Regasiri (54)
Raspunsuri - Pagina 19
bamboletta spune:
Maya-deocamdata nu i-am dat nici brocoli si nici mazare...stiam de mazare mai tarziu ca se da...pastaile verzi fiind mai bune...brocoli cred ca poti sa-i dai cate putin...mazare eu nu i-am dat
uite aici grafic introducere alimente
ank999 spune:
Brrrrr...brocoli, e atat de sanatos, da mie nu-mi place si nu am incercat nici la Eri, desi ar fi fost tare bine sa pape. Ce mama denaturata.
Au venit ploile si se anunta asa toata saptamana si vantul nu s-a dus deloc
Maya Ericai i-au iesit dintii pe la 9-10 luni, da salivatia a inceput pe la 4. Dupa asa o zi cred si eu ca ati dormit bine
Bambo io de maine o bag la gradi si sper sa nu culeaga nimic...
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
ank999 spune:
Buna dimineata si poftiti la o cafea.
Ce faceti? Pe unde umblati?
Lauraaaaaa....Sunteti bine? Ziceai ca sotul e suspect de tbc...Ce faceti?
iesencele stiti ceva de ei?
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
ank999 spune:
Fetele ce faceti? Sunteti bine?
bamboletta spune:
Neata poftiti la
Ank-noi suntem bine ....cum e Erica la gradinita? Antonia deocamdata e binenici nu vreau sa ma gandesc la altceva
Lui David ii ies toti 4 dinti de sus...doi au spart gingia ceilalti doi se vad si ei
M-am saturat de vremea asta ciudata cand nori..cand soare..cand ploua..acum bate un vant..nu putem iesi afara
Nu stiu nimic de Laura...nu am mai vb de mult cu ea
Roxana ce mai faceti?esti lipsa la apel?
Dbunny-ce face burtica?
Dodo-pui spune:
ieri am terminat cu comisia lui Bogdi de acum trecem iar la programul normal ,pentru noi
alll...noi per total suntem ok
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,Bogdan Andrei ,Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
ank999 spune:
Buna fetele.
Dodo bine ca ati terminat cu bine. Un mare pentru voi.
Bambo azi e a 2-a zi cand merge Erica la gradi si cica ieri a bazait. De dupa atatea pauze. Stresul meu e legat de afara: fiind urat am zis ca nu merg de la mama pana la mine acasa pe jos (cca 15 min) ca sa nu raceasca fata, asa ca ne-a dus sora mea cu masina. Afara la bloc 3 fetite pe care le cunostea, asaca am zis ca stam 10 min, dupa care a urmat o intrecere de o ora cu trotinetele, nu am putut sa o iau, iar cand am reusit in cele din urma si am ajuns acasa i-am stors practic maioul de pe ea. Sa nu mai zic de tipete, chiote si alergat cu gura deschisa
Bietul David. sa iasa repede.
iulia-stefy spune:
Maya, sper sa inceapa sa ii iasa, ca la Stefy au inceput la 8 luni si jumatate sin doua saptamani au iesit 6 dinti. A fost crunt.
Bambo, un lui David sa ii treaca... Poze, nu stiu cand mai apuc sa descarc din aparat... Sunt bagata in atat de multe....
Anka, nici mie nu imi place brocoli, dar Stefy mananca. Ei ii plac copaceii...
Si maine mai are o petrecere... Si eu n-am niciun chef.... Sunt franta de oboseala.... Dar nu pot spune pas.... ca e una din prietenele ei de la gradi....
Laura13 spune:
la timp de seara ...
florin a scapat doar cu o pneumonie fff urata, fara tbc, slava Domnului. dani doar cu o viroza. eu is racita de 5 luni in continuu, dar cine mai tine evidenta?
bb creste, pe 17 am programare la eco sa vedem cat si mal ales cum a crescut.
in rest nimic nou, munca de dimineata pana seara, dani creste frumos de tot.
gasca
Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel
Mamici din Iasi
Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.
ank999 spune:
Buna dimineata si poftiti la o cafea.
Lkaura imi faceam mari griji pt voi. Bine ca pana la urma nu a fost TBC, sper ca pneumonia a trecut si ca tu sa te faci repede bine.
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze