Dulce&papanasi-sept-oct '07 (423) Bun venit Luiza!
Raspunsuri - Pagina 13
SabinaY. spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Roxana_G Danuta, Maria, Madalina si Adriana sa fiti sanatoase, fericite si iubite!Nanuta si Luiza, multa sanatate puilor! Mandarinutza, va tinem pumnii voua, si multa sanatate! Nici nu stiam de asa interventie. Off, sper sa fie bine. Nu stiam nici despre afectiunea mentionata, ce anume presupune? Erina, sa va traiasca baiatul, o sa vad maine pozele de la motz. Cat despre Daria, nu stiu ce sa zic...Eu nu sunt prea mare fan al interventiilor de tip scos polipi sau amigdale si ma opun de fiecare data si unei banale intrebari daca ar trebui. Va tinem pumnii, dar poate mai vorbim putin la telefon zilele viitoare. In rest, e incredibil ce s-a intamplat si se intampla in Japonia. Si eu am fost tare marcata, de fapt am avut cosmaruri repetate. Ma gandeam ce reactie calma au avut ei, si cum au rezistat. Probabil in alta parte a lumii ar fi fost haos. Sabina, nu stiu daca ai postat pana acum ceva povestiri, sau te ai dat si tu cu gasca de pe FB. Tare voiam sa stiu de tine, dar pe FB n-am cont si nici n-am de gand sa fac. Cumatra, tare. Mai ales pe cretofolinul de finut frumos si energic. Cum ati petrecut dupa-amiaza? Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |
Multumesc Roxana!Suntem bine,am tot scris pe facebook si blog.
Am uitat de forum.Multumesc Erinei si fetelor care au anuntat aici ca sunt ok.
Zona in care locuiesc n-a avut probleme,dar zona Sendai e distrusa,dupa cum se vede si la tv.
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si
Lisa Maria(23 iulie 2009)fosta devylla
Erina spune:
Buna dimineata dragi mamici.
Roxana cum ii scriam si Sabinei pe mine m-a afectat ce s-a intimplat in Japonia ca pe o tragedie personala. Azi dimineata am avut un cosmar teribil.
Am fost surprinsa sa vad cita lume iubeste Japonia, unii dintre ei chiar fara sa o fi vizitat.
Imi amintesc cum era totul si acum imi imaginez durerea lor, atitea vieti pierdute, ritmul lor admirabil distrus, penele de curent, pe cei ramasi fara case...:(((
Pun din nou link la un blog superb desprea Japonia asi poporul ei minunat.
http://japonia-departe-aproape.blogspot.com/
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
alinkav spune:
Neata!!!
Mada, Maria, Adriana si Danuta!!!
Am aterizat si eu pe scaun de la birou, dupa un we atat de placut si frumos!
![]()
Ma simt atat de bine, in sfarsit soare si primvara calda!
Am petrescut si noi ieri la gratar, la noi in curte!
Si ce rau imi parea sa plecam, abia astept sa ne mutam...Copii deja s-au imprietenit cu vecinii, practic au petrecut vreo 3 ore in curtea vecinilor, s-au dat in topogane, leagane, s-au jucat cu catelusul, etc.
Copii au fost atat de incantati, erau frantia cand am ajuns acasa!
Ne luam si noi un catelus, un bichon maltese, mic si alb si pufos
!Cam peste o 1.5 luni il vom aduce acasa, momentan e cu mamica lui.
Erina, acus ma uit si eu la pozele voastre!
Rox, frumos we!!!
Yaia spune:
Sabina, ma bucur sa aud ca voi sunteti bine! Tare ma bucur! Am citit cu sufletul la gura stirile de pe blog, e infiorator ce s-a intamplat si ce se intampla inca acolo. Mai tare ma farmanta neputinta noastra de a ajuta cumva...bine ca voi sunteti bine! Sper ca si Ayumi si ai ei sunt bine...Stii cumva daca ei stateau in zona afectata? Sper ca nu!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Erina spune:
Sabina, Roxana,Daria are la o luna jumatate cite o amigdalita severa. De fat amigdalele ei sunt inflamate tot timpul. Asta suprapus pe rinopatie ii afecteaza respiratia noaptea. Am fost la un profesor foarte bun care face la Apolo si Sanador. Vom mai cere inca o opinie dar mai bine decit medicii eu stiu cum e afectata Daria.
Ma voi informa foarte bine inainte de a face orice demers.
Gabriela, Roxali si toate fetele care ne-au scris, multumiri!
Ca zice Roxana si eu alt tonus de cind a venit vremea buna. Ieri am iesit de doua ori in parc, odata in Bordei si mai pe seara in Herastrau.
Fug la treburi si la copii.
Bucurati-va de soare!!!
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Erina spune:
Un topi c despre ultimele stiri din Japonia:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=162111
Eu sper sa fie totul bine si sa ma reintorc intr-o zi acolo fie si pentru o vacanta.
Sunt multe de spus dar mai bine ma intorc la soarele de afara, e prea trist...
mamica Dariei
si a lui David
Yaia spune:
Erina, e absolut superb David! Si ce nasi tineri areeee! Si ce haine frumoase i-au adus la mot! Absolut frumos totul in poze, se vede pe chipurile voastre ca v-ati simtit bine impreuna si ca sunteti fericiti! Bravo!
Eu sunt alaturi de Antonia si mamica ei...offf..tare greu cu operatie si internare in spital...
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
greyeras spune:
Salutare fetelor!
La multi ani pentru sarbatoritii acestor zile! Danuta
!
Noi suntem bine, in mari alergaturi cu casa, speram sa terminam si Pastele sa il facem acasa la noi. Adelina e bine, doar ca mai bazaie asa un pic de rasfat cand ajungem la gradi.
Erina intru sa vad si eu pozele, am vazut doar una pe FB. In legatura ca operatia eu iti recomand sa o faci acum cand e mai mica, eu am facut-o la 26 de ani si a fost un cosmar. Cica copii se refac foarte repede si nici nu au acele dureri crunte plus ca nu mai pun toate injectiile pe care le-am facut din copilarie pt ca la fel faceam foarte des amigdalita.
Ceamica sper sa reusiti repede sa scapati de pempers, nu cred ca ii face bine nici lui sa-l vada copii la gradi.
Ma bucur sa aud vesti bune despre fetele cu pui mici, e tare emotionant.
Mada, Nana acomodare usoara!
La fel sunt socata de ce se intampla in Japonia, e ca un vis urat, nimeni nu merita asa ceva....
Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007) 
alinkav spune:
Elena, sunteti absolut adorabili!!!!!
Daria si David sunt frumosi foc, si ce bine asortati!
De tine si nasa nu mai zic nimic!
Gabriela77 spune:
Super, Alina, e si preferatul meu
, dar pt animale de companie, vreau neaparat la casa
Roxana, ce vesti grozave despre Andrei! Sigur ies bine si analizele!
Erina, minunate pozele voastre, se vede ca totul a iesit perfect!Felicitari lui David cel frumos si voua, o familie absolut minunata!
Greieras, asa e, copiii isi revin incredibil dupa interventii, eu am exemplul Sarei, ea era cum povesteste Elena de Daria, cu amigdalele mereu inflamate, respira cu dificultate la somn, acum trece infinit mai usor peste orice viroza. Asa ca eu o incurajez pe Erina, si consider ca profesorii stiu, cu siguranta mai bine
Cum e frumoasa ta?
Eu nu ma pot opri sa ma gandesc ce ar fi daca tara noastra s-ar confrunta cu o tragedie similara Japoniei. Cat sunt ei de disciplinati, organizati...vai de capul nostru! In orice caz, tare m-a marcat incercarea lor. Sa dea Domnul sa treaca mai usor peste toate.
Si mie primavara si caldura imi dau optimism si o stare de bine! Abia astept sa ies afara!
O zi frumoasa tuturor!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele