Dulce&papanasi-sept-oct '07 (423) Bun venit Luiza!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Luiza, cred ca ai decis corect sa o tii pe Maria inca doua zile acasa. Te admir cum ai reusit sa eviti antibioticul. La Daria nu stiu daca imi pot aminti de cite ori a luat.

Am zarit in cutia postala un plic portocaliu. Multumiri din inima, abia astept sa vina sotul sa am cheia de la ea.

Va doresc o zi frumoasa!!!

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Luy, tu ma stii pe mine:), acum vine perioada cu cele mai nasoale viroze...eu una as tine acasa fata pana dupa Pasti, valabil si pt Antonia a Mandarinutei. E greu cu amandoi acasa...dar mai greu e cu ei acasa bolnaviori.
Ma rog, eu hiperbolizez cu pana dupa Pasti, dar se anunta niste saptamani cam aiurea dpdv vreme, ploi, lapovite etc. Eu le-as consolida puternic starea de sanatate, mai ales ca nu merg la gradinita pt ca altfel nu se poate, deci nu se intampla nimic daca lipsesc, nu-si pierd parintii slujbele etcetc.
Sanatatea pe primul plan.
Si nu mi-o ziceti pe aia cu sanatatea mentala a mamei, ca eu cred ca mai zuzu ajungi de la nopti de veghe din cauza de febra si alte minuni....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Yaia, multa sanatate. Mie nu mi s-a parut amar Klacid ul ala, ci dulce gretos. Si Andrei face oarece scandal pana il ia, noroc ca mai avem 2 zile si gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Luy, tu ma stii pe mine:), acum vine perioada cu cele mai nasoale viroze...eu una as tine acasa fata pana dupa Pasti, valabil si pt Antonia a Mandarinutei. E greu cu amandoi acasa...dar mai greu e cu ei acasa bolnaviori.
Ma rog, eu hiperbolizez cu pana dupa Pasti, dar se anunta niste saptamani cam aiurea dpdv vreme, ploi, lapovite etc. Eu le-as consolida puternic starea de sanatate, mai ales ca nu merg la gradinita pt ca altfel nu se poate, deci nu se intampla nimic daca lipsesc, nu-si pierd parintii slujbele etcetc.
Sanatatea pe primul plan.
Si nu mi-o ziceti pe aia cu sanatatea mentala a mamei, ca eu cred ca mai zuzu ajungi de la nopti de veghe din cauza de febra si alte minuni....

Cum mi-am alaptat copiii

Tu cum mai esti, Sabina?

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Erina, daca ati mers la Dr Gheorghe si a recomandar operatia, probabil e necesara. Stiu ca el nu recomanda operatii daca nu e nevoie, de altfel tot el m-a incurajat mereu sa nu o operez pe Alex de polipi pana nu ne asiguram ca e absolut necesar. Dar va tin pumnii, poate in perioada asta de observatie se indreapta situatia si nu mai e nevoie nici la Daria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Erina, mi se pare grozav ca ati gasit ceva pt Daria! Din pacate, asa si noi cu Sara, a luat ceva antibiotic, dar la ea mereu erau inflamate amigdalele si polipii...Chiar e horor Klacidul ala! Multumim pt Sofia! Eu cred ca face foarte multe petru ca o are pe Sara de model. Si avand mainile ocupate de multe ori cu Sara, e nevoita sa se descurce. Mi-a dovedit ca stie si poate. E foarte indepedenta. Am trecut cu bine peste vaccin. Urmatorul va fi Varilixul.

Yaia, sanatate copiilor, mult ati mai tras

Vale, tu cum mai esti? Ma gandeam aseara la tine

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Mai, dar ce viziuni sumbre aveti cu bolile astea! Eu una sper sa fie ok, fara cine stie ce barzauni de viroze. Si evident, fara cine stie ce masuri de izolare. Oricum din statistica noastra, pe noi -mari si mici - ne pocneste cate o boala prin mai asa, ceea ce ar presupune ca pana in iunie sa ne tot ferim. Greu.

Eu inca nu am decis nimic legat de calatorie, posibil sa o modific excluzand punctul cel mai aproapiat, posibil sa ramana asa. Dar sigur nu o anulez de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Eu acum sunt intr-o perioada mai bunicica, sper sa ma tgina cat mai mult.

Rox, e vorba ca una e asa, o virozica, din astea fac toti copilasii, egal gradinita sau negradinita, dar cand se lasa cu internari si chestii din astea mai serioase, un pic de izolare pentru refacere deplina nu strica. Mai ales cand mai e un bebe mititel acasa. iar la 3 ani, nu e ca si cum ai lipsi de la scoala....Si nu ma refer la tinut in glob de sticla, ci doar sa nu ii duci direct in gura lupului.
ma rog, Sofia la 3 ani a afacut de dopua ori penumonie interstitiala, si dr noastra, astacare nu ne da antibiotice samd samd:P ne-a recomandat sa facem pauza de gradi, ca se slabeste prea tare imunitatea. Cica la raceli mici ajunge sa ii tii pana sunt complet refacuti si evtl o zi doua in plus, dar la cazuri din astea unde afectarea e profunda, ar fi de dorit sa nu o ia de la capat imediat....
Sofia se refacuse binisor dupa prima pneumonie,...dar dupa a doua...a ramas cu dificuktati de respiratie, anemie, suflu greu, de ne-am speri atcaareafectarecardiaca, ne daduse mifilin sa-i dam..brrrrr...noroc ca noi am putut sa stam cu ea la munte toata iarna aia si si-a revenit fara fiolele alea.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Multumim mult de urarile de sanatate, sper sa ne revenim repede si sa scapam de perioada asta cat mai repede!

Erina, ai inteles gresit, eu spuneam ca prietena ta se sperie acum de orice cutremur, dupa cel de 9 si e firesc. Acum o luna, un cutremur de 6 ar fi fost un cutremur de 6 si atat. Acum un cutremur de 6 e 'simtit' diferit de prietena ta, care e in alta stare de spirit din cauza a ceea ce s-a intamplat deja si e firesc sa fie asa.
Citeam la topicul pus de tine cu stirile de la fetele din Japonia si mi se pare ca acolo e foarte bine expusa situatia. Si Sabina noastra a pus un comunicat foarte interesat.
In plus, bine scria cineva tot acolo ca e posibil sa fie mai multi parinti fara copii decat orfani, multi copii erau la gradinita si parintii la serviciu si inca acei parinti nu stiu nimic de copii lor, sper sa fie in alte adaposturi. Mi s-a ridicat parul pe tot corpul...avand in vedere ca si tsunamiul din 2004 a luat mai multi copii decat adulti, ca ei nu pot inota sau reactiona in caz de asa grozavie la fel ca un adult, pare mai realist acest scenariu...si ma gandeam ce as face eu daca as fi singura cu amandoi, cum as proceda. Si ii spuneam sotului ca as pune retede slingul, pe Tudor in spate si pe Alexia in fata si i-as spune lui Tudor sa ma tina de gat si sa nu-mi dea drumul sub nicio forma. Si eu as tine-o bine pe Alexia si as incerca sa ma refugiez pe un deal mai inalt...off, la ce ajung sa ma gandesc...
Va las, nu mai aberez...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Uau! Nu-mi vine sa cred ca nu a mai postat nimeni de ieri...v-am speriat cu aberatiile mele, suratelor? Hmmm...

Buna dimineata!
Eu ma gandeam zilele trecute la Betty si Eghi, ultima data nu mi s-a parut cu inima-mpacata si nu a mai postat de atunci...sper ca sunt bine cu totii. Mai stie cineva ceva de ei?

Si se pare ca Annisia se tot plimba cu masina aia hoata ce vine pe strada ei de nu mai da pe aici.

Ma asteptam ca pe masura ce cresc copii si nu mai sunt probleme asa urgente, activitatea de aici sa se reduca...nu ma asteptam ca acea perioada sa fi sosit deja. Mi-e dor de multe mamici, ma bucur cand intra cate o mamica ce nu a mai intart de mult cu stiri proaspete si bune.
DAR, cum 'no news is good news', ma bucur ca toti sunt bine si cresc frumos!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput