Piatra Neamt, Perla Moldovei (86)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramona_patra spune:

Hello fetelor,
Laura imi pare tare rau pentru Bianca, multa sanatate. Allexa cred ca te-am vazut prin parc cu copii, sper sa nu ma fi inselat vb la telefon. Ulliasi imi pare tare rau pentru sarcina, capul sus si multa sanatate.
Acu si io cu o rugaminte, aveti cumva vreo tricicleta care va incomodeaza prin casa si vreti sa scapati de ea, contra cost bineinteles. Imi trebe pentru fiimea, ca ma omaoara ca nu vrea pe jos decat 10-20 de m.
Va pup si astept raspunsurile voastre.

Ramona de maimutel Diana (20.07.2009)
maimu diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna fetelor. Ce bine e afara!

Iulia, imi pare tare rau

Laura, multa sanatate fetitei. A facut si cumnata cand era mica si nu s-a luat la nimeni din familie, nici macar la al ei frate care era copil cu toate ca medicii nu i-au dat sanse sa scape fara sa faca.

O zi frumoasa !

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

cine se inscrie azi la o plimbare???

si o intalneala de carucioare de bebeici???

cea mai fericita mami de printesa

http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png

http://lpmf.lilypie.com/glMep2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Poftiti la o cafea!

Noi ieri am stat afara de la 12 si ceva pana la 17.30 - bolfosenia a avut mancare la pachet, a stat la picnic in parc - i-am pus legumele intr-un borcanel de-acasa, lapte i-am facut in parc ca am luat termosul, biscuiti a avut si s-a uns toata, arata ca o mica tigancusa, dar ne-a priit iesirea.

pogonici, noi iesim si azi, dar mai pe la amiaza. Poate venim la un loc de joaca in spatele blocurilor de pe Traian, spre Privighetorii, ca e si Iustina acasa, pentru ca n-a avut cine s-o duca azi la gradinita, ca una bucata tatic e la serviciu de asta noapte de la 2.
Oricum, cred ca doar azi mai e de stat asa mult pe-afara, ca de maine ori de joi pare-mi-se ca se strica vremea...

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Offf.... intru si eu din an in paste si citesc numai vesti rele.
Laura multa sanatate Biancai. Cum suporta injectiile?
Iulia e tragic. Imi pare tare rau... Sigur data viitoare va fi bine.

Noi suntem bine. Cu ceva tuse, mucisori dar bine. Eu sunt tot acasa . Simt ca nu ma pot. Cand nu ma vede nimeni mai trag cate un bocet sa ma racoresc si o iau de la capat cu CV-uri,ziare, sit-uri si .. degeaba. Parca nu am nici un rost.

Bazar general DC

Criss de Alessia si Andrada
"Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

iti dau un pont..
vezi ca Billa si Kofland se extind....si mai deschis fiecare un magazin

dute si depuneti un CV..Posturile se dau pe suma mana..doar stiii

cea mai fericita mami de printesa

http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png

http://lpmf.lilypie.com/glMep2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissandrada

Noi suntem bine. Cu ceva tuse, mucisori dar bine. Eu sunt tot acasa . Simt ca nu ma pot. Cand nu ma vede nimeni mai trag cate un bocet sa ma racoresc si o iau de la capat cu CV-uri,ziare, sit-uri si .. degeaba. Parca nu am nici un rost.

Bazar general DC

"Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii)

Criss, ti-am facut forward la un mail primit de mine, poate te ajuta sau iti da macar ceva idei. Bafta!!

Bianca se comporta surprinzator de bine la injectii. Nu urla, nu face istericale si nici nu se ascunde in dulap, cum faceam eu la varsta ei. Plange, incearca sa traga de timp tinandu-ma de vorba, spunand ca are de zis ceva important si sa o astept sa spuna, dar cand o tin 'in pozitia de injectia' nu se zbate, si doar se vaita , o doare tare si e f. curajoasa. Din fericire, mai are de facut doar o injectie in seara asta, apoi o sa ii dau ospen sirop. Am vorbit cu dr. Ilas si a zis ca fiind streptococul sensibil la penicilina, nu ar trebui sa conteze forma in care ajunge penicilina in corp. Ea azi s-a simtit bine, s-a jucat, a mancat bine, a pictat si a desenat. E ok asa, in general.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Salutare!
Ce frumos a fost azi afara!
Eu de la 16 de cand am ajuns acasa dereticesc de una:geamuri ,covoare,am sters toata bucataria....ce mai am avut un chef de treaba azi!!!Acu ma duc sa fac o baita
Laura , ma bucur tare mult sa aud ca sunteti un pic mai bine, sau macar ca scapati de injectii
Va doresc o seara placuta!

Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
Ridurile nu fac decat sa arate unde au fost zambetele" (Mark Twain)

http://bazar.desprecopii.com/browse.asp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Of mai feteleor ce vesti citesc eu pe aici ... Iulia, imi pare tare rau pentru tine, iti doresc sa depasesti momentul si sa te uiti spre viitor!
Laura, multa sanatate Biancai si tie putere ca sa treaca mai repede! Bravo Biancai, e o fetita curajoasa, sa-i transmiti din partea noastra.
Criss si tie un pic de rabdare, nu e momentul cel mai bun, din pacate. Poate se iveste totusi ceva! Mult noroc!
Celalalte fete va pup pe toate, , sper sa ne vedem cat de curand!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissandrada

Bazar general DC

Buna nu prea intru pe aici,azi am tras cu ochiul si vreau sa-ti zic ca se fac angajari la Central,vezi in Realitatea..sigur tre sa fie un loc si pt tine,bafta

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA

Mergi la inceput