Pufi de Ian-Feb 2010 (230) - LMA Gratiana!
Raspunsuri - Pagina 15
mamidepuiuti spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui lorex![]() LA MULTI ANI , LORENA! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sa-ti fie viatza o sarbatoare! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mamico, sa fii sanatoasa si felicitari pentru ca esti o mamica puternica! Iti doresc multa fericire! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... ![]() 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.._ |

mamidepuiuti spune:
felicit buturelul harnic!

nu am apucat sa vad poze
alex a avut febra,are muci,nu doarme...o placere

sper sa apuc zilele astea sa pun poze![]()
parca scriu telegrame.roger.![]()
![]()
o zi frumoasa va doresc!
nyny spune:
roger
imi pare rau de febra lui alex
si de nesomn
sa pui poze
roger

Mamica fericita de
Mara si de
David Povestea Marei
tomaca spune:
Sanatate multa. Roger

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Povestea Trandafirasului Raisa
mamidepuiuti spune:
am pus poze pt colaj
am apucat sa vizionez pe turbo alte poze si sa ma imbolnavesc de inima...cum s-o pun pe vi4i pe frigider????????????? ramane alex fara mama,bine a zis dece...si fara soatza raman![]()
![]()
lalitica...wow...superba petrecerea voastra! (si fimiu a plans in pozele de 1 an,chiar daca noi nu i-am taiat nimic
)pupici lui david zambaretzul!
cum sa manance singur fimiu? eventual daca il las toata ziua sa imprastie mancarea prin casa...ca trebuie framantata,intinsa bine peste tot,ce stiti voi...

![]()
olitza? decor curat...nici nu o baga in seama..![]()
tomaca,felicitari!o sa te intelegi bine cu nora,daca il inveti pe buturel sa fie asa harnicutz!
![]()

micki_mica spune:
Sanatate multa! Si lui Roger!

Cristi brosa fluturas alb-mov-albastru
nebunii crosetate sau din margelute
micki_mica spune:
Nyny, Blue_flower, Ale1212xa. Bubu, Sorina, Bea multumesc pt raspunsuri! Daca am ratat pe cineva, e neintentionat!
Dece sa iti fie de bine achizitia! Cu dezbracatul si mufarea patim si noi la fel. Si daca ma prinde de la dus, ca mi se intrevede ceva, e hipnotizat. Nu scap netaxata.
Miremia ... zau ca nu stiu cum au ajuns pe jos, eu doar incercam sa strang ... 
Bubu, ms pt clatite! Am luat si eu o portie, ca nu ma pot abtine la dulciuri...
Sorina m-am amuzat tare! Daca invata sa-si gatesca singura, o angajam ca profa de gatit!
Vi4i esti o mamica superba! Gazela avea dreptate cu elixirul tineretii! Sa va fie de bine botezul si petrecerea!
Lali v-am adimirat in poze! 
Tomaca, am vazut si m-a facut sa zambesc Tudorel cel vesel si pus pe treaba! Felicitari pentru mers!
Gmilady felicitari pentru etapa olita. Despre putza: pisoiul meu si-a descoperit putza si cum e liber si-o studiaza. Cred ca e normals a fie curios, mai ales ca e o parte a corpului lui si pe care o constientizeaza mai incolo. Eu ii spun ca pe acolo face baitul pipi, dar sunt convinsa ca se va speria cand va face prima data pipi si nu va fi in pampers. Eu il las dupa ce il spal la fundulet, sa se stui
Subiectul "olita": nu am achizionat nici una, nu prea avem de gand cel putin pana la vara-toamna.
ca acum se trezeste si s-a terminat distractia. Avand in vedere ca el doarme mufat...scap si eu cate putin.
Mami a lui
Cristi
brosa fluturas alb-mov-albastru
micki_mica spune:
Ha! Pana aici mi-a fost. S-a trezit.
Mami a lui
Cristi
brosa fluturas alb-mov-albastru
ana_g spune:
......ma mai primiti, nu?
asta mic e un mare shmeker, poate sa mearga, cam clatinat, dar poate, insa prefera sa se tina de degetu meu....si asa ma cocoshez eu toata ziua plimbandu-l de colo colo, are o pasiune sa rastoarne, sa dea jos.....ce distractiv o sa fie cand o sa fie pe picioarele lui....
.....iar casa mea nu e deloc baby-friendly si nici nu stiu cum s-o fac.....
asa, din urma: LA MULTI ANI LA FEL DE FRUMOSI CA SI PRIMUL, IURIA!!!!! lorex, arati ilegal de bine......te pun alaturi de vivi pe usa frigiderului....poate asa reusesc si eu sa ma gazelesc, ca plesnesc blugii pe mine
LA MULTI ANI DIONISIOS!!! frumosi sunteti cu totii, doamne...si "bunelu" am crezut ca e fratele lui vivi.......
LA MULTI ANI LORENA! SA FII LA FEL DE SEXI CA MAMI....ce urare am putut sa fac si eu, dar asa mi-e venit.....
LA MULTI ANI ALEXIA!!!!!!!!!
oo, bravo buturel pentru mers!!!!!!!!! al meu e lene, dupa cum am spus...
pufi cu febra....sa treaca repede!
eu..noi....bine sanatosi...am obs ca atunci cand merge, laba stanga e orientata in interior, dar doar atunci, cand sta o tine cum trebuie....o sa ajung la un ortoped...haircut, voi unde ati fost?
si stefan face crize de isterie cu arcuiri, fundu de pamant, urlete......mai trage cu ochiu la mine sa vada ce fac.....eu ignore.....el continua......si mai are o faza care nu-mi place deloc....da din cap, ca atunci cand faci NU, dar f f ftare si repede.....ma ia pe mine ameteala.....imi lasa impresia ca ii face placere......
.....sau imi atrage atentia......
a inceput planga cand plec de acasa.....se agata de mine ca de nu stiu ce.....acum se formeaza atasamentul, sau ce?....
revin....
_
mama lui Stefan, pui scump
Ruxita spune:
buna
eu sunt "cu vaca"... sunt in competitie cu prietena cine face mai multe... ieri am batut-o, azi ma bate ea si trag tare...
olitza (despre ea vorbeati?) e si la noi decoratiune pura...
dar vroiam sa relatez un fapt (de geniu mic dupa mine, dar ma mai documentez)... lui Kay ii place sa rastoarne toate scaunele din casa... si cazatura lor face zgomot... eh, ce face copilul meu? strange ochii strans apoi da o bleanda scaunului... deci preventiv isi protejeaza auzul de bubuitura... ei nu e chiar de geniu, dar pe-acolo ![]()
Si ce m-a scandalizat azi... la radio guerrilla ascultatorii barbati sunt intrebati daca armata te face barbat, daca au facut armata (in opinia lui Dobro armata nu te face barbat)... eh, eu nu am un respect deosebit pentru barbatii care nu au facut armata (s-au fofilat, au avut pile, s.a.m.d.), dar EXCEPTIE !!! - n-as vrea ca fiul meu sa faca armata (pentru ca-l iubesc)... paranteza sotul a facut armata deci nu e niciun conflict pana acum... voi ce parere aveti vizavi de acest subiect ... prematur...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

LA MULTI ANI , LORENA! 

...a inimii mele...