Prietene la bine si la greu - 109

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariadna33

de acord, Gabi

Simina, te amuzi tu, dar te vad eu curand si cu bb2

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor fi realitate*****************

Da nu ma amuz, dar sunt o reala placere mesajele voastre. Cand citesc la Gabi "mucosii mei" atunci da, ma amuz, dar de expresie , nu de nazdravaniile facute
Am vazut filmuletele, sunt adorabili, Eva ma dat pe spate.Eu nu o vad pe fimea sa manance asa 'civilizat' prea curand)
Sincer, in aceste momente nu as face fata sa am si bb2

Ref la dragon, este bine sa va duceti undeva intre 10-12 ca sa puteti cumpara ce vreti.Daca va duceti prea dimineata nu va dau la bucata( ma refer la hainute)

Noapte buna

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea ( oct-2009)

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui grigore_tina

Eu nu ma supar.
Cand mergeam in Europa (asta acum vreo 2 ani) aveau program pana la 16.00.Programul e de la 06.00 dar in cursul saptamanii mai spre 08.00 gasiti vanzatorii.In week-end e calvar.Atentie la parcarea masinii:mai bine o bagati unde scrie parcare si dati 5-10 ron altfel riscati sa nu o mai gasiti intacta sau deloc.
In dragon se dau produse mai mult en gross .La tarabele din europa gasiti totul la bucata.
Spor la cumparaturi.Eu gaseam acolo haine ieftine si bune acum nu stiu ce mai e...

de George-Stefan (15.11.09)

sarcina usoara Smara ,Licurici,Ionela!

In primul rand sa spun bravoo pt premiu

Apoi...te contrazic nitzel, ca zici ca n-ai mai fost pe acolo de 2 ani......Programul este de la 6 la 12 , dar sunt standuri care inchid si mai devreme dc nu-i vanzare.
In ziua de azi nu mai calci in vechea Europa, decat daca esti cu soul langa tine ca sa-ti apere buzunarele....sincer nici platita n-as calca in mizeria aia
La Dragoane nu se plateste parcarea, si este loc berechet, mai ales ca ele trebuie sa ajunga la nr 6, care este in ultimul rand, iar acolo parcarea este mai libera
Si se vinde si la bucata, da sa ai noroc de vanzatoare cu chef de vanzare si facut o spagutza, dar cum ele vor cumpara totul 'la dublu" au toate sansele

mai zic o data NOAPTE BUNA

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

seara buna !!!

se pare ca voi avea o noapte mai linistita....nu mai avem febra,coltisorii au aparut..

Ava esti de admirat ca faci fata la cei doi nazdravani..eu am doar unul si cateodata imi vine sa o iau la fuga (mai ales la momentul mesei)...fain costum ti-ai gasit!!sa-l porti cu placere!!

gabitza la fel e si David ..rareori se cere propriu-zis la masa,nici macar la lapte nu e harnic(n-a fost niciodata)...de regula ,dupa ce are ceva la ghiozdan incepe "faza critica":tinut mancarea in gura cu minutele, scuipat,dat cu mana peste bolul de mancare eeeetc...

Tina felicitari ptr.concurs!! sa mancati sanatosi cerealele!!

Monis aiurea rau faza cu curentul; mare dreptate mai ai tu ,ca de obicei,vizavi de oameni..am simtit-o pe propria piele,mai ales cand am inceput cu diversificarea...despre meniuri,astept si eu idei..ca la noi sunt cam anoste in ultima vreme...

apropo de sfecla,david o mananca pot sa zic chiar bine..de obicei ,o servesc ca salata ,asezonata cu putin chimen...

many cum mai esti?!

Lavi,shtephy,Alinus,LumiC.,Flavours,Biara,Monica,strumphy,crissa dati-ne un semn de viata,fetelor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Salutare!!!!
De mai bine de o saptamana incerc sa scriu ceva dar pe timp de zi imi e imposibil. Cand adoarme Andra ma paleste un somn... asa ca adorm si eu imediat, iar la 2 la trezirea de lapte... eu adorm greu si dimineata sunt zombi... si uite asa abia am energie pt Andra.
Noi suntem bine asteptam cu nerabdare venirea primaverii. Va dorim si voua o primavara frumoasa cu multe bucurii.

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

neata

pentru toata lumea!

aseara am adormit si eu cu gandul la fetele de la Iasi ca multe nu zic nimic... Monica, Lalu, Dymomo, vad ca Bia a iesit din ascunzatoare

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

niata!
simina, merci pentru informatii. eu haine nu iau de acolo ca am la haine pentru ei sa-mi ajunga, ieri am mai facut o valiza cu hainute mici sa le dau la doi bebei dragalasi. In schimb vreau sa iau triciclete, jucarii pentru exterior, lopetele, galetuse chestii din astea de nisip pentru plaja, si nu numai, anul asta sper sa ne mutam la curte si vreau sa le amenajez un loc de joaca... bine, acum eu nu stiu daca as gasi in dragon si leagane, tobogan, chestii mai mari, dar incerc, incercarea moarte n-are.
si cum zici ca ajung in parcarea aia din dragon 6 gratuita?

Mergi la inceput

laurairina, asa-i, tu la vara vei avea burtica mare e greu pe calduri cu burtica, eu stiu ca mi-a fost foarte greu sa merg la serviciu aproape toata vara pe calduri toride pana prin sapt.26, la mine burta era atunci de ziceai ca am cateva zile si nasc

Miany, ati avut o noapte linistita, asa-i?

Mergi la inceput

Citat:

niata!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor fi realitate*****************

Ca sa ajungi direct acolo, intri pe la podul Fundeni (pe la calea ferata), adica nu pe la vechea europa.Drumul te duce fix acolo.Scrie mare pe cladiri nr-ul lor.Exact pe unde intrati este nr 6

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Citat:

niata!

Ca sa ajungi direct acolo, intri pe la podul Fundeni (pe la calea ferata), adica nu pe la vechea europa.Drumul te duce fix acolo.Scrie mare pe cladiri nr-ul lor.Exact pe unde intrati este nr 6

sar'na

Mergi la inceput

Buna dimineata

Am si eu 2 intrebari:
-copii vostri merg pe varfuri in casa???????......nu stiu de ce fata s-a obisnuit sa mearga asa.Daca ai spun sa puna talpa jos pune, da dupa cateva secunde iar o ia din loc tot pe varfuri

-si 2 : au vanatai pe picioare???????.....Maya este tot timpul plina de vanatai, desi evit sa o prind de picioare cand o schimb, dar se mai intampla sa o apuc fara sa vreau si imediat se invineteste, si uite asa are vanatai mereu

Mergi la inceput