**Buburuze2009(9)*Felicitari Dana! Bun venit Radu!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

In Malta ne trimite firma la distractie-asa se sarbatoreste in fiecare an ziua firmei(un week-end) in diferite locuri-de ex anul trecut s-a facut in Ungaria,acum 2 ani in Grecia,acum 3 ani in Turcia.......e frumos ca vedem locuri noi,ne intalnim si cu colegii din celelalte locatii(bucuresti,oradea,ploiesti) dar e si nasol ca nu-ti poti lua si soata iar de copil nu mai zic.
Faza e ca eu nu am mai fost plecata de langa Andu nici macar o noapte si cred ca o sa-mi fie tare greu sa nu fiu 3 nopti langa el dar sa speram ca se descurca sotul cu mamaia.

Cris-cu remarcile soacrei eu zic sa te faci ca nu auzi,ca-ti faci nervi degeaba.

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

simina super treaba cu plecatul cu firma.Cu remarcile astea chiar nu pot sa ma fac ca nu aud,ca miruna a inceput sa inteleaga foarte multe..e fix perioada in care creierasul ei devine ca un burete si absoarbe orice informatie,chiar daca nu poate sa si o reproduca

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

ema am vazut si pozele..acum nu pot sa ma hotaresc..ori i s-a pus pata pe cizme,ori pe vacutele de pe ele

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Neata!
Am vazut poze frumose cu Maria, Matei si David. Si cu Razvan carliot.

Picky, ia-o incet cu treburile, ca se mai fac si dupa ce vine bebelina. Ai grija de voi!
Lavinia ... weekend in doi. Astept si eu prima tabara a Cezarei pentru asa ceva.
Sa-ti traiasca bunica!
Lali, pizza a iesit super buna, dar cu blat mai grosut ca asa-i place sotului. Daca vrei sa vezi cum arata, am pus-o pe blog.
Cris, idei pentru Miru nu am. Eu decat sa o las cu o bona pe care nu o cunosc, mai bine la cresa. Sper sa se acomodeze. Si nu am nimic impotriva cresei de stat, ba chiar acolo am inscris-o. Uscaciuni sunt peste tot, am vazut eu poame la una particulara .... mama, mama.

Gata, am recuperat, fug la treburi.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Cris dar daca le spui socrilor ca nu accepti astfel de replici nu tine ? Eu am batut saua sa priceapa caii inca de cand PAul avea cateva luni la replici de genul " na-na mami ca ai suparat baiatul" sau de genul " mami si tati sunt rai,nu-i asa ?!?!",am spus ca nu o sa accept de la nimeni sa spuna asa baiatului si sa nu asculte de vorba buna. Vad ca ei au inteles unde bat, si nu fac chestia asta nici intre ei ,daca e baiatul la ei fara noi,si unul il cearta ca face o nazbatie ( cearta impropriu spus ),celalalt nu ii ia apararea spunandu-i ca cel ce l-a certat e rau,sau ca ii da bataie,sau chiar sa ii spuna lui sa "dea na-na" cum am vazut la altii. La mine soacra-mea avea alta chestie... cand era PAul mai mic il chema la ea spunandu-i "hai la mama" ,si eu ii spuneam" hai,mergi la mamaia " ,am facut chestia asta de cateva ori si s-a prins ca nu imi place.
Cu programul ai dreptate,decat sa fii tot timpul la cheremul altora mai bine stii ca ai un program si gata.

Noi am fost in parc,am stat aproape 3 ore,pentru ca PAul a dormit o ora de la 11 la 12 , acum incerc sa il adorm iar ,ca altfel o sa fie marait. A alergat tot parcul,s-a jucat cu o pisica si cu o gramada de copilasi,l-am dat in leagan ,a fugit inspre o domnisoara de vre-o 16-17 ani de ziceai ca o cunoaste dinainte de a se naste si nu a lasat-o in pace pana nu l-a luat putin in brate ...

Simina distractie placuta in Malta,sa vii cu pozici. Lasa ca or sa se descurce sotul si soacra cu baietelul,nu iti face griji.

[b]Serialbastre vazut pizza,vazut si cascavalul de casa ,si pate-ul de porc ,placut mult ce vazut la tine pe blog. Diseara fac pizza .

Stati cumintele ca fac capitol nou ,primul la buburuzici .

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 15+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuze2009 spune:

Gataa,casutza noua cu numarul 10

Lali.

Mergi la inceput