**Buburuze2009(9)*Felicitari Dana! Bun venit Radu!
Raspunsuri - Pagina 19
Lali_mete spune:
Buna dimineatza buburuzime
!
Sorilea
ce carliontat frumos am vazut eu acolo
!! Un frumusel si jumatate !
Getuta pai aia a fost asa, bonus,mai,acum daca iti mai da o aspirina iti trece raceala
garantat.
Cris
sper sa gasiti solutia potrivita pentru Miru pana in vara. Dar de ce a cazut totul?
Eu revin mai pe seara,ca acum ne pregatim de iesit afara,si cand ne intoarcem am o gramadoaie de treaba
.
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali
de Paul ( 01.10.2009)! si
15+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
Picky_toto spune:
Neata si de la mine,
Fiica mea inca-mi doarme si nu ma pot apuca de calcat, nici macar cafeau nu mi-am baut-o ca de cand m-am trezit m-am apucat sa sortez hainele ptr calcat si sa bag la spalat.
Avem si noi vesti de la control, bebelina e bine are undeva la 3425 gr si era foarte activa aseara...inghitea
. Dupa ce a auzit ca am tot mai des contractii, ieri le-am avut aproape toata ziua, cele nedureroase la interval de 5-10 minute iar cele dureroase la 20-25 min, hotarase sa ma "taie" vinerea asta, pe 18
..dar i-a zis al meu ca nu-s camerele gata asa ca daca e sa mai asteptam pana vinerea viitoare
..Va dati seama?! Amanam venirea printesei mici ptr ca nu-s camerele gata..![]()
l-a amuzat chiar si pe doctor....ee dar daca-i sa vina mai repede pe nepregatite, asta e...Oricum mai am un control lunea viitoare si apoi vineri gata, l-a taiat.![]()
Deci Ema pe la cat sa vina al meu sa va ia? In conditiile in care noi la ora 8 trebuie sa fim la spital ptr internare..Ca de la 9 incepe doctorul macelul?! ![]()
![]()
Asa si ca sa fie bucuria, bucurie pana la capat, potaia pe care in curand o vom da, din invidie, razbunare, gelozie(toate la un loc) nu numai ca urineaza in casa, fix la usa din dormitorul nostru, dar aseara nervos nevoie mare ca noi am plecat fara el la doctor, s-a apucat de ros/zgariat peretii la usa...si doar ce-i facuse..si colturile si tencuiala nou...al meu cand a vazut a vrut s-l bata..dar l-am rugat eu sa nu mai faca, mai ales ca era si fata de fata si deja sunt satula ca de cate ori l-a certat si batut si tot nu a inteles..mai rau a facut..asa ca o sa-l dam si gata..nu avem de gand sa facem totul ok in casa si potaia sa strice..De ce? ca-i el mai cu mot..si plus de asta nu o sa mai am timp sa-l scot si pe el afara..Deci o sa fie mai rau, o sa strice mult mai multe...
Inca nu am vazut pozicile cu buburuzele, dar promit ca dupa ce termin de calcat, azi, maine sa rasfoiesc paginile pe care nu le-am citit inca...dar acum prioritatea cea mai mare e bagajul si camerele de terminat ...vad ca iar incep contractiile...

Aaaa, avem si noutati..Stefi ma ia in brate si imi spune "ubec"(te iubesc)
apoi face acelasi lucru si cu tati
..e o scumpa..
Duminica am fost din nou la un magazin de mobila si are dupa ce intri in magazin ca decoratie un urangutan suspendat undeva sus..nici nu am intrat bine in parcarea magazinului ca ea a si stiut ca acolo e maimuta ca a inceput "meme, meme, meme" (il vazuse sambata) La inceput nu stiam la ce se refera apoi am intrat in magazin si ea tot arata cu degetelul spre aceea maimuta...Ne-a socat si mirat pe amandoi ce tinere de minte are
Iar acum vrea si ea un "meme" al ei dar care nu face "buba"
...cum vede in Cartea junglei..
S-a trezit printesa...gata statul..merg sa ma ocup de ea sa-i dau sa pape si apoi la calcat ![]()
V-am pupacit pe toate si sanatate multa in caz ca sunt ceva raceli prin grup ![]()

Mami de
mica si iubita
05.05.2009...si surpriza
38+ o
mai mica 
AMR: 10 zile!!
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai
emanouela spune:
neata fetili
am cetit pe sarite, asa ca sa nu imi dati extemporal ca il pic
. in schimb am vz foto, pe cuvant....si de la Sorylea si de la alynta....super buburuze

eu is ca o floare infloritoare....plina de bube....am facut o alergie din cauza unor semipreparate
cumulate si cu ceva mai multa carne decat normal, eu nu mananc din astea dar si-a luat soata si am bagat si eu, asaaa, de pofta si iaca pozna....asa patesc cand pe m2 cantitatea de proteine e prea mare
...trece trece pana ma marit![]()
Lali am salvat covorul
....mai e asa o urma vaga de culoare verzulie dar vineri ma pun pe el, pe frecat si il fac ca nou...eu am asa o problema, de cand nu mai sunt in tara, nu prea mai am acelasi simt al banului, adica na, 11,50 euro cat am dat pe cizmulite, nu mi se par mult, nici in Rom nu mi s-ar fi parut....dar am vz si cu 35 euro, e, da, pt copii niste cauciucuri, 35, e too much
hai ca pun pe contul comun niste foto calde cu cizmele si cu Darius, ca nu se mai desparte de ele![]()
mai revin eu
emanouela spune:
iaca aparu si Picky....fata draga, voi hotarati, vb cu el si vezi cum se poate incadra si imi comunicati si la ora X eu is gata, cu catel, cu purcel, cu tot
lavinia.p spune:
Neata! Vin si eu la cafea rapid, apoi trezesc copilul si mergem la bunici, azi e ziua bunicii mele si vreau sa-i facem surpriza
sa-mi traiasca si sa fie sanatoasa si puternica cum e acuma, o iubesc mult de tot.
Alynta 
adorabili copii ai
Picky ai grija de tine si spor la terminat cu renovatul
Mady ma anunti tu cand ai ajuns
, ma bucur ca ai reusit sa-ti cureti curtea...voi v-ati insanatosit de tot nu?
Annaasa e sunt umpic mai linistita, iar cand o sa-l vad ca nerge cu placere nu ma voi mai stresa deloc, sper sa se intample si asta
Sorilea tin pumnii sa iasa bine analizele si ma bucur ca a inceput sa manance mai bine
...da a fost bine in doi![]()

Getik chiar ca pacat de cercelusi, acum tre sa-i luati altii
...sanatate sa te faci repede bine si spor la gradinarit
Sorilea am vazut pozicile cu nazdravanul tau, acelasi frumos pe care-l stiu si sunt inebunita dupa parul lui si gurita aia dulce, defapt e un scump el

Cris de ce a picat faza cu lucratul acasa? eu il las pe rares la socra mea pana in septembrie cand are loc la cresa iar apoi ma gandesc sa-l dau la cresa, doar ca mi-e groaza ca vine iarna si imi va raci des, nu stiu exact cum sa fac, dc mi l-ar tine pana merge la gradi l-as lasa si la ea, doar ca naste cumnata si va fi acolo balamuc si mi-e teama ca el va fi lasat pe dinafara
habar n-am cum sa fac nici eu...si azi sunt cu nasul varza dar asta este, azi iau aeriusul si ma bag la cura...off urata piata la voi, la noi e super tare in piata de vechituri n-am stiut pana nu am fost duminica...Miru ce mai face? dar dogio? s-a acomodat in garaj?
lali ma bucur ca e mai bine Paul, tu cum esti? mai ai greturi?
Picky ma bucur ca e bine bebelina si sta bine cu kg
, da culmea ironiei ati amanat venirea pe lume a bebelinei din cauza camerelor
oricum mai este asa de putin, abia astept sa ne dea vestea reporterul special de la fata locului
...
si eu vreau sa-mi zica Rares asa
Va las si eu niste pozici cu Rares si aviz garvidutelor pozele contin si poze deochiate cu mancare dar si unghiile mele![]()
Va
am tulit-o![]()
Baietelul meu scump 23.mai.2009
Am produse de vanzare, va astept cu drag!
lavinia.p spune:
Am uitat sa pun linkul cu poze

https://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/Martie2011#5584211817218468642
http://lb2f.lilypie.com/WnZdp3.png" target="_blank"> Baietelul meu scump 23.mai.2009
http://picasaweb.google.com/portelechilavinia622" target="_blank"> Am produse de vanzare, va astept cu drag!
LauraOana spune:
am intrat si eu sa vad ce mai fac fetele..un pupic mare pt lavi si rares, cris si miru, picky si stefi
lavi ce a crescut rares!
si ce bine se intelege cu stefi
pupici si yioannei! ea chiar ca nu a mai intrat de mult..nu am mai citit-o nici la albinutze dar nici la buburuze..
picky vai parca ieri astepta-i sa vina stefi si ea nu si nu..:) va lasat citeva zile bune peste DPN sa asteptati 
cris
mai bine la cresa decit cu socri ![]()
Mami
de
Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian
Simina1980 spune:
Salutare!
Prima veste e ca plec in Malta pe 31 martie!Uraaaaaa
Ma duc sa iau o
si revin!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
Simina1980 spune:
Am revenit-mi-am facut un 3 in 1 si acum,ca tot m-am mai linistit un pic cu declaratiile lu 15,il savurez pe forum.
Cris-de ce a picat faza cu lucrul de acasa?ca era super atat ptr tine cat si ptr Miru.Si eu daca as avea de ales intre soacra si cresa as alege cresa asa ca .........tu stii mai bine.E destul de greu si cu cresa ptr ca trebuie sa o trezesti devreme in fiecare dimineata.........sunt avantaje si dezavantaje.Dogio ce mai face?
Picky-ce a crescut si bebelina mica-ai noroc ca nu nasti natural la greutatea asta plus ce mai pune pana sapt viitoare.Andu a avut 3000 g si tot mi-au cam iesit ochii.
Spor la facut bagajelul si la treminat camerele!
Lali-super ca e deja mai bine Paul-noi suntem in continuare raciti,uff parca nu mai trece odata.si mai bine ca nu ati mai fost la medic ptr ca acum cabinetele sunt plini de copilasi bolnaviori si cine stie ce virusi mai poti culege pe acolo.
Ema-nasol cu alergia.Am vazut pozele-superrrrrrrr.Imi plac si cizmulitele tare mult-sa le poarte sanatos.
Anna-voi ce faceti?Vladut cred ca tot pe afara e cu vremea asta frumoasa,nu?Eu ma bucur ca s-a marit ziua si cand ajung acasa e inca lumina si il mai scot pe Andu in curte la aer.
Lavi-am vazut "bosul" ce se grabea el cand e vorba de plimbare....si unghiile sunt super.....imi fac si eu inainte sa plec in Malta neaparat.
Getik-deci a venit primavara a inceput si munca in gradina,nu?E frumos dar e si greu.Imi pare rau ca a pierdut Ary cercelusul...poate totusi il gasiti iar daca nu lasa ca ii iei unii noi cu buburuze.
Alynta-am vazut si eu puiutii tai-tare frumosi
.
Sorina-
carliontatul.tinem pumnii sa iasa bine analizele.
Gata,ma reintorc la munca!
Va pup!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
cris_82 spune:
salutare trupa..
Eu am scos oleaca maimuta afara aici in fata casei si acum motaie cu domn soricel in pat
.Am evitat pe cat posibil sa dau ochii cu socrii.Si asa sunt nervoasa de ieri ca am iesit putin sa spal scarile ca erau pline de noroi de zilele trecute si am scos-o si pe miru si hop ii tranteste lu' fi-mea "da de ce plangeai mamaie tu vineri seara ?nu vroia nimeni sa te impace,nu? rai mai sunt mami si tati"
..sa mor daca le inteleg remarcile astea de rahat si interesul lor fantastic in educatia mirunei..deja am niste nervi cat casa si nimeni nu poate sa ma faca sa trec cu vederea.M-am saturat de-a binelea..gata..s-a umplut paharul.
geto ia pune si sa-i lui inapoi raceala si spune-i ca asa oferta de primavara nu mai gaseste el pe nicaieri![]()
lali am facut n'spe mii de calcule si banii luati nu voi fi de ajuns.Si in plus,nu mai sunt dispusa sa lucrez 12 ore pe zi 7/7 zile.Eu chiar nu mai am timp de mine si pe miru am cam neglijat-o.Plec pentru mai multi bani si un program decent de munca cu weekendul liber
.
picky moamaaa,dar e o grasana bebelina
.Fata,sunteti de belea 
acum sa vedem si daca vrea printesuca sa mai stea dupa planurile voastre
.Ha haaaaaa,uite ca si potaita voastra a inceput sa aibe apucaturile lu' dogio..sigur i-ar face bine daca ar sta mai mult pe afara,dar tu nu o sa mai poti sa-l scoti ca o sa ai 2 printese care o sa te tina in priza toata ziua.Ce scumpaaaaaaaaaa

vrea si eu sa imi spuna miru ca ma "ubecte"... .Cred ca pe zi ce trece o sa inceapa sa ne surprinda cu tot mai multe cunostinte si traznai pe masura

ema hai tu,..ai luat ceva pentru alergie?si vreau poze cu cizmuliele la ginerica,da?![]()
lavi sa-ti traiasca bunica si sa fie sanatoasa inca multi ani
.Asta cu "lasatul pe dinafara" e posibil sa se intample,si nu cred ca din rea voita,ci pentrui ca un bebe mic are nevoie de multa atentie..stii cum e.. .Lasa ca daca veniti la mare,poate o sa fie mai bine apoi raresul si o sa fie mai rezistent in perioada rece si o sa poti sa-l ducu la cresa
Miru vrea mereu plimbata cu masina,si daca aude ca e si rost de alti copii,pai chiuie de bucurie si isi aduce singurica haine din dulap sa o imbrac si sa plecam
.Si dogio s-a acomodat foarte bine la noua lui locuinta,adica garajul
mai ales ca ziua il las liber sa alerge prin curte si sase jumuleasca cu Bubu 2 si cu Motzo
.Ce flacau voinic ai

,si unghiile tale sunt belea

laurao bun venit pe la noi !Asa zic si eu,cresa sa traiasca
Ce face sebi?
simina stai asa fata,arunci bomba si nu dai detalii?Cum adica pleci in Malta?
in ecursie sau cu munca sau cum??ia sa te vaz eu acuma la raport da?Dogio e potaie fabuloasa,care s-a facut cat un urs si e frumos foc si face numai tampenii
,dar vreau sa-ti spun ca nimeni nu mai intra in curte dupa bunul plac ca asta maraie si latra de trezeste si mortii,si mai tare e ca daca nu te cunosate,se da sa capseze
deci am potaie de paza
.Asa e,egreu si cu cresa,dar sa vad cum o sa am si eu si sotul programul cu jobul si o sa fac o conventie cu conducerea de acolo ca sa o duc mai tarzior,si nu cu noaptea in capz,ca totusi...e doar un copil nu e activa in campul muncii
Sper ca am recuperat tot si nu ati scris ceva intre timp![]()
Mirunel
terorista 

BAZAR