Prietene la bine si la greu - 110

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Many unde ti-ai facut analizele de dinainte de procedura? Stii tu, pomelnicul ala de analize sange si de culturi din col?
Multumesc pt raspuns

Mergi la inceput

Magda i-am facut lui Pinky o eco abdominala totala. I-a controlat toate organele, inclusiv mi-a spus si de uter si ovare. Am fost la dr Stamate Mircea la Medlife. Pretul a fost de 180 lei abdomenul total. Intra pe pagina lor de net si vezi si preturi si nr de tel. Dr este super. Vorbeste frumos. Nu dureaza mult eco si stie sa poarte cu copii, ca doar lucreaza numai cu ei.

Poate ne vedem pe 1 aprilie, pt ca eu stau pe langa IOMC. Dar daca vii de dimineata, eu sunt la servici. Poate... poate...

Mergi la inceput

Aveti idee daca medicul endocrinolog poate da analize hormonale gratuite? Asta, binenteles, ducandu-ma cu bilet de trimitere si hartie de la servic ca sunt platitaoare de CAS.
Multumesc de raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Seara buna ,caprioarelor.
Se vede ca suratele sunt la party sau la adormit de prunci.Eu acu' am terminat mucenicii.Maine bag si poze.Acu' nu's in stare.Imi cade capul pe tastatura.
Va spun si eu la multi multi ani fericiti alaturi de copilasii vostri si multa iubire sa daruiti si sa primiti.Sa traim in armonie si fericire mamici dragi.

sarcina usoara Smara ,Licurici,Ionela,Many!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Many unde ti-ai facut analizele de dinainte de procedura? Stii tu, pomelnicul ala de analize sange si de culturi din col?
Multumesc pt raspuns

Nu am mai repetat tot pomelnicul, au fot vreo 8 analize(printre care si papanicolau) pe care le-am facut la Centrul Medical Matei BAsarab. Este pe strada cu mine, tot timpul au plafon ptr. gratuit(daca obtii ceva de la dr. de fam.) si in momentul cand se inchide analiza imi intra si mie pe mail, daca lasi prima data adresa de mail.
Ca preturi sunt ok. Mai multe gasesti www.cmmb.ro/contact.html" target="_blank">aici
Sa inteleg ca te apuci de treaba?

mami de Vlad (29.10.2009) si 4+
Multumesc Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Hai salut si La multi ani (sper sa trimit in 10 min ca sa mai fie azi)

Tina te-ai uitat cumva la State in seara asta? ca parca ala era cu "capreoarele"

Andre ce simpatica e Chiara cu ssssstttt si ce fain ca e doar secretul vostru ...legat de filmulet, si mie mi-a sarit inima... sa stii ca Sabina s-a mai suit pe bratul canapelei de cca 1 milion de ori, doar ieri a cazut, a vrut sa faca impresie la camera probabil ...lego o tine cate-o jumate de ora (cateodata mai mult)...inca ceva : mama va fi intotdeauna "number 1" , pot sa dau scris ca nimeni nu iti va lua locul in viata si inima Chiarei
si spor la "trebi"

Strumfy cam rarut pe forum, de ce? pupa Andra cu ochi frumosi din partea mea

Lili sa stii ca nu tot timpul are carlionti Sabina, cateodata sta drept, cateodata se onduleaza, iar in fata zici ca i l-am taiat cu castronul, asa ciudat a crescut ...filmuletul cu lego il gasesti pe youtube denumit exact asa: Sabi face lego
iar ai raspuns la fete si n-ai scris nik de Lila

Floricik e criminala zburli cu painea aia jumate cat ea

Many si eu ma bucur ca sunt cu voi , deocamdata nu mai vocifereaza "musiu", pana data viitoare ...si Vladut se suie cu picioarele pe laptop? sotul face spume cand o vede, mai ales ca al lui e de servici si nu-si permite sa-l "deterioreze"...ce-or fi avand copiii astia de trag la "gadgeturile" astea asa cu foc?

Licu ii bun daca ne-a vizionat zmaul, sa-l saluti din partea noastra...si inca ceva...nu o subestima pe rechinasa ca intr'atat iti demonstreaza ca poate ajunge pe birou

madam Krelio, da' di ci te-ai suparat asea pe noi, ha? ce-ti facuram? nici un semn , nimic... noroc de Fb ca-l mai vedem pe Albastrel...ntz ntz ntz...te tin minte la pomul de Craciun, sa stii

hai Capitala, ce faceti? v-ati imbatat si v-ati bagat direct la somn? cum a fost la intalneala? sau v-a placut asa mult ca nici la ora asta nu ati ajuns acasa?
asteptam relatarile, first thing in the mornin' cum s-ar zice

pupici, noapte buna, sunt rupa ca azi am fost la Iasi "again" si am facut shopping pt ziua de nastere a nasicii si a fetitei acesteia, cum altfel decat cu tocuri de 15? (stupid me)

byyyeeee!!!!

edit: a trecut de miezul noptii, da' urarile raman

Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Neata!

La intalneala a fost super, eu una m-am simtit excelent, poze n-avem decat cu telefonul, ca n-am avut niciuna aparat, iar eu n-am cablu de date sa le descarc, so...asteptam alta fata

va las ua sa va dati jos din pat!

La bucuresti vin iar cativa fulgi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Haidi bre, adicalea alerg pe acilea sa citesc in goana calului relatari de la intalneala, si la urma...abia doar Lyly a zis doo cuvinte si... nexam pozici
Pun daca nu relatati tot tot

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 14+ cu Iris/ul

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

Neata!

La intalneala a fost super, eu una m-am simtit excelent, poze n-avem decat cu telefonul, ca n-am avut niciuna aparat, iar eu n-am cablu de date sa le descarc, so...asteptam alta fata

va las ua sa va dati jos din pat!

La bucuresti vin iar cativa fulgi

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

Mancare, beuturica si femei, ca doar era 8 Martie. Fetele niste scumpe toate, ma bucur ca ne-am vazut, Lyly pt initiativa

fugim la bazin, revin cu poze de aseara

mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Haidi bre, adicalea alerg pe acilea sa citesc in goana calului relatari de la intalneala, si la urma...abia doar Lyly a zis doo cuvinte si... nexam pozici
Pun daca nu relatati tot tot

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 14+ cu Iris/ul

Firefly's shop

BLOGUL MEU

bre, nu poci sa mai zic decat prezenta: Gabitza, Raluci, Monis, Coque, Flavours, Floricika si Flavours. ne-am vazut si cu Ava,ca avea si ea intalneala acolo

Mergi la inceput