Prietene la bine si la greu - 109
Raspunsuri - Pagina 17
ariadna33 spune:
1. nu merge nici unul pe varfuri. eu am evitat premergatorul, desi toata familia ma batea la cap am rezistat eroic si la hamuri. Eu zic ca e ceva temporar, si ar fi bine s-o incalti cu ceva chiar si prin casa ca sa se obsinuiasca sa calce cu toata talpa.
2. ai mei au vanatai pe picoare de la cazaturi, dar la schimbarea pampersului stau linistiti, nu se zbat, de fiecare data le dau ceva in mana la care nu au ei acces de obicei, asta numai pana le schimb pampersul, sticluta de vigantol, mobilul, telecomanda, etc Singura problema e ca trebuie sa le dau doua, pentru ca imediat vine si celalalt si fura![]()
Ramonika spune:
licu atunci fa cum sti tu mai bine, ca eu in incercarea mea de a simplifica lucrurile, vad ca mai mult le complic
deci fa cum faci de obicei si cu agrafa si cu coletul. te anunt ce si cum 
ava si gabitza si mie imi place sa va citesc despre gemanasi. si va invidiez. 
Ramonika
Ruxandra (30.11.2009)
tati
si Vladutz 
zebra roz
lili_a spune:
Neata!
Am o zi grea, cred ca doar
si nu ma rezolva, ar trebui sa beau o tuica cu redbull ![]()
Nu stiu ce saracie de ceai am baut aseara si am avut insomnie si eu si sotul, la 6 s-a trezit copilul urlind de parca o spinteca cineva, am profitat de sculatul devreme si am mers la Sanador sa facem ceva analize si eu si ea si acolo erau vreo 50 de oameni buluciti, nu le mergeau calculatoarele si nu se putea face nimic, dupa o ora s-au hotarit ca incearca sa faca fise pt recoltari pe hirtie, la intoarcere bietul pui epuizat a adormit in masina deci tot programul pe ziua de azi e dat peste cap iar mie mi-e un sooooooooooooooooomn 
Miany imi pare bine ca e totul ok cu David
Tina felicitari pt premiu, ai acum la cereale sa-ti ajunga tot anul

Simina si Lila merge pe virfuri din cind in cind, eu cred ca pur si simplu vrea sa vada cum se face si asta, asa cum din cind in cind si ridica cite un picior ca balerinele ca sa vada daca poate. Cita vreme in mod normal merge ok eu zic s-o lasi in pace, daca nu incearca cum ar putea sa stie sa mearga si pe virfuri? Eu astept s-o vad ca incearca si pe calciie, cum faceam noi la sport cind eram mici
Vinatai are si Lila multe, din cauza ca se tot buseste de chestii, e normal cred eu. Daca ti se pare ca face vintai fara sa se loveasca, intreaba doctorul 
Ava spor la cumparaturi, sa zici si aici daca vezi ceva jucarii de exterior ca lumea acolo, eu am luat cite ceva din Dedeman
M-ai facut si pe mine sa ma gindesc ce costum de baie imi trebuie, dar nu prea am curaj sa iau de pe net, ca as vrea sa probez
coque cum e Matei azi? Au disparut los muciones? 
many cum esti cu moralul? 
strumfy imi pare bine ca ai reusit sa intri, poate mai apuci sa ne zici de voi cind doarme Andra
Ma duc la treburi,of...
Lalu_79 spune:
Neata
Monis
, multumim de intrebare, suntem....ok.adica Ari e bine, eu....cam blue.Dar daca tot suntem intre prietene, hai sa ma plang.
De ceva vreme nu ma simt f bine, ameteli,oboseala, parca nu mai am atata rabdare cu Ari si ma simt vinovata pentru asta, etc...Am tot spus ca in primavara o sa o intarc, am incercat sa ma pregatesc pentru momentul asta, dar nu am simtit ca e timpul nici cand era sa cad pe jos, mi s-a rupt filmul cateva secunde doar pt ca am intors capul brusc. Cand m-a anuntat seful ca are nevoie de mine la birou, si inca cat mai repede....am zis ca trebuie sa o intarc acum, sa nu fie prea multe schimbari de-odata.Si uite-asa suntem in plin proces de intarcat, iar mie mi se rupe inima si ca nu o mai alaptez, si ca nu o sa mai fiu cu ea toata ziua
si....peste toate a murit si bunicuta mea draga, ieri am fost la inmormantare
.
Desi Ari azi noapte nu a avut nici o trezire (nu indraznesc sa sper ca va dormi mai bine de-acum, ca nu mai suge),eu sunt cam terminata.Mai bag o cafea, o vitamina, o maslina si sper sa fiu functionala azi.
Ionela
, incercam sa ajungem in vizeta la voi, totul depinde de Ari si cum azi a decis ca va avea 2 reprize de nani(a adormit la 10 dimineata), nu stiu ce sa zic...daca nu o sa o apuce somnul tocmai atunci.Oricum, ne auzim le tel
.
Raspund si eu la intrebari: Ari nu merge pe varfuri dar e o adevarata balerina cand vine vorba sa se intinda dupa vreun obiect de pe masa, birou.
Are si ea vanatai pe picioare, dar sunt de la propriile acrobatii si nu de la mainile mele, desi uneori e taaaare greu sa-i schimb pampersul.Pt momente dintr-astea am in casa chilotei Pampers si Huggies, ii trag repede si ea e multumita ca sta in picioare.
Pup toate fetele, fara exceptiune si va doresc o primavara frumoasa, plina de soare si zambete

ariadna33 spune:
hai sa incerc si eu un meniu![]()
azi la 11 budinca facuta din orez fiert cu 1 kiwi, 1 banana si un mar copt, un praf de scortisoara, emi 1/2 felie paine cu unt si cascaval ras si apoi jumatate de biscuite, dragos 1 felie paine cu un si gem alnatura de capsuni si o jumatate de grisina.
pranzul o sa fie felul 1: vita cu dovlecel, morcov, telina, cartof dulce, ardei rosu si cherry si leustean; felul 2 vita cu fasole galbena, conopida, patrunjel verde.
diseara va fi (nu m-am hotarat) fie cate un iaurt simplu cu cereale si biscuiti desert, fie MBS.
Lalu, condoleante pentru bunica... cred ca toate mamicile au trecut prin perioada asta "blue", si te vor asigura ca e ceva temporar, o sa vezi ca dupa ce vei incepe lucrul si Ari se va obisnui cu noua stare de lucri, toate se vor aseza cumva. Ai grija de tine si vitaminizeaza-te, dupa iarna asta lunga e nevoie 
Lili, aaa, eu nu mi-am luat niciodata haine de pe net (in afara de centura prenatala pe care am comandat-o ca nu prea mai puteam umbla cu burtoiul prin magazine). Am dat linkul asa, ca idee ce model de costum caut. Dedeman zici, pai daca nu gasesc ce ma intereseaza in dragon, dau si eu tura. Voi ce ati luat de acolo pentru exterior? pup micuta balerina
gabitza35 spune:
neata
Simina,ai mei nu merg pe varfuri (poate pt ca nu i-am pus in premergator) dar se ridica in poante cand vor sa-mi fure mouse-ul de pe birou,sa traga niste carti din biblioteca(au mai crescut si ajung daca se chinuie si la un etaj pe care pana acum nu-l puteau accesa),sa mai scoata niste haine din dulap...cam ce fac toti fulgusorii ![]()
Vanatai avem si noi micute pe picioare, apar ca urmare a jocurilor lor, a busiturilor, cred ca nu schimbatul pampersului le genereaza.....cu toate ca nu vor sa stea o clipa locului cand execut manevra.
Le-am dat si eu diverse chestii sa stea linistiti,ca Ava : sticluta de vigantol din 3 pampersi a ramas fara hirtie pe ea-au cojoit-o cu dintii; mobilul ( am ajuns la service cu el pt ca nu mai puteam folosi nicio tasta de pe partea stanga -l-au strans cu dintii, bale,nici acum nu functioneaza tasta de raspuns decat f,f,greu) iar telecomenzile le tin ascunse pt ca Eva a inceput sa scoata bateriile pt a le suge (daca le lipesc cu scoci sta si cate o ora incercand sa dezlipeasca cu degetelul,fara sa miste
)
Am incercat cu tuburile de crema... imediat le baga in gura amandoi si ridica acel capacel cu dintii si ling crema... o jucarie care sa le-o dau decat atunci... a tinut doar un minut,imediat se rasucesc in bratele mele si se intind fie dupa crema de fundulet fie dupa servetele umede. Asa ca ii cam las sa-si ia ce vor cat schimb scutecul,incerc sa fiu super rapida si am grija sa nu inghita crema![]()
![]()
Dragos si
Eva _30.11.2009
mucosii
poze
lili_a spune:
Ava am luat o casuta de plastic pt exterior si un balansoar in forma de vaporas (tie ti-ar fi bun ca se pot legana pe el si 3 copilasi odata
), vazusem pe net si tobogan dar acolo n-aveau pe stoc. Mai au si leagane.
Lalu
si multi pupici, e posibil sa ai o anemie + astenie de primavara + stresul intoarcerii la serviciu. Cu intarcatul, daca zici ca mai mult suferi si avind in vedere si ce sacrificii ai facut tu ca sa poti alapta, eu zic (sfat necerut desigur cu pam-pam-ul de rigoare
) sa scoti alaptatul de dimineata si prinz pt care estimezi ca n-o sa mai ai timp dar sa-l pastrezi pe cel de seara. Mie alaptatul mi se pare ca aduce confort psihic nu numai copilasului ci si mamei.
Condoleante pt bunica si-ti doresc sa ti se usureze povara asta pe care o simti acum
ariadna33 spune:
super, lili, asa ceva vreau si eu! mercic
ce analize ati facut, ca vreau si eu sa le fac la buculaci niste analize?
simina, si afara cand e incaltata merge tot asa Maya-balerina? i-a mai crescut parul cretulinei? la ai mei le-a crescut destul de bine, lui Dragos un par blond si tepos, ii ziceam "puiul de gaina ciufulit" ca-i sta in toate directiile, iar lui Emi des-des-des, trebuie sa pun sampon ca lumea ca sa-l clabucesc la baie ![]()
si ai mei au mancat toata hartia de pe sticluta de vigantol aflata in uz, au mancat ei si hartia de pe toate cuburile de plastic... desfac toate dopurile, inlcusiv cel de la sticla de vigantol, iar mie Dragos mi-a sters toate pozele si muzica din telefon, nu mai zic ca nu se mai aude la el ca lumea, se intrerupe de la cate bale a "inghitit"... Emi a mancat sudocrem pana m-am prins eu ca a desfacut prima data dopul.
fug sa-i bag la nani
gabitza35 spune:
Sa scriu si eu meniul de azi pana nu se trezesc
9.30- cereale cu lapte,1/4 felie paine cu unt si ricotta(Dragos)
11.30- un paharel fructe Organix (100g amandoi) si un biscuite
12 nani
Urmeaza pe la 14 ciorbita pui cu smantana,sufleu de dovlecel cu BV si ou (nu sunt sigura ca vor vrea,Eva e problema aici ca poatesimte oul si branza).Back-up ar fi mazare de ieri...sau borcanel.Cina credca va consta in iaurt sau poate fac niste paste cu sos(depindece si catpapa la pranz)
Dragos si
Eva _30.11.2009
mucosii
poze