INSEMINARE 76

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

aruam - daca ai intrerupt de sambata progesteronul trebuia sa iti vina pana acum.
Mergi si fa o beta care iti zice sigur si nici nu vezi doar o linie in caz de nereusita.
Vezi o cifra.
Dar e pacat daca nu ti-a vent si esti gravi sa te joci , ca pana acum ai pus progesteron si acum nu mai pui si e pacat sa nu se intample ceva.

Hai ca maresc si nr majoretelor

aruam - hai cu beta mareeee

Sigur e cu ochisori de data asta !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Din pacate nu e cu ochisori nici de data asta mi-a venit ciclu

in 2011 o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

aruam - imi pare sincer rau

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobo_78 spune:

Buna,
Aruam am repetat testul, a fost negativ, am intrerupt progesteronul, de ieri mi-au venit uratii. Azi am fost la doctorita, care m-a incurajat sa ma detasez de primul esec (ceea ce trebuie sa fac), si azi am facut un set de dozari hormonale, pe care nu le-am facut data trecuta, urmand ca in ziua 21 sa mai fac un set. Cam atat. Mergem tot inainte

Mergi la inceput

Imi pare rau Aruam...o iei de la capat, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Alexa dupa 3 sarcini pierdute, orice doctor ginecolog cu capul pe umeri te trimite sa faci analizele de trombofilie. Intra la capitolul "Trombofilia" si pe prima pagina vei avea insirate analizele. Intra si la capitolul "Endometrioza" si vei vedea ca aceasta boala este prin natura ei BENIGNA, dar se manifesta intocmai ca una MALIGNA, fiind una dintre principalele cauze ale infertilitatii. Deci; nu-i de glumit cu istoricul tau (3 sarcini pierdute) si cu endometrioza!

Fetelor - eu citesc aici zilnic, asteptand o veste buna...dar nu vad niciuna...

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albuaura spune:

buna fetelor.urmaresc de mult acest forum dar acuma m-am decis sa scriu si eu .Eu am facut a 2-a inseminare pe 5 martiesi inca astept sa-mi vina urati.Amfacut un test in ziua a 9-a a iesit negativ si de atunci nu am mai facut.Dupa toate cele citite aici sunt foarte putine care au avut norocul sa vina barza la ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nouasnrs spune:

Aruam imi pare tare rau
Capul sus mergem inainte nu ne lasam o sa vezi ca pana la urma o sa fie bine, trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa78 spune:

Albuaura, de ce nu repeti testul? Sunt sanse mari sa iasa II liniute. Te asteptam cu vesti bune.
Aruam, imi pare rau. Daca nu renuntam, intr-o buna zi toate ne vom tine puiutul in brate.
Alexa, am fost si eu pacienta dr. Ion. Intr-adevar are calitati umane deosebite, dar... am renuntat prima data la inseminarea facuta la Giulesti si am ales cabinetul dr. Moisa. Am revenit la dr. Ion dupa prima inseminare reusita pt ca mi-a placut enorm de el, dar dupa ce am pierdut sarcina nu mi-a recomandat nici o analza desi am intrebat ce se poate face. Atunci mi-am pierdut increderea in el si am decis sa-l schimb, cu parere de rau.
Dupa 3 sarcini pierdute, sigur sunt ceva probleme pe care ar trebui sa le identifici inainte de a ramane iar insarcinata. Asculta sfatul fetelor de aici si intra si la trombofilie.

MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
7 IA, 2 reusite dar pierdute la 5 si 6 sapt

Mergi la inceput

Cine ma poate ajuta si pe mine cu o interpretare a analizelor? Nu mai am rabdare...
Deci in ziua a 2 a CM lucrurile stau astfel:
DHEAS= 198 ug/dl;
Estradiol= 27;
FSH=3.85;
LH=1.79;
Testosteron=0.64;
TSH= 1.7541.
Astept cu interes

Mergi la inceput