Prietene la bine si la greu - 110
Raspunsuri - Pagina 17
ali762000 spune:
LA MULTI ANI DE 8 MARTIE! Sa aveti parte de o primavara frumoasa si calduroasa.
Many felicitari pentru sarcina.
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui many_baniNu se vad urme, nici la cap, nici la manuta. Cu mana, cand isi aduce aminte vine cu ea intinsa la mine si zice"aici" si eu trebuie sa suflu si sa pup, iar el rade.Pupam Chiara isteata. |
miany75 spune:
LA MULTI ANI,DRAGELE MELE!!!FIE CA VIATA NOASTRA DE MAMICI SA FIE MEREU O PRIMAVARA CU MULT SOARE SI VOIE BUNA!!!
miany75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj Asa, vroiam sa va rog, dar iar nimeresc intr-o zi proasta, are chef/timp vreuna din voi sa-mi faca un update la produsele care se pot acasa la copii? De care apa beau fara sa fie fiarta? De care lapte, ce marca? Si branza de vaca din comert da sau nu? Si sigur pana ajungem la Cluj voi mai avea 15.000 de intrebari, dar chiar am sarit postarile cu produsele care se pot cumpara acasa ca oricum nu aveam de unde sa le cumpar. Multumesc de pe acum pentru cine isi face timp. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult! |
Hai ca eu nu ma petrec azi (doar joi) si iti zic ce-i dau eu lui david de prin comert:cascaval natural(hochland) sau dorna ecologic (au si unt)-le gasesti in kaufland; branzica de vaca (ocazional) de la Natura (tot din kaufland- dar numai la prima ora),gem de prune de topoloveni...altceva nu mai imi vine in minte acum...aaa,chestii naturiste (fulgi,hrisca,fainuri,etc) le iau din spate de la Pritax (e un magazin Sanatatea verde,parca ii zice)...mai e unul Casa Bio undeva pe langa Casa de cultura...daca mai imi aduc aminte ceva ,mai zic...
italiencele!!!
miany75 spune:
am uitat..apa noi bem Bucovina,la lapte suntem pe "prafuri" (inca)...prietena mea,ii da puiului ei (e din noiembrie) lapte UHT Dorna ...a incercat mai multe si pe asta l-a acceptat mai bine...
strumfy_12 spune:
La multi ani tuturor!!!Sa va fie toata viata o primavara si sa vi se implineasca toate dorintele!!!
Intalnire placuta si distrati-va si pentru noi!!!Am admirat si pe Bubu la ora de astrologie si pe Sabinuta cataratoarea si alti copii dar fara comenturi( nu sunt intr-o pasa cu inspiratie)
Ionela frumos mai zici tu unele lucruri... pupici
Atat deocamdata ca sunt asaltata
Va ppik pe toate
Mami fericita de strumfita
many_bani spune:
Andre noi din comert folosim asa:
- cascaval natural(hochland)
- unt dorna eco (sau marca proprie mega image, bio)
- branza de vaci grasa Lacteea sau Raraul
- apa plata Borsec
- cereale Nestle cu fructe 1+ si Milupa musli 1+
- lapte praf
- iaurt muller sau andechser
Cam atat imi vine in cap
mami de Vlad (29.10.2009) si 4+
Multumesc Doamne
smaranditza spune:
La multi ani, dragi MAMICI!
Sa va fie viata senina si sa fiti mereu iubite si apreciate de soti si copilasi!!!
Mami de Timi nazdravan si 18+
smaranditza spune:
Andre, ce tare e Chiara cu "sssttt" . Parca mi-o si imaginez. pt mamica obosita.
Licurici, inca nu ne-am decis asupra numelui de fetita. Pentru baiat ne placea tare mult David...dar pentru fetita...nu prea cadem de acord inca. La noi e exact invers ca la voi.
Multumesc mult fetelor care mi-au raspuns la intrebarea cu laptele UHT. Deci, daca iau doar lapte pasteurizat, ala mai trebuie fiert? Ca nu stiu de ce stiam eu ca daca e pasteurizat nu mai necesita fierbere... Iar spun prostii oare?
Deci, sa inteleg ca mai sunt mamici care dau UHT, dar sunt si care dau doar LV pasteurizat, incazlit doar?
Pediatrii din RO ce recomanda? Stiu ca sunt cateva fete cu pediatri chiar buni.
Ma intorc la munci, dar pandesc pozele de la intalneala.
Mami de Timi nazdravan si 18+