Regasiri (54)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Dbunny ma bucur ca esti bine si bb la fel si ca ai reusit sa ne mai scrii
mi-era dor sa te mai citesc
da te chinuie greturile astea nu gluma
hai ca scapi tu de ele acusi,acusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

ADEVARAT A INVIAT!
Maya superbe fetele. Amandoua seamana cu tine.
Dbunny las ca trec ele greturile. Eu pe Erica n-am dus-o inca nicaieri, da ma gandeam si eu la atletism ca la cat alearga
Bambo multa sanatate. Si noi iarna asta am avut o groza de viroze, da macar au fost fara spital (anul trecut am fost in spital de 2 ori). Nepotu' in schimb a facut 2 ture de injectii.
Acu dimineata s-a trezit urland ca o doare gatul, cica stranuta continuu si are si ceva muci. De 2 zile a stat doar afara, alergat, tipat , vantul vant...Sper sa nu apara si altceva.
Dastefa si eu cand eram mica ma inebuneam dupa rame. Doamne ajuta sa petreceti toate sarbatorile ca anul asta
Lacramioara ma bucur ca lui Stefi i-a placut ce i-a adus Iepurasul
Eu obosita, dupa 52 zile de vizite, acum la munca.
V-am spus ca am calculatorul de acasa stricat? Acum s-a stricat si aparatul foto asa ca poze...

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Buna dimineata fetele si poftiti la o cafea sa va mai dezmortiti un pic.
Ce faceti?

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Azi dau eu si va mai poftesc pe aici.
Noi bifam o noua raceala , cu muci, tuse, da sper ca fara complicatii. Cred ca de la David se trage

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Ank tu ce mai tii subiectele in top. Multa sanatate Ericai! Si ale mele mandre prezinta mucisori, dar fara nimic altceva. Asa ca nu le dau nimic, doar ii pun Theei ser in nasuc si aspir.
Iar s-a stricat vremea din pacate, ce primavara urata am avut. Tocmai ce obisnuisem fetele cu iesiri lungi pe afara.
Iepurasul le-a adus doar hainute, rochitele pe care le-au avut in poze. In rest dulciuri multe.

Mergi la inceput

Pai daca eu stau mult pe la serviciu
Maya multa sanatate fetelor. Sa sti ca vantul asta e de vina
Sper sa nu avem nici noi surprize

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Hristos a inviat !

Mai apar si eu din cand in cand sa nu ma dati disparuta
Greu cu doi copiinu-mi mai ajunge timpul deloc...cand era David micut dormea si manca...ei acum sa te tii in patut nu sta deloc doar cand doarme in rest patruleaza pe josii ies dintii de sus...e marait incontinuu ar vreael se ingrasa si eu slabesc

Suntem mai bine doar eu cu sotul...David se reface greu cu bronsiolitainca se aude in piept cand respira..stam in casa de 10 zile aproape..doar la control am iesit...deci mai am putin si inebunesc

Antonia si ea mai tuseste putin si are nasul infundat...e fff incapatanata greu ma inteleg cu ea,nu ma asculta deloc...ii place sa-i ia jucariile lui David exact cand se joaca el cu ele in rest nu se uita la ele...cam astea despre noi

Am trimis si eu poze pe mailul comun

Maya-ce frumoase sunteti toate 3 ce mare si frumoasa a crescut Thea

Dbunny-cand vedem poze cu burtica?
si Antonia vroia surioara nu fratior..,sarcina usoara

Ank-multa sanatate capritei...nu mai vreau sa aud de raceli anul asta am tras-o rau de tot...nici in primul an de gradinita nu a fost asa racita..de atatea ori una dupa alta

Ati dat careva la copii Lantigen B sau Luivac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Bambo si voi sunteti niste frumosi, ce zici, cuplam bebeii? Sunt tare frumosi, asa ca o punem de-o cuscrie.
S-a trezit si Thea se aude din camera ei bombanind, ma duc sa-i fac lapticul.
Va doresc o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Bambo multa sanatate si picii. Nu vreau sa te sperii, dar sa vezi ce incaierare va fi pe jucarii daca Antonia seamana cu Erica. Noi anul trecut (primul de gradi) nu am avut nici o problema pana in aprilie, dar aprilie si mai au fost jale. Acum a racit de cateva ori, dar s-a rezolvat fara injectii si spitale...
Maya tu deja cu petitul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Neata

Maya-ii cuplam daca vor vrea si ei si mai bine gata cuscra
si David se trezeste la 6-7 dim eu sunt zombi la ora aia...el dormea pana la 9-10 dim nu stiu ce l-a apucat
Thea mai papa noaptea?...David inca si nu stiu cum sa fac sa-i scot masa de noapte..suzeta nu vrea..doar din canita bea ziua apa dar noaptea nu vrea ....e inebunit dupa tazatza si ziua dupa ce mananca vrea si laptic...atlfel e scandal

Ank-deja sunt speriata trebuie sa stau sa fac pe-a jandarmul intre ei eu ma gandeam ca Antonia fiind mai mare o sa inteleaga...da de unde e mai rau

Roxana ce mai faceti?

Mergi la inceput