Prietene la bine si la greu - 110
Raspunsuri - Pagina 16
dymomo77 spune:
La multi ani mamicilor! Sa aveti azi o zi speciala alaturi de cei dragi.
Vazut pe fuga poze si filmulete cu Bubu, Santi si Sabinuta. Sunt adorabili.
Many sa ai parte de o sarcina usoara si un bebe sanatos.
mami fericit de Dan Mihail 28.10.2009
Danut
marijan90 spune:
Monis, analizle le-am facit ca asta mica era suspecta de rahitism.. Din analizele a reiesit ca nu este vorba de asa ceva
Va pup, si distractie placuta la intalnire
lili_a spune:
La multi ani dragele mele mamici si burtici
Ancutza ce chica are draga de Sabi,numai cirlionti. Ce comica e cind incearca sa suie funduletul pe canapea. Eu nu pot sa deschid filmuletul cu Lego
Citat: |
citat din mesajul lui magdaz_ina Daca ati mai facut eco abdomino-pelvin pediatric, va rog sa imi recomandati si mie un medic. |
La Medicover clinica de pediatrie de pe Plevnei (linga Casa Radio) este prof. dr. Ioana Anca, mie mi-a facut o impresie excelenta. Ar mai fi la Medlife Grivita dr. Stamate care e foarte renumit. Cind veniti la Bucuresti? Daca putem ajuta cu ceva sa ne spui, si poate aveti timp sa ne intilnim
licurix ce fel de buba, e herpes? Poti sa dai cu chestii care usuca pe ea - gen cutaden sau sudocrem care contin oxid de zinc. Stai toata ziua cu ditai stratul alb si poate pina diseara se mai resoarbe
monis ce tare e Santi mic cu ustensilele de bucatarie, foarte gospodin pe Lila n-o prea intereseaza astea, ea e cu cablurile si surubelnitele
Lumi iti trimitem si noi si tie si Annabellei buchetel de flori primavaratice si parfumate
Petrecere frumoasa la Hard Rock, sa faceti poze sa va vedem motzate
Editez ca scrisesem prostii
floricik spune:
La multi ani mamici dragi!
Am reusit sa pun si eu niste poze cu Ema. Lumi
http://family.webshots.com/album/579872278xNdkKS
Ne vedem la 6.
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
lili_a spune:
citat din mesajul lui floricik La multi ani mamici dragi! Am reusit sa pun si eu niste poze cu Ema. Lumi http://family.webshots.com/album/579872278xNdkKS Ne vedem la 6. Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009 |
cit e de frumoasa , si de inalta, si ce maricica pare, si ce freza foarte tare are
simina_kin spune:
Inca o data vreau sa o felicit pe Many pt sarcina, fetelor sa le urez distractie placuta, mai zic ca am vazut pozici si filmulete minunate( ancutza mi-a stat inima cand am vazut cum a alunecat Sabinuta pe langa canapea) si, sa va las o reteta de www.bucataras.ro/retete/mucenici-moldovenesti-5281.html" target="_blank">mucenici moldovenesti
40 ron kg de nuca....mama lor , ca nu se mai poate
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea ( oct-2009)
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
Andrecluj spune:
Ziua buna, dragele mele si la multe, foarte foarte foarte multe zile in care sa fim sarbatorite, pentru ca avem de ce!Raspund repede la Monis ca nu stiu exact cum sta treaba cu antibioticele pentru ca fata a fost bolnava o singura data pana acum, iar la febra de peste 40 nici nu am auzit ce mi-a dat pediatra, abia dupa 2 zile am vazut ca e antibiotic si nu am avut regrete, ca oricum nu eram constienta de nimic. Acum nu am dus-o la pediatra, pentru ca lucram cand a aparut febra, am fost cu ea la medicul de familie care a oscilat si el, ar fi vrut antibiotic si n-ar fi vrut, iar dupa ce mi-a vazut fatza a zis sa asteptam. Pediatra Chiarei la care am fost ieri a zis "nu antibiotic, mergem pe spray homeopat". Oricum, din cate spuneau mamicile in parc, se dau antibioticele usor si aici si ca exista un pediatru arab pe la care trec parintii dupa ce astia mici sunt consultati de pediatrii lor, care e cu plata si care trage peste retetele cu antibiotice si prescie tratamente naturale. Ancutzic Cat timp o tine pe Sabina jocul cu Lego? Stii cum m-am uitat la filmul cu canapeaua? Imi batea inima si cand te auzeam ca razi imi venea sa te trimit acolo sa prinzi fata. Super ascultatoare si dulce De revenit aici in forta ... nu stiu. Nu stiu sa imi impart timpul. Muncesc mult si asta e un an mai usor decat urmatorul, cand va fi campanie electorala si presupune 24/24, mi-e rau de la programul asta de somn sau nesomn si cand nu muncesc, stau cu Chiara, pentru ca vad zilnic in parc copii la 3-4 ani pentru care mama nu mai e "number 1" si incerc sa profit de perioada asta in care suntem pe primele locuri pentru copii. Poze ... nu stiu pe care le-ai vazut ultimele, mai sunt ceva si mai pun, doar sa treaca perioada de stat in casa. Smara Te pup cu drag, as raspunde la intrebarea cu laptele daca as stii. Nu m-am informat, nu m-am complicat, eu fiind super alergica sunt cam platfus in domeniul asta. Raluci N-am disperat, papuse, m-am jegosit doar de la atata lupta cu lingurita plina de mancare si Chiara. Azi dimineata si in par aveam mancare, ea in stomac nimic. Doris A zis ceva pediatra a "sesta malattia", dar nu era convinsa, oricum citisem inainte despre ea si am inteles ca intra la categoria bolilor de care medicii nu stiu ce e. Important e ca a trecut febra, bubitze mai are si e arata ca o maimutica saraca. Cred ca am si gresit ca am bagat-o aseara in vana, dar ne-am luptat cateva zile cu mancarea si era plina de mancare si in pampers. Dana Off, imi pare rau pentru dinte. Unde iti faci rezectia? Adica in ce tara? Many Cum e manutza lui Vlad? Dar capsorul? Si Chiara a pus mana pe becul de la masina de cusut, a urlat de parca era taiata. Licu Baga palarioare ca ne deschidem firma. Si pe mine ma paste un gand, asa, de-as avea timp ... Ma iau mamicile la intrebari ca de unde o imbrac pe Chiara ca are haine tare haioase si colorate si cand le spun ca i le fac eu vor si ele, pe bani. Magda DD sa fie cu voi! Cum mai stati cu actele? Lumi Daca nu stau pe Fb, unde o pot vedea pe Annabelle? Floricik Ce super rockerita are mama! E mai usor acum? Fetele de la intalneala, simtiti-va bine, sa fie asa cum v-ati imaginat!Sa va zic faza. Chiara mea a invatat sa deschida usile. Mare belea! Am intrat la dus lasand-o plangand ca plec, aveam 20 de minute si eram plina de mancare. Am inchis usa de la baie, am tras usa de la dus si am zis ca o va auzi buni cum plange si va merge la ea. Nu ma trezesc la un moment dat cu ceva rece pe picioare? Nu stiu cum a intrat, n-am auzit nimic, stiu doar ca statea imbracata, incaltata in cabina de dus Va pup, ma intorc la prestat Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
many_bani spune:
citat din mesajul lui Andrecluj Many Cum e manutza lui Vlad? Dar capsorul? Si Chiara a pus mana pe becul de la masina de cusut, a urlat de parca era taiata. |
Nu se vad urme, nici la cap, nici la manuta. Cu mana, cand isi aduce aminte vine cu ea intinsa la mine si zice"aici" si eu trebuie sa suflu si sa pup, iar el rade.
Pupam Chiara isteata.
Dana multumim de flori, sunt superbe in tot frigul asta.
Simina
mami de Vlad (29.10.2009) si 4+
Multumesc Doamne