sa va fie de bine intalnirea!

A umblat cineva dintre voi la informastiile mailului comun? Vad ca s-au facut niste modificari......

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Kalimera si de la noi!!!
Nu am apucat sa citesc pentru ca am fost la plimbare si ne-am facut un super prieten. E cu cateva zile mai mic decat noi si e un mare smecheras cu o mutrita dulce si mereu pus pe pozne. Yannis cu noul amic s-au alergat peste tot si cand nu alergam dupa ei am apucat sa schimb 2 vorbe cu mamica lui care e mai frumoasa decat o papusa de portelan si de la care aveti pupici.

de Yannis

Am vazut poze. Superbi, toti 4!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:

Kalimera si de la noi!!!

de Yannis

Kalispera, ca sa zic asa. Foarte dragutzi si pufuletii si surorile lor.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Povestea Trandafirasului Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

sa inteleg ca s-a schimbat parola?

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Povestea Trandafirasului Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

Citat:

Kalimera si de la noi!!!

de Yannis

frumoase fete...frumosi copii...ce fain ca v-ati vazut!

Mergi la inceput