Inscrieri gradinita 2011-2012 - se mai da spaga?!
Raspunsuri - Pagina 4
MIRCLAU spune:
dar asta se poate face si acum sau numai in momentul cand se fac inscrierile?
si daca il inscriu la gradinita de care stiu sigur ca apartin doar ca este o gradi mica si implicit putine locuri,este obligatoriu sa il primeasca? sau se pot ascunde in spatele dovezii ca nu sunt locuri?
multumesc mult
claujro spune:
Eu ma indoiesc ca vor mai face fitze acum cand grupa pregatotoare trece la scoala si peste tot spun ca sunt foarte suparate ca ele vor intra in restrangere de activitate din cauza ca nu mai au copii...
Poate aveti noroc si fara reclamatii!
roli25 spune:
La gradinita de care apartii nu au voie sa te respinga. Faci reclamatie la inspectorat.
Pasii sunt:
1. in prima zi de inscriere te prezinti cu dosarul complet
2. daca nu primesc dosarul te duci direct la inspectorat
3. daca primesc dosarul si apoi vezi ca nu l-a inscris te duci la inspectorat
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
MIRCLAU spune:
multumesc mult de raspuns,oricum il voi inscrie la mai multe de pe raza noastra ca sa fiu asigurata
va tin la curent,o zi buna!
Androix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claujro Eu ma indoiesc ca vor mai face fitze acum cand grupa pregatotoare trece la scoala si peste tot spun ca sunt foarte suparate ca ele vor intra in restrangere de activitate din cauza ca nu mai au copii... Poate aveti noroc si fara reclamatii! |
Grupa pregatitoare trece la scoala din 2012! Daca va trece si atunci.
Mirclau, sfatul meu este sa vorbesti la mai multe gradinite, si fiind vorba de un transfer in grupa pregatitoare, daca as fi in situatia ta as vorbi de-acum. Imposibil sa nu te primeasca undeva. Si abia dupa ce ai vorbit la doua trei gradinite mergi si la inspectorat, daca chiar nu gasesti intelegere nicaieri.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
ionelaf spune:
sigur ca se dau si in 2011 spagi eu vin cu transfer din sec 2 avand domiciliul in sec 2 decisperante 0 in sec 4
dar daca trag de sfori sigur e floare la ureche.. insa stiti cat se da??daca aveti sfaturi sugestii va rog indrumati-ma
am fost la 2 gradi din zona unde locuiesc acum in sec 4 insa nici gand dar am auzit ca se poate ,, daca esti dragut:)
anya spune:
Ionela, daca totusi stai in sectorul 4, de ce nu-ti faci un buletin pe sectorul 4 (al tau sau al sotului - e suficient unul). Aceeasi problema o vei avea la inscrierea la scoala, cand in mod oficial nici-o scoala din sectorul 4 nu-ti va primi copilul. Preferi spaga si stat pe la usi?
Cunosc persoane care pentru a inscrie copilul fara probleme si emotii la scoala si-au facut buletine la adresele rudelor/prietenilor din zona arondata scolii dorite - asta chiar in cadrul aceluiasi sector, la doua blocuri distanta!
mychydutza spune:
stie cineva cand incep inscrierile pt. gradinita 2011-2012?
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"
roli25 spune:
Reinscrierile se termina pe 29 apr. Deci probabil ca de la 1 mai incep inscrierile...nu am retinut, dar o sa ma uit pe afise dupa amiaza cand iau copilul de la gradi
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
MIRCLAU spune:
stie cineva ce acte sunt necesare pt inscrierea la gradinita? la noi la gradi scrie ca trebuie doar certificatul de nastere copil si copie buletin parinte,doar atat? sau ma trezesc ca imi spune ca nu am toate actele
multumesc