Regasiri (54)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Thea nu mai papa noaptea de multisor, se culca la 8 sau 9 depinde si la 7 se trezeste. Dimineata laptic, la 10 fructe, la 12 supa, la 4 ce am branzica cu fructe sau iaurt, ba un biscuitel de bebei, ba pufuleti si seara laptic inainte de nani. Asta e meniul zilnic. Are 69 cm si 8 kg, ieri i-am facut vaccinul de 6 luni. Doctora a zis ca arata super.
Eu m-am apucat de cozonaci, sunt in cuptor si arata demential, o sa pun poze, au crescut enorm, unu a iesit cam rau din forma aproape atinge partea de sus a cuptorului, sper sa nu se arda. Eu ii pun mai sus ca sa nu se arda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Fetele va doresc week-end placut cu mult soare si pici sanatosi.
Maya tare bine facuta e Thea si papacioasa.
pe toata lumea.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Ank-weekend placut si voua

Maya-si David a avut o perioada cand nu manca noaptea...dar de cand cu dintii a inceput iar nici cand era bb parca nu vroia atat sa suga

programul il avem asa : 7 san...10 fructe+san...12-13 supica+san...17-18 cereale cu fructe+san...21 san..sa vezi ce scandal face si ma cearta daca nu-i dau (sper sa fie de la dinti ii ies 2 sus)
e f bine cu kg si cm Thea...David la 8 luni avea 9.3 kg si 73cm

merg si eu la somn...n buna

Mergi la inceput

Bambo asa e cu sanul, si nepotica mea papa de 4 ori noaptea, a disperat-o pe cumnata-mea, nu poate sa renunte la san. Mai grav e ca nu vrea altceva sa manance si are 8 luni. Eu, cu riscul sa-mi sara lumea in cap, as sustine alaptarea da la san cu biberonul, cumperi pompa si te mulgi. E mult mai facila diversificarea, copilul fiind deja obisnuit sa suga din biberon. Nu e regula, dar majoritatea bebelusilor alaptati la san au acceptat f greu tetina sau lingurita. Atat ca e totusi un efort pt mama si nu toate si-l permit, cand ai alti copii e f greu.
Va doresc un weekend placut!

Mergi la inceput

Neata

A dat David desteptarea la 7 dim ...Antonia cand il aude sare din pat si e calare pe eldeci adio somn

Maya-nici sa nu aud de pompa de muls...m-am muls la Antonia si mi s-a acritea nu vroia sa suga la san si ii dadeam cu bibe...oricum e dureros cu pompa

La noi e si problema cu alergia la proteina din laptele de vaca...ideal ar fi sa-l alaptez pana la 2 ani...dar nu stiu daca rezist..plus ca nici eu nu pot manca lactate cat il alaptez pe el...daca nu o sa mai am lapte trebuie sa-i dau lapte HA care e oribil la gust

David mananca nu zic nu...dar e inebunit dupa san...cred ca daca ii dau din ora in ora nu refuza poate il bea de sete

weekend placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Noi abia ne-am adunat de pe la petreceri... si am si bagat printesa in pat, ca era lata de oboseala... Azi a zis pas la programul de somn. A avut dansuri de la 11.30 la 12.30, apoi de la 13 la 15.30 o petrecere la un coleg de la gradinita iar de la 17 la 20 alta petrecere la un prieten... si fiindca era frumos am venit pe jos si am ajuns acasa la 21 cand am si bagat-o in pat....

dastefa, mereu din dou lucruri aproximativ la fel unul va fi mai altfel si favorit... Asta din experienta mea cu sora mea... Oricat ar fi fost de la fel... tot celalalt era mai fain.....

Dbunny, asa facem, cu ser intai si apoi batista bebelusului.... ca altfel nu iese nimic...

Maya, ar fi ideal, dar pe mine dupa 2 luni de stors nu m-a mai lasat medicul, a zis ca nu-i sanatos pentru mama. Faza cu neacceptat lingurita/tetina la copiii alaptati mult timp exclusiv la san, asa e cum spui tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Buna dimineata si poftiti la o
Bambo sunt bine copiii? Las ca David stie ce trebuie sa-i placa unui baiat! E baban baiatu' Erica la un an avea 9 kg si vreo 84 cm
Maya la voi ies dintisorii? Vineri am admirat oiar pozele voastre
Lacramioara da petrecareti sunteti. Sa o tineti tot asa!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Ank mersi de cafea, niciun dinte pana acum dar ne vaitam de 2 luni cred. La Ana fix la 6 luni a iesit primul, la Thea pauza deocamdata.
Ieri m-am culcat cu Ana de la 7:30, si Thea tot asa. Insa ea s=a trezit pe la 2 sa pape, i se facuse foame ca nu apucase lapticul de la 9.
Am fost sambata la tara la bunici, frumos, insa cam vant. Am pescuit de ma doare capul si acum de atata stat in soare, in special pe lac e cel mai obositor. Insa am papat peste de nu ma mai saturam. Vad ca nu a racit niciuna din fericire. Sapt asta cred ca mai mult in casa stam la ce e afara si ce anunta astia la meteo.

Mergi la inceput

Neata

Ank-azi am trimis-o pe Antonia la gradi sper sa nu vina cu nimic de acolo...copii sunt bine...ffff putina tuse David..doctorita a zis ca e normal..oricum nu mai are muci..nu se mai aude nimic

Maya-vreau si eu peste proaspat imi place f mult pestele

Iulia_stefi-va distrati nu gluma cand mai vedem poze cu Stefi

si eu tot pana la 2 luni am scos laptic cu pompa..dar a fost greu tare..canalele erau infundate...o intreaga aventura...acum la David alta treaba...a supt din prima

Am facut o ciorba de pui...acum ma odihnesc putin pana vine Antonia dupa incepe distractiae fixata sa-i ia jucariile lui David il ridica in brate sa il puna unde vrea ea...el nu sta ea il tine..David incepe sa tipedin astea....

o saptamana frumoasa va doresc ....iar s-a ascuns soarele vin ploile

Mergi la inceput

La mine a fost invers, f greu cu alaptatul direct la san, Ana nu apuca deloc, Thea apuca sanul insa daca ii scapa era chin sa-l mai ia si se enerva si urla si tot asa pana am recurs iar la pompa. De data asta am avut electrica si mi s-a parut vis fata de cea manuala folosita la Ana.
Vroiam sa va intreb cu legumele verzi, o fi ok sa ii dau piure cu broccoli si mazare? Nepotica mea papa demult la recomandarea medicului, eu am tot amanat. Bambo tu ce zici? I-ai dat?

Mergi la inceput