Inscrieri gradinita 2011-2012 - se mai da spaga?!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Daca e gradinita de stat ai nevoie si de adeverinta de la servici si o fisa pe care o primesti de la gradi si o completezi la pediatru.
Dar parca fisa o primesti dupa depunerea dosarului...nu mai stiu.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_seby spune:

Aici am scris eu perioada de inscriere : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=162752#6776248

Eu in prima zi de inscriere (2 mai) voi fi acolo cu dosarul pregatit de inscriere. Oricum vreau sa ajung si mai devreme sa obtin cererea tip si daca de la medic trebuie ceva acum la inscriere sau doar in prima zi de incepere a gradinitei!
Iar in ceea ce priveste spaga, nu vreau sa dau nimic deoarece directoarea mi-a spus ca am prioritate ca stau langa gradinita si lucreaza ambii parinti iar eu am si locul de munca aproape de casa/gradinita.Este cineva din sectorul 3 care deja si-a inscris copilul pentru 2011-2011 la gradinita nr 239 (Dristor)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

buna ziua

ANDREEA ce acte ai pus in dosar?

Mergi la inceput

Acte necesare pentru inscrierea la gradinita
• copie dupa certificatul de nastere al copilului;
• copii dupa buletinele sau cartile de identitate ale parintilor;
• adeverinta de salariat de la ambii parinti;
• cerere prin care se solicita inscrierea copilului la gradinita respectiva; ( e posibil sa fie una tip de la gradinita respectiva)
• adeverinta medicala a copilului

Mergi la inceput

Buna Claudia! Am incercat sa iti las un PM dar spune ca nu primesti mesaje private! Stau exact langa gradinita in blocul de pe colt de vizavi cu statia de metrou dristor 2.(ies prin spatele blocului si intru in gradinita...)
Eu trebuie sa inscriu baiatul in grupa mica!
Mi-a zis sa stau linistita in sensul ca apartin de aceasta gradinita si ca indeplinesc 2 din conditii: stam in zona si am locul de munca aproape de casa(mai exact pe dudesti la 5 min distanta).
Tu cum procedezi la inscriere? Mai cunosti alte mamici aici? Ai idee cum au procedat? Ti-a dat doamna directoare o cerere tip de inscriere? Eu vreau sa merg sa o intreb de acea cerere sa fiu sigua ca am dosarul complet in prima zi de inscriere.
Nu intampini o problema ca nu ai serviciul aproape de casa(dar este un avantaj) Se ne ajute Dumnezeu amandurora.

Mergi la inceput

Sper sa fie asa cum am mai citit pe acest forum dar la un alt topic : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149417&whichpage=1

Succes tuturor si va asteptam pe cei care aveti copii de inscris anul acesta, cu trairile fecaruia la inscriere(prin ce a trecut).SUCCES!

Mergi la inceput

Si eu voi fi pe 2 mai la prima ora pentru inscriere.Nu pot decat sa iti urez succes si sa ne povestim cum a fost si daca am fost admisi!

De cererea tip nu mi-ai zis nimic, tu stii ceva?

Mergi la inceput

Daca tu nu ti-ai facut domiciliul in dristor dar sotul tau da, i-ati de la asociatia de locatari o adeverinta cum ca locuiesti acolo.
Nu are nici o legatura daca e ortodox sau nu, unde sa scrie asta? adica nu iti cere nimic la mana ca e ortodox sau altceva....
Si daca iti respinge dosarul are obligatia sa spuna de ce, asta o stiu de la o educatoare de la gradinita de stat.Si da, asa am auzit si eu ca are efect o plangere la inspectorat!
Sa auzim numai de bine!

Eu o sa ajung joi(14.aprilie) sa ma interesez de cererea respectiva si de ce adeverinta am nevoie de la pediatru,ca sunt gradinite care iti da una tip, sau altele care iti cer o adeverinta direct de la medic cum ca are toate vaccinarile la zi!O sa scriu aici si pentru tine ce raspuns am primit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaP spune:

Bun, faceti plangere la inspectorat. Va accepta copilul la gradinita. Dupa aia nu va e teama ca va persecuta copilul?

Nu de alta dar fusei la o gradinita si am intrebat de directoare. madam directoare plecase mai devreme cu o ora si ceva inainte de terminarea programului (!!!). Vorbesc cu o educatoare si o intreb de una de alta, cum e cu inscrierea, cum e cu cantina. Raspunsurile date mi-au parut cam dubioase:
- veniti, discutati cu directoarea ca ea va va spune care sunt criteriile de selectie, numai dansa le stie (!!!) - eu stiam ca ar conta distanta fata de gradinita si daca are frati si/sau surori deja inscrisi;
- mancarea e gatita aici, dar cu atatea modernizari, poti sa stii daca nu se schimba pana la anul si se merge pe catering? daca e ordin de sus atunci nu comentam nimic, ne executam (!!!) - moment in care am ramas paf, oare cine ar putea sa impuna cateringul, iar daca asa pune problema madam educatoare, daca directoare zice fii o scorpie cu X, oare nu se va executa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Fetelor, sunt in aceeasi situatie ca si voi, sa-mi inscriu fetele la grupa mijlocie. Vreau insa sa va atentionez ca de anul acesta pot foarte bine silegal sa ni-i refuze la inscriere chiar daca stai in blocul de langa scoala pe motiv ca nu mai au locuri. Gradinita nu mai este obligatorie si nici nu a fost decat grupa pregatitoare, iar aceasta mutandu-se la scoala nu mai e obligatorie deloc.
Dupa noua lege nu mai au voie sa inscrie mai mult de 20 copii la grupa si e foarte posibil ca aceste locuri sa se ocupe prin reinscrierea celor existenti deja in gradinita. Asa ca o reclamatie la inspectorat chiar nu stiu cat ar mai putea rezolva. Nu e nimeni obligat sa iti inscrie copilul chiar daca locuiesti langa gradinita, daca are locurile ocupate cu copiii de anul trecut (continuitate) prin reinscriere.
Si cum anul trecut s-au inscris si 28-30 la grupa pentru a se asigura o frecventa buna e foarte posibil ca prin reinscrieri sa se ocupe cele 20 de locuri.

Mergi la inceput