**Buburuze2009(9)*Felicitari Dana! Bun venit Radu!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Am reusit si eu sa vad poze cu Darius si bebe Raducu si cu Maria, Matei si David ce copii superbi, imi plac la nebunie, le trimit pupici la fiecare in parte!

Picky, spor la pregatiri si ai grija de voi
Mady, poze cu gradina defrisata? Cred ca e asa frumos, numai acolo as sta. In ce zona ai casa? Sanatate multa lui Alex, ma ingrozesc cand aud cu ce se aleg mititeii din spitale
Simina, sanatate multa, sa treaca repede raceala Poze din plimbare?
Lavi, ma bucur ca a inceput sa se acomodeze Rares cu soacra, esti si tu mai linistita ca-l stii ca e bine acolo
Lali, sanatate multa puiului. Eu ii dau Plantusin, Stodal nu a avut niciodata efect...
Andreea, Ema

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Buna fetele

Cris imi pare rau ca a batuv vantul pe la voi, la noi a fost tare frumos in weekend-ul asta si azi a fost la fel de frumos Ca sa nu te mai ia vantul, baga si tu niste pietroaie in buzunare cand pleci de-acasa (asa imi spunea mie sotul in tineretea mea cand aratam ca tn , dar am reusit sa mai dau jos totusi 5 kg ) Ce mai face Miru ?

Serialbastrte Multi ani fericiti inainte Ce tare 13 ani in ziua de 13

Simina 1980 sa treaca rpd. Off raceala asta.

Lali Mate off si voi tot bolnaviari. Si barbatii astia ca tare iresponsabili mai sunt. Daca am fi si noi ca ei

lavinia ma bucur ca v-a priit wekendu-l asta in 2. A fost dulce impacarea ?

Picky mai lasa treaba mama, ca acum vine bb inainte sa-ti termini bagajul.

Noi suntem bn, mai am de facut cateva analize, acre sper sa iasa bn. dar pt linistea mea trebuie sa le facem. Acum parca mananca mai bn si cade mai obosit la somn dupa atata alergat pe-afara.
Va pup si va doresc multa sanatate

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna seara!
Mai,eu nu mai reusesc sa citesc din urma,nu stiu ce am...

Pup toti copilasii bolnaviori ,sa se faca bine repejor. Paul azi a fost vioi,ca intotdeauna,si-a revenit,mai are doar muci. Stiam eu ca nu dreaza mult si isi revine, nici nu am mai fost la cabinet,mergem cad ne intoarcem de la tara, ca tot trebuie sa mergem la control de rutina, si el si eu. Azi a tusit doar de cateva ori,febra mi-a facut o singura seara si apatic a fost doar sambata . Deci nu sta nici raceala mult la noi ,o gonim repede.

Am vazut si eu pozici cu copilasii Alyntei ,frumosi foc mamico,si au niste ooochi de-mi vine sa ii pup . Auzi,dar cum a intrat mijlociul dupa acvariu ? Cu actele cumnatului poate se rezolva pana la urma. Ce nesimtire si pe ala cu taxiul ,sa nu spuna la firma ca a gasit acte,ce naiba poate sa faca cu ele!

Mady si zici ca ai facut curtea luna? Si cu vecinii care vad in bucataria ta,asta e ,vad si ei ceva frumos din cand in cand .

Ema si eu am cautat cizmulite haioase pe aici,dar mi se par cam scumpe .Cand eram eu mica erau cele mai ieftine,cine purta cizme de cauciuc era "sarac" ,si acum sunt fitza.
Lavi hai fata cu buburuzele de pe unghii sa vaza si ochiu' nostru cum arata !
Anaela am vazut pozicile,superbe,protagonisti de nota 10.
Ema s-a ingalbenit la loc patratul sau si-a schimbat definitiv culoarea ?
Serialbastre si cum a iesit pizza de aniversare? Eu as manca o pizza facuta de una din multele mele matusi ,cu blat subtire da' bun, cu sunca afumata de casa pe langa ingredientele clasice . La cat mai multi ani frumosi impreuna !
Picky usurel mami, ca te suprasoliciti ,ia-le pe rand.
Anna la noi stodalul e la mare pret cand tusim,si la mine si la Paul,ne trece imediat. Daca vineri seara nu tusea deloc,sambata dupa prima doza a inceput usurel cu uscata,pana seara a inceput sa scoata flegme( scuze de detalii),ieri a tusit toata ziua si azi de cateva ori,dar produtiv . Scapam repede si de tuse si de muci.
Sorilea saracul sot nu a vrut sa fie iresponsabil,ci a ma ajute ,ca nu i-a iesit asta e , dupa ce ca mi-a facut curat si baie la baiat ca eu sa is in oras,si apoi sa ma odihnesc sa il mai iau si la rost? A spus ca nu o sa mai faca asa,c o sa ma intrebe inainte cum sa il imbrace,sau o sa inchida din usi .

Parca am mai vazut niste poze,dar nu mai stiu ale cui . E clar,singurul meu neuron de blonda suba coperire si-a luat concediu
!
Noapte buna!

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 15+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Multumesc!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Lali e alpinist de felul lui. Inchipuie-ti ca a ajuns si pe TV, pe blatul de lucru, chiuveta si chiar aragaz. Am cocotat toate scaunele de raul lui. Mai nou cara aspiratorul sau scaunelul lui!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

am parut si eu putin, am recuperat dar nu sunt in stare sa sciu eu sunt ff suparata ca ieri la dansuri sau dupa nu stiu ary a perdut un cercelus nu valoarea in bani ma doare cci vea sentimentala. am reusit ieri sa o filmez pe ary cu lumina bunacu facea slalom si o sa incarc maien daca am timp, ca acu a venit caldura gata cu statu in curte si in gradina la treaba.(emma incep sa imi iau concediu).ary si cez au scapat de gripa dar eu incontinuare sunt varza.
am vazut poze cul multi bebicii frumosii.
va pup si ma bag la nani

ariciu a facut un anisor
ary povestea unui aricy

bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Am reusit sa descarc pozele si sa selectez cateva. Aici ne puteti vedea si cunoaste
https://picasaweb.google.com/sorilea73/FebruarieMartie2011?authkey=Gv1sRgCNKOkam70fi55wE#

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaaaaaaa...
vai de pacatele mele cat am de recuperat..stati asa ca va dau eu ditamai lucrarea a la je si pe rma sa vad cine nu si-a facut tema

dar mai intai sa ne dregem cu o ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

Sa va spun si noutatile da?Stiti ca aveam in plan sa lucrez de acasa dupa ce mi se termina concediul cu miru,cu norma intreaga si toate cel la zi...ei bine,a cazut tot,dar tot..cred ca ma reintorc in vanzari la iaurturi.Doar vara o sa fie nebunia de pe lume cu niste ore de venit acasa de ma ia cu lesin,dar in restul anului,pai la ora 16-17 o sa fiu acasa.Si banii sunt bani frate,nu asa...iar cu miru,trebuie sa galesc o solutie neaparat pana in toamna cand as putea sa o dau la gradi. si aia clar sa fie particulara,ca la ce standarde de educatie am vazut pe la astea de sat,pai sa mor de nu le jumulesc pe alea de or sa le merga fulgii.Astept si de la voi o idee,dar exclus sa stea cu bunicii.Sotul o tot tine sa o lasa cu ei,dar nu vreau sa ma mai cert cu el ,dar nici nu-i mai sun nimica..ci gasesc eu o solutie..

andreea m-am gandit eu ca nu poate sa fie 1 an,dar 13 mi se pare o cifra foarte frumoasa
simina faina de tot escapada voastra,si cel mai mult imi place ca ati plecat la drum in 3,cu andutu.Asa e cu vantul asta,parca toate isi dau loc de intalnire fix in dobrogea si cand ti-e lumea mai draga incepe sa bata mai tare
lali offf,mai mami,fac si barbatii astia uneori niste nesarate pup eu mucilosul mic sa treaca mai repede raceala
lavi fiti-ar alergia sa-ti fie...baga tare o cura .Stii,si noi avem o piata de vechituri(daca ii pot spune asa),dar acolo gasesti asa: piese de masini din 1900 toamna,si toate gunoaiele posibile si imposibile..iar printre ei incerca sa-si faca loc cate o taraba cu haine la pret care rivalizeaza cu ce e in magazine..belea nu?.Am reprogramat agatatul,dar stai asa ca vine dariusica in tara si ciu-ciu agatat atuncea
alynta incep[utul e mai greu,ca odata ce te-ai apucat de batzaiala pe muzica,ia sa vezi ce distractiv o sa fie si matei cu david o sa vrea si ei sa se tzopaie
pichy tu ma omori pe mine cu contractiile..sa stii ca e normal sa mergeti saptamanal la control..tu si bebelina trebuie sa fiti ok.Mi se pare normal sa-si lase si ea amprenta acolo la locul de munca,las ac o linie pe perete se reface usor.Tu,greu o sa le schimbi obiceiurile pe care le au si sa-i inveti lucruri care de fapt sunt firesti.gandeste-te ca tu ii ai 1-2 zile la sapataman,in rest fac ce vor ei.
alynta chiar mi-a placut actiunea aceea la gradi cu micii bucatari,foarte frumos si mariuca pe zi ce trece mai dragalasa pare.Mai traiesc pestii? Au mai facut pui? Pe ai mei i-am avut in carantina o perioada lunga de timp si acuma au mai ramas o mana doar.
mady or avea vecinii ce sa vada,dar cine are curtea meseriasa?.Specific spitalelor de la noi,te duci cu o bola si vi cu alte 10 acasa.
ana cum e azi la munca?mai spune-ne de vladut
sorilea am bagat fata si blobheti,si chiar m-am gandit ca daca tot am marea asa langa mine,nu ar fi rau sa imprumut si o ancora ca aia e mai cu greutate si poate am noroc de stabilitate la sol.Miru se tine numai de prostii cat e ziua de lunga.Ai intrebat de rezultate ?cum sunt valorile?Mi-e greu sa cred ca al tau grasan ar avea probleme..
lali ma bucur ca paul e mai bine
gatik hai fata,nu fi suparata ..se mai intampla sa piarda.data viitoare o sa-i ieie cercelusi cu un sistem de inchidere mai ok si care sa nu agate si gata.Baga o aspirina saracului sa scapi de racela
sorilea uite ca tot are parul carliontatsi s-a facut un flacau asa frumusel

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

sorilea ce frumusete de baiat am vazut eu acolo .

hai va dau eu o cafea in dimineata asta, ca se cunoaste ca a venit primavara ca la 8 punt sunt in picioare si ary cam la fel, acu fug ca tre sa hranesc iepurasii si vreau sa tai un alun si niste boschetii de tuia o mana maicii domnului, si o lamaita asa ca fug acu la treaba

ariciu a facut un anisor
ary povestea unui aricy

bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

cris fara aspirina saracului ca de la aia mi se trage in halu asta eu i-am dat lu cez si el mie dar la super oferta

ariciu a facut un anisor
ary povestea unui aricy

bijuteriile lui getik

Mergi la inceput