INSEMINARE 76

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Buna fetele
Mie inca nu mi-a venit ciclu ,poate totusi o sa am noroc
Astept pana miercuri si daca nu-mi vine atunci o sa-mi fac testul.
Bobo tu ce faci ?
Ti-ai mai repetat testul?

in 2011 o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

aruam - CE MAI ASTEPTI MAMA ?
Ai intarziere de 3 zile

Sigur este bebe !

Fa un test de pi sau mergi si fa o beta !

Hai ca sigur e de bine !

Scot majoretele sa te incurajam

aruam - hai cu II sau beta mareeee

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa78 spune:

aruam, mai mult ca sigur e bebe, n-avea cum sa intarzie atata.
Cum poti sa astepti? As fi facut zece teste pana acum

MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
7 IA, 2 reusite dar pierdute la 5 si 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

aruam - acum fara gluma, iei ceva de sustinere ?

Este sarcina sigur.

Sau poate tu stii deja ca e bebe si nu vrei sa spui, ca esti superstitioasa ?

Recunosc asa am facut si eu, deabia cand aveam 9 saptamani am anuntat pe forum. La a doua eco.

Dar daca nici tu nu stii fa o beta, un test, ce crezi tu si ia ceva de sustinere ca e pacat.

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Fetelor multumesc pt sustinere , dar eu am luat arefam pana vineri inclusiv si mie frica sa nu fie asta motivul intarzierii.
Eu in ziua cand am facut IA folicul avea doar 18 mm si probabil am ovulat a 2-a zi deci nu am decat 2 zile de intarziere.
Si data trecuta mi-a intarziat 2-3 zile de la arefam asta este motivul pt care nu vreau sa fac testul nu mai vreau sa vad o liniuta nu mai suport.
Ma rog la Doamne ,Doamne sa fie

in 2011 o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstal_18 spune:

Aruam,te rugam nu ne mai tine pe jar
Hai cu restul pozitiv si cu

Vreau si eu sa traiesc acea clipa minunata...sa fiu
CRISSTAL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nouasnrs spune:

Haide Aruam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa_ spune:

Buna fetele
Am mare nevoie de ajutorul vostru.
Am luat o pauza de la incercari, dar ceasul biologic ticaie rau de tot asa ca trebuie sa facem ceva.
Asa ca am ajuns la Dr. Ion Ionut care mi-a propus imediat o inseminare. Eu am mai ramas insarcinata de 3 ori, din pacate toate s-au oprit din evolutie, fara sa existe un motiv. :(
Mi s-a parut ciudat ca nu mi-a propus nici o analiza sau investigatie inainte. Mi-a spus doar ca, pentru ca ultima sarcina s-a oprit din evolutie la 5 saptamani si nu a fost nevoie de chiuretaj, nu ar trebui sa fie probleme cu trompele.
Dar asta a fost acum 1 an si de atunci nimic. Cand ne-am apucat de investigatii, acum vreo 3-4 ani, am facut toate analizele si nu au fost probleme, in afara de endometrioza.
Inainte de Dr. Ion, un doctor cu deosebite calitati umane, am fost la Dr. Tutunaru care e mai putin comuncativ, dar nu pot sa spun ca m-a deranjat. Important e doar scopul, si acesta e sa obtin o sarcina viabila pe care sa o duc la capat. Dar am zis sa schimb doctorul si poate se schimba si norocul.
Va rog, daca aveti orice fel de sfaturi sau sugestii, le astept cu mare, mare interes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Alex analizele de trombofilie ti le-ai facut? Eu dupa fetita am pierdut 5 sarcini inainte sa-l am pe baietel si s-a dovedit a fi din cauza trombofiliei si pe baietel am reusit sa-l tin cu tratament pana la sfarsitul sarcinii. Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_ch_12 spune:

Crisstal, sunt in asteptare...
Astept rezultatele la PAI si fact.XIII,astept cm...
ca sa ia si sotul meu tratamentul dat de dr. Uscatescu si apoi in aprilie tre' sa mergem din nou la dr. Moisa.
Eu cred ca am alergie la aspenter, ca mi-au iesit niste bubite pe corp si ma manaca pielea rau tare...inca nu am mers la med. de familie, tot sper sa-mi treaca de la sine...

MTHFR A1298C heterozigot,nicio sarcina, doua IA nereusite, sotul- OATS

Mergi la inceput