Pufi de Ian-Feb 2010 (230) - LMA Gratiana!
Raspunsuri - Pagina 16
ana_g spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ruxita buna eu sunt "cu vaca"... sunt in competitie cu prietena cine face mai multe... ieri am batut-o, azi ma bate ea si trag tare... olitza (despre ea vorbeati?) e si la noi decoratiune pura... dar vroiam sa relatez un fapt (de geniu mic dupa mine, dar ma mai documentez)... lui Kay ii place sa rastoarne toate scaunele din casa... si cazatura lor face zgomot... eh, ce face copilul meu? strange ochii strans apoi da o bleanda scaunului... deci preventiv isi protejeaza auzul de bubuitura... ei nu e chiar de geniu, dar pe-acolo Si ce m-a scandalizat azi... la radio guerrilla ascultatorii barbati sunt intrebati daca armata te face barbat, daca au facut armata (in opinia lui Dobro armata nu te face barbat)... eh, eu nu am un respect deosebit pentru barbatii care nu au facut armata (s-au fofilat, au avut pile, s.a.m.d.), dar EXCEPTIE !!! - n-as vrea ca fiul meu sa faca armata (pentru ca-l iubesc)... paranteza sotul a facut armata deci nu e niciun conflict pana acum... voi ce parere aveti vizavi de acest subiect ... prematur... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
legat de armata te face barbat....ma indoiesc.....eventual te face sa nu mai fii mofturos la mancare
gata, si-a dat drumu la mers, se poate si fara degetu lu mama
_
mama lui Stefan, pui scump
haircut spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ana_g
legat de armata te face barbat....ma indoiesc.....eventual te face sa nu mai fii mofturos la mancare gata, si-a dat drumu la mers, se poate si fara degetu lu mama _ mama lui Stefan, pui scump |
Iti dau dreptate in legatura cu raspunsul pentru Ruxita....Din pacate la noi armata inseamna prea multa umilinta.
Felicitari pentru mers...bravo, Stefanut!

Iti trimit PM cu datele clinicii la care am fost la ortoped
sper sa nu fie nici o problema
alicredo spune:
pe ce site avem noi pozele?

am un lapsus

din 02.02.2010 cea mai fericita
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
ana_g spune:
alicredo, pe picasa.
haircut, multumesc muult pentru PM!
....cred ca aud musca.....de ce asa liniste?!
_
mama lui Stefan, pui scump
nyny spune:
Chiar ca-i liniste...
Am reusit si eu sa bag copiii la culcare. David a adormit pe la 9 dupa o zi intrega de maraiala. A avut un singur somn de la 10.30-12.00 si pana la 9 a orbecait prin casa cu toata mana in gura.
Am reusit sa ma uit in gura lui ... parca ar sta un colt de masea sa-i iasa. Are gingiile foarte tari in dreptul maselelor. Ma asteptam la niste dinti totusi ca nu are decat 4 dar daca ei vor sa iasa alandala... n-am ce face...
Ruxita nu stiu ce sa-ti zic cu armata. Eu nu vreau, dar ce ne facem daca vor ei...?! Al meu n-a facut armata dar frate-miu da si cand incepe sa povesteasca ce de panarame faceau acolo nu se mai opreste. Nu cred ca l-a facut mai barbat dacat era dar s-a distrat tare... daca ii face pofta si lui David???
Mamica fericita de
Mara si de
David
Povestea Marei
Ruxita spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ana_g
legat de armata te face barbat....ma indoiesc.....eventual te face sa nu mai fii mofturos la mancare gata, si-a dat drumu la mers, se poate si fara degetu lu mama _ mama lui Stefan, pui scump |
... avem in casa o vorba ca "dam militaria jos din pod"... si ce nu se poate invata nimic din umilinta? sotul de ex. mi s-a "laudat" ca a facut de garda (vanator de munte) la o temperatura de minus 30 de grade si nu i-a degerat nimica (doar o ureche) si chiar a reusit sa adoarma pe gerul ala in zapada... daca chestia asta nu te face barbat, nu stiu... iti testeaza niste limite, rezistenta psihica, fizica, te "caleste"... hai ca mai scot vreo 2-3 perle si ma trezesc cu vreun apelativ de "bolsevica" sau "comunista" (sotului ii place sa ma tachineze astfel, chiar daca nu are motive serioase de a o face)...
si chestia cu standarde duble... Kay e fiul meu, nu-l voi vedea niciodata ca barbat, deci... nu e nevoie sa faca armata, el va fi bebelusul meu tot timpul... nu simtiti si voi la fel?
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
livia1980 spune:
Buna seara
Am culcat iubitii...si am venit pe la voi.Va servesc cu niste chec cu nuci si migdale...si cu ceai
De armata..vad ca asta e subiectul...tinand cont ca acum nu e obligatorie, n-avem de ce sa ne facem mari probleme(noi, mamele de mandrii baieti). Dar daca faci o armata ca lumea, nu bataie de joc si iti mai si place eu cred ca e bine .E un fel de sport, plus ca te face sa lucrezi in echipa...etc.vb de armata aceea pe acre o vedem prin filme
Sotul meu tot la vanatori de munte a facut, si s-a dus de bunavoie
Dar el e ahtiat dupa munte, dupa escaladari...asa ca chiar i-a placut.Plus ca a facut armata la 2 ore de casa.Asa ca in fiecare weekend era acasa sa ma vada![]()
Acum 10 ani...ce tineri eram![]()
![]()
![]()
Ma retrag ca vine Mos Ene...si daca pleaca ..nu mai adorm...Somn usor!
nyny spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ruxita
... avem in casa o vorba ca "dam militaria jos din pod"... si ce nu se poate invata nimic din umilinta? sotul de ex. mi s-a "laudat" ca a facut de garda (vanator de munte) la o temperatura de minus 30 de grade si nu i-a degerat nimica (doar o ureche) si chiar a reusit sa adoarma pe gerul ala in zapada... daca chestia asta nu te face barbat, nu stiu... iti testeaza niste limite, rezistenta psihica, fizica, te "caleste"... hai ca mai scot vreo 2-3 perle si ma trezesc cu vreun apelativ de "bolsevica" sau "comunista" (sotului ii place sa ma tachineze astfel, chiar daca nu are motive serioase de a o face)... si chestia cu standarde duble... Kay e fiul meu, nu-l voi vedea niciodata ca barbat, deci... nu e nevoie sa faca armata, el va fi bebelusul meu tot timpul... nu simtiti si voi la fel? -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Normal ca asa simt ...
Mai bine lasa-l asa necalit, neantrenat, nedurizat decat sa-mi trimita scrisori din Afganistan ... Doamne fereste
..parerea mea

Mamica fericita de
Mara si de
David Povestea Marei
nyny spune:
Livia sarumana pentru chec si pentru ceai. Ma spalasem pe dinti... da hai ca iau daca tot ne-ai servit ![]()

Mamica fericita de
Mara si de
David
Povestea Marei
nyny spune:
Ma duc la barlog... NOAPTE BUNA FETELOR
Mamica fericita de
Mara si de
David
Povestea Marei