**Buburuze2009(9)*Felicitari Dana! Bun venit Radu!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata
cris, lasa mama ca e cumintica ea, ajunge ea pana pe 25 stai calma
ana sunt scuzate mamicile care lucreaza, in weekend nu-s scuzate, deci deocamdata stai bine
alynta multa sanatate piticilor....offff
anaela dragute foto....dupa ele as zice ca ai un Darius la fel de cuminte ca si am leu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Neata!
Multumesc pentru urari! Acum am avzut ca in mesajul precedent am scris 1 ani se vroia 13 ani.
In rest, la Suceava e soare si acus iesim afara. Inca e mizerie pe jos, mai ales pe aici printre blocuri. Dar spre parc nu ma aventurez acum, poate dupa-amiaza. E departe de noi parcul, pana ajungem trebuie sa ne si intoarcem.

O zi minunata!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata!
Am revenit si noi de la plimbarea la munte-a fost frumos dar tare obositor-sunt totusi 500 de km.A fost si Andutu cu noi bineinteles,a fost cumintel in masina numai la intoarcere cand mai aveam aprox 100 de km a inceput sa maraie caci se cam plictisise.
Noi suntem raciti cobza-eu,Andutu si mamaia ba Andutu si tuseste cu tot Stodalul pe care i-l dau asa ca am inceput saptamana fara nici un chef de munca.
Cris-exact asa e la noi-bate vantul ca nebunul de nu poti sa te bucuri deloc de vremea insorita.
Ieri dimineata la Targu neamt ne-am baut cafeaua afara si desi era inghetat pe jos nu simtem deloc frigul ptr ca nu batea vantul.
Ema-deci la voi ploua si la noi bate vantul
Alynta-offf mititeii-las ca o sa treaca repede..Eu cred ca o sa gaseasca cumnatul actele asta daca nu avea bani multi in portofel....
Anna-deci ati avut un week-end la aer,nu?
Andreea-la multi ani fericiti inainte ptr aniversare!
Picky-cum esti?Mai aveti cu renovatul?
Anaela-super camera lui Darius!Ai grija de tine si de bebelina mica!Offfff cate medicamente iei....
Lavi-vrem sa vedem buburuzele!Vreau si eu........Vezi ca a mai lasat si sotul de la el........mai stangaci ce-i drept dar macar face ceva sa va impacati.
Mady-da ce cura tii?Si eu vreau sa dau jos vreo 5-6 kg dar la ce mod de a manca am slabe sanse.
Getik-cum mai esti cu raceala?

Gata,va las ma apuc de treaba!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineata !
Nu,nu am plecat la soacra-mea , plec abea miercuri din pricina de luat maine rezultat la analize si miercuri dimineata mers la med de familie.
Noi nu am iesit nicaieri we asta pentru ca vineri seara Paul mi-a facut a doua febra din viata lui,urmata de muci ca la balamuc,stare naspa sambata si jumatate din duminica.Azi s-a trezit bine-dispus dar tot cu mucii pana-n barba. Si toate astea pentru ca a vrut sot sa faca treaba cand eu am fost nitel in oras cu o prietena,vineri catre seara. Si anume,a vrut sa faca si el curat,a aerisit in toate camerele in acelasi timp cu geamuri si usi larg deschise,fara sa mai puna pe PAul ceva ( avea doar un body cu maneca lunga si ciorapei ,ca asa sta el in casa ziua) ,apoi seara i-a facut baie cu apa mai calaie ( noi facem cu apa catre fierbinte ),si dupa 5 minute m-a strigat sa il iau pe PAul ca tremura rau. Si pana l-am imbracat a inceu sa si tranute si sa urce temperatura.LA 3 si un pic avea 39.3 ,si i-am pus un supozitor,i-am facut o frectie si la nani. Intr-o ora jumatate a scazut bine temperatura.Ca sa fie tacamul complet abea acum sparg cele doua maselute care il chinuie de o luna . Sambata am sunat dr-ita ,mi-a spus sa ii dau stodal si sa ii scot mucisorii ,sa ii tin febra in frau cu supozitoare daca mai urca,si daca tot asa e si azi,sa merg la ea. Nu a mai facut febra, a inceput sa si tuseasca si scuipa toata ziua ,dar e vioi,mananca ,bea mult lapte ( ieri mi-a baut 1.5 l),asa ca o sun sa vad ce fac,daca mai vin cu el la cabinet.

Revin dupa ce ma recuperez,ca ieri si sambata am citit eu ,dar nu am retinut nica,si de scris nexam chef .

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 15+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Neata gagici! Vin si eu la . Eu sunt cam varza in dimineata asta, ma dor ochii, nasul imi curge, adica alergia e in floare. Trebuie sa fac o cura de aerius de 6 zile si sper sa fiu mai bine. Ieri a fost super, vreme buna, am fost cu mami in piata de vechituri si am ramas surprinsa sa vad ce lucruri frumoase sunt si ieftine, nici nu m-as fi gandit, a si am uitat sa spun si de firma, doar chef sa stai sa scotocesti in ele iti trebuie. Dupa ce ne-am spalat ochii pe acolo, n-am mai mers la pizza caci mama a trebuit sa mearga la bunica mea sa o ajute sa-l spele pe bunicul meu, bunicu e la pat imediat de 2 ani, se ridica cand si cand cu cadrul doar dar e vaisiamar de capul lui saracul, mult se poate chinui, e piele si os, tot e rana pe piele, negru la picioare din cauza circulatiei...se chinuie mult si el si bunica cu el. Maine mai merg cu piciu la ei ca tare mult se bucura cand il vede.
sambata am fost la prietena mea care a nascut in 24 decembrie, bebele e super frumos, un scump, foarte cuminte, vai ce mi-a placu sa-l mai tin in brate si s-a cuibarit cu caputul pe mine pe piept, toata m-am topit. pe Rares nu l-am dus cu noi asa ca am putut sta mai mult si linistiti. Au o casuta super frumoasa, inca nu e gata dar ce au facut in ea e cu bun gust toate frumos aranjate, mi-a p[lacut mult la ei si sunt niste prieteni adevarati, pacat ca suntem asa departe unii de altii.
Voi cum vi-ati petrecut weekendul?
Cris daca vine cu liliac cand apar, normal ca ingrop securea...da l-am scos pe Rares sambata de dimi pana in parc fara carucipor mama ce fericit a fost si a mers numai pe jos fara sa-l iau in brate...cand se mai incalzeste sau de ziua lui vreau sa iau o tricicleta si sa scapam definitiv de caruciorVoi ati fost la agatat pe timpul asta fain?
Mady
Ema ai spalat covorul? a mers culoarea?
Picky ce faci mami, cum esti?
Serialbastre multi ani inainte si sa fiti sanatosi
Anna ma bucur ca ne-ai mai scris...Rares s-a mai acomodat umpic acolo, dar inca plange cand e dus, dar dupa 5 min e ok, uita, sper ca pana ma intorc sa mearga cu bucurie la ea. Sa va fie de bine iesirile in parc
Anaela multumim de pozici, ce scumpi sunt copii ce bine se inteleg Darius si cu Bubu, sunt adorabili iar de micutul radu nici nu cred ca are rost sa mai zic ca e un ingeras adorabil, Dana sa-ti traiasca si sa fiti sanatosi...tu cum mai esti? te simti mai bine?
Alynta vai cate vesti rele ne dai , multa sanatate va dorim si sa va faceti repede bine, cred ca toate au cazut pe capul tau si esti terminata, ai grija de tine ca au nevoie de tine si multa putere si sanatate!
Simina ma bucur ca a fost bine in excursie, pozici ati facut? vrem sa le vedem...offf si voi raciti? multa sanatate va dorim
lali multa sanatate si voua, offf imi pare rau de piticii bolnaviori
Merg si eu sa-mi imbrac copilul caco l-am trezit si acum se vaicareste prin pat nu mai are chef de TV[:d]...pun si pozicile cu buburuzele mele mai tarziu umpic, promit. Va

Baietelul meu scump 23.mai.2009

Am produse de vanzare, va astept cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

O noua saptamana, macar e cu soare, asa ca sunt ceva mai bucuroasa Va las si eu o

Sanatate multa tuturor bolnaviorilor, sa va faceti repede bine ca sa va bucurati de vremea buna

Va pup pe toate, toate buburuzele si toate burticile

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Multumesc fetelor!
Lali multa sanatate!
Cris cred ca face bine miscarea, dar eu sunt mai comoda!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Salutare,

Noi tot 2 in 1, asa ca daca nu primiti vesti de la reporter, sa stiti ca suntem ok..
Numai ca-s bagata in treaba pana in gat, si ma chinui sa le fac usor, usor cu contractii..ca deh s-au lipit de mine de cateva zile si nu mai vor sa plece
Azi am intrat in priza de dimineata..fa curat sus, baga la spalat, scoate fata la parc, potaia in curte (am nervi pe el si azi sau maine il pun pe net)..iar acum vreau sa ma pensez ca arat groaznic, m-am neglijat total..apoi sa ma apuc sa calc si uite asa vine seara, vine sotul acasa, si mergem la control..deja is satula de mers sapt de sapt la medic, dar na daca trebuie pai trebuie...

Renovatul?! Pai merge, incet dar merge..ieri a lucrat al meu la curentul din dormitoare, a zugravit (iar fiica mea azi pana sa iesim afara si-a bagat manutele pe la lucrurile lu tacsu, a prins un creion si a tras cateva linii pe un perete)..si mai ramane sa punem laminatul, tavanul, vopsit usile.. holul o sa-l faca mai tarziu ca acum nu mai are timp..in fine mai sunt multe de facut...dar incerc sa nu ma mai stresez..

Sambata am fost la Ikea sa ne uitam de pat ptr Stefi, cu toti copii dupa noi..deh li s-au facut foame, am intrat la cafetaria de acolo..am comandat ceva de mancare si baut, iar ptr Stefi un suc natural de portocale...mai are rost sa va spun ce a facut cu sucul?! ..daca nu ati ghicit..aflati ca fata a baut din el cat a baut cu paiul, apoi a vrut sa bea direct cu sticla..si..si l-a pus in cap ..pacat ca nu am avut si aparatul sa-i fac o poza..ca era..era ..varza..avea pulpa de portocala si suc in cap, pe fata, pe haine, pe piele, in pampers...iar eu ..fara schimburi...asa a stat pana acasa..ceilalti 2 au lasat masa ca la porci, i-a pus sotul sa si-o stranga..sa vedeti ce fete fete faceau si cu ce sila adunau de pe masa..pai frate tu ai dat mancarea pe masa, nu altcineva..strange-o ca nu vine nimeni sa stranga dupa tine(e gen auto-servire)..

Din urma nu am citit si nu stiu cand voi reusi sa citesc..
Sper sa nu va suparati daca voi intra mai rarut zilele astea ptr ca am multa treaba..iar cea mai mare treaba, e bagajul ptr spital..o parte din hainute ptr bebe le-am spalat ..mai trebuie calcate..

Stefi e ok, cred ca-i da de furca niste dintisori(canini ar trebui sa-i iasa pana la 2 ani..ca in total trebuie sa aiba 16 dintisori pana la 2 anisori) ca tot lapte vrea si isi roade suzeta la greu, iar in somn suspina ca si cand o doare ceva...vom vedea in curand daca-s dintisori

Hai v-am pupat, trec la pensat .si o sa mai intru cand mai imi fac timp ptr pc

Mami de mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 37+ o mai mica

AMR: 2 saptamani!!!

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

M-am gandit sa va mai arat cateva poze cu noi!
Inca cateva poze de la concurs, de la gradinita (Dragobete).
Poze de primavara!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

helauuu!!!

am o curte... cur de bebelus curat . e asa faina ca as sta numai in ea. problema e ca acum vad toti vecinii la mine in casa, pe geamul de la bucatarie... pe langa care trec cand ies din baie . adica nu mai pot iesi vraiste din baie, trebuie musai sa ies imbracata. nu ca s-ar benocla vecinii ...

anaela, alex a facut psoriazis din cauza unei infectii tratata prost in spital. este o boala care nu se vindeca, doar poate fi tinuta sub control... ceea ce si facem.

alynta superbe pozele...

lavinia, maine sper sa ajung la banci ca azi am avut program de defrisat in curte. au venit socrelu' si finu' si am taiat copaci, vie uscata, buruieni... si alte dracii.

simina, nu tin un regim special. nu mananc decat 2-3 felii de paine graham pe zi, nu asociez cartofi cu paine, paste cu paine sau cartofi, nu mananc carne de porc decat f.f.f rar, seara mananc salate de legume crude si mananc multe fructe pe timpul zilei ca sa nu imi fie foame.

picky, ai si tu dreptate. eu ma oftic rau de tot cand il vad pe alex ca lasa masa nestransa, parca ar avea servitori. cand era mai mic isi strangea si firimiturile de pe masa, acum s-a facut o putoare... dar nu-i merge cu mine . e adevarat ca nu-i aceeasi situatie ca la tine...

anna si o saptamana usoara.

mai revin mai pe seara sau maine dimi...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput