Prietene la bine si la greu - 109

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

foarte frumos mananca mucosii, bravo! o sa-l filmez si eu pe Dragos cand arunca castronul de zici ca este bumerang. Emi mananca frumos, rupe din felia de paine cu unt si cascaval ras, dar cand se plictiseste, fleosc cu ea pe jos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariadna33

Felicitari pentru castigarea concursului, Tina!

Gabi, ce coincidenta, si eu voiam sa ajung acolo si tot pentru triciclete, daca mai gasesc si altele, cu atat mai bine Asa stiam si eu, ca au programul foarte scurt si trebuie sa mergi dimineata cu noaptea in cap ca sa gasesti deschis. Poate mergem impreuna Nu stiam ca parcul izvor are loc de joaca, ma tenteaza si pe mine, dar oare unde poti parca masina? Mai e un parc pe care vreau sa-l incerc, treceam mereu cu masina pe langa el cand mergeam spre serviciu, in Cotroceni, nu stiu cum se numeste dar arata bine, acum sincer nu stiu daca are locuri de joaca dar o sa ma duc sa vad o data. Pai uite, vine primavara, poate mergem impreuna cu copiii, mai ales ca acum sunt mai maricei, socializeaza si ei

In principiu eu pot cam oricand sa merg ca o am pe mama la mine
Locul de joaca din Izvor e relativ recent,nu cred ca are un an...si apoi e si Cismigiul f aproape ( au facut si acolo un loc de joaca cu multe leagane,topogane,tiribombe,etc to tcu protectii - am fost doar odata acolo ca e cam aglomerat.Noi parcam masina pe o latura a parcului (nu stiu strada,pe traseul lui 385,vizavi sunt blocuri,la Statistica - pana acum nu s-a intamplat sa nu gasim loc de parcare)

Parcul din Cotroceni,daca te referi la cel de langa Academia Militara e Romniceanu (parca)...am fost o singura data, vara trecuta ...ok ca e umbra,in rest cam fara "utilitati".
Mai vorbimpe mail/mess legat de Europa

cred ca putem declara "Stop,pagina noastra".... dacanu au nika impotriva Tina si Simina

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

de acord, Gabi

cred ca mai bine zic eu "stop, pagina costumelor de baie"

Simina, te amuzi tu, dar te vad eu curand si cu bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

buna seara

eram f hotarata sa intru si eu in seara asta sa povestesc una-alta de Iulian, sa povestesc cu voi, sa scriu un meniu etc, dar am avut pana de curent care nu doar ca ne-a prins cu copilul in cada, care s-a pus bietul pe un super-urlat - noroc ca a revenit lumina dupa 2 minute - dar a si belit ceva la upc, asa ca netul si-a revenit abia acum, cand mi-a venit si mie vremea de somn.
Asa ca scurt de tot, meniu de azi, ca nu mai scrie nimeni asta vad si parca mai e o sursa de inspiratie cateodata:
10.00 ou + avocado (sunt in mare pana de idei diminetile )
13.00 pastrav cu piure din: cartof dulce + brocoli (plus un morcov mic, un patrunjel mic si o felie de fenicul)
18.00 MBS (prima oara cand incercam, nu i-a prea placut piticului - ce-i drept, la mine MBS e sora cu sfecla, daca raman doar astea de mancare pe lume, eu mor de inanitie ).

Iulian a adormit in seara asta in 12 minute cu tot cu supt - era super rupt ca l-a pocnit un somn neasteptat pe la 12 si a dormit doar 40 de min si aia a fost tot pe ziua de azi. La 8.15 am stins lumina si la 8.27 dormea deja .

Maine vine cineva la noi la joaca? sa stiu si eu ce program sa-mi fac? va asteptez sau ba?

Ionela (tot scurt) am sesizat ca oamenii sunt ca si cainii, daca te simt slab, iti sar repede la beregata. La inceput, cand nu eram f sigura de mine cu alaptatul si ma lua cineva la vorba, ma si pomeneam sfatuita sau privita cu indulgenta etc. Acum cand vine vorba, sunt atat de mandra de reusita noastra cu , ca toata lumea ramane efectiv cu gura-cascata cand aude de Iulian alaptat la 1 an si 4 luni si n-am mai auzit nimic neplacut de mult timp. Stii tu, tonul face muzica. Asa ca mult succes!

nb all

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

ce placere sa citesc pe fetili de gemenasi
Ava , imi place tare ce costum de baie ti-ai ales!! si bine ca faci planuri pe la vara, eu deja stiu ca voi fi cu burtoiu cat casa si tre sa stau cuminte la umbra si racoare
De fapt ma gandesc cu mare jale ca aici unde ne-am mutat inca nu ne-am pus AC si nici bani nu prea cred sa avem sa montam, si ce o sa mai sufar cu burta mare la 42gr la umbra
Gabi ma tot uitam ce diferenta e la gemenasi, Eva e o durdulie si Dragos un finut. Ma tot uitam la manutele Evei grasune si numai bune de pupacit!!

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 13+ cu Iris/ul

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Eu nu ma supar.
Cand mergeam in Europa (asta acum vreo 2 ani) aveau program pana la 16.00.Programul e de la 06.00 dar in cursul saptamanii mai spre 08.00 gasiti vanzatorii.In week-end e calvar.Atentie la parcarea masinii:mai bine o bagati unde scrie parcare si dati 5-10 ron altfel riscati sa nu o mai gasiti intacta sau deloc.
In dragon se dau produse mai mult en gross .La tarabele din europa gasiti totul la bucata.
Spor la cumparaturi.Eu gaseam acolo haine ieftine si bune acum nu stiu ce mai e...

sarcina usoara Smara ,Licurici,Ionela!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Gabi ma tot uitam ce diferenta e la gemenasi, Eva e o durdulie si Dragos un finut. Ma tot uitam la manutele Evei grasune si numai bune de pupacit!!

Diferenta la greutate intre ei e undeva la 500-600 grame,Dragos e un pic mai inallt.... dar cand ii vezi Eva pare cu mult mai grasa decat Dragos; are si alta constitutie,are carnea ftare pe ea,e cumva densa.Acum si-a dat drumul si ea la mers... toata ziua colinda prin casa in picioare,mai rar recurge la tarasul pe fund.... poate mai scad suncile si la ea. Ei ii e in permanenta foame,mananca cu pofta,cere si intre mese(vine pleoscaind in bucatarie si nu pleaca fara sa primeasca ceva),cere la lume pe strada,in parc... Dragos,cred ca daca nu l-as pune in scaun si nu l-as hrani odata cu sor'sa,el nu ar cere niciodata mancare...poate doar la culcare un pic de lapte.... manaca in reluare,sta si cate 5 minute cu mancarea in gura,fara sa mestece, inghita, scuipe,etc.

mucosii

poze

Mergi la inceput

se pare ca tatal mucosilor s-a hotarat in noaptea asta sa doarma la serviciu....nu il mai astept,ma duc si eu la culcare...

noapte buna tuturor...

mucosii

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monis5

ce-i drept, la mine MBS e sora cu sfecla, daca raman doar astea de mancare pe lume, eu mor de inanitie ).

Ciorba de sfecla cu smantana nu papai cand erai mica la mama ta acasa? Pe vremea cand imi petreceam vacantele la bunici in Bucovina era una din mancarurile de baza(mai erau coltunasii cu BV si smantana , tocineii)
Azi am luat vreo 2 sfecle sa o pun pe mama sa faca bors de sfecla pt mucosi....pana acum nu mi-au acceptat deloc sfecla,in nicio combinatie ...poate de data asta am noroc.... iar cu MBS....si eu la fel ( eu mai adaug si sarmalele pe lista)

mucosii

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Fetele cu FB mai stiti ceva de Lavinia?

Nici LumiC nu a mai dat nici un semn de mult si mai sunt mamici pe care le invit sa miste degetelele si sa ne spuna cate ceva .

NB

mami de Vlad (29.10.2009) si aspiranta iar la

Mergi la inceput