Piatra Neamt, Perla Moldovei (86)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Poftiti la o cafea! Dau si-o ciorba radauteana, ca o am pe foc. Apoi plecam la plimbare, ca vrem sa profitam de caldura si soare!

pogonici, eu nu citesc vestile rele!
O zi buna!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Lora, mersi de cafelutza!La ciorba ai si ardei iuti,.. musai vreau!
Plimbareala placuta!
Ce naspa ca se strica iar vremea!
Cosmi tuseste de rupe iar eu am o durere de gat foarte nasoala, asa ca vestea asta cum ca se strica vremea chiar ma deprima!!!
O zi mumoasa va doresc!

Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
Ridurile nu fac decat sa arate unde au fost zambetele" (Mark Twain)

http://bazar.desprecopii.com/browse.asp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

'Neata!
Bianca are scarlatina . Asa, brusc si fara avertisment. Face de ieri penicilina injectabil la 8 ore . E cumplit.

Profitati de vremea frumoasa!! Plimbari placute! O ciorba as vrea si eu ...

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Eu ies in oras mai tarziu, trec pe la Sebi sa-i las un borcan.

Mihaela, daca aduci tu ardeii, e ok, ca eu n-am.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Neatza la pranz si de la noi!
Laura, vai ce nasol!!! Saraca Bianca, a luat de la gradi? Draga de ea, e gaurita la 8 ore...Rares cum e? El a avut? Asta-i genul de boala pe care o faci odata-n viata?
Multa sanatate si sa-i treaca cat mai repede!

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

'Neata!
Bianca are scarlatina . Asa, brusc si fara avertisment. Face de ieri penicilina injectabil la 8 ore . E cumplit.

Profitati de vremea frumoasa!! Plimbari placute! O ciorba as vrea si eu ...

Laura, imi pare tare rau!
Multa putere lui Bianca si sa treaca cat mai repede boala asta uracioasa!Din cate stiu eu se aseamana cu varsatul de vant?sau ma insel?!Multa sanatate!

Lora, DAAAA am eu ardei numai ca sunt iutiiii tare tare!
Sa stii ca o sa fac si eu sapt asta, mi-ai facut pofta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutare !
Noi nu prea ne putem bucura de vremea asta frumoasa, Stefanut este cam molicel, nu stiu exact ce are.Mergem dupa amiaza la dr.Asa ca nu-l scot astazi la plimbare, ieri am fost , a fost totul ok pana aseara cand a facut temperatura, refuza mancarea...stare generala proasta
Razvan a cazut ieri cu bicicleta si s-a lovit la nas, tare urat, spre ochi, asa ca are un semn de toata frumusetea

Laura-pupici multi pt Bianca ca sa suporte mai bine injectiile
Lora-ce harnica esti tu...
Plimbare placuta
Iulia- tu cum esti ?burtica ? David ce face ?

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Mihaela, nu prea e ca varsatul de vant. Varicela e data de un virus si se trateaza doar cu antitermice la nevoie si rabdare. Scarlatina e cauzata de un microb (un streptococ de fapt) si se manifesta intra-devar si printr-o eruptie pe piele dar nu cu bube iesite in relief, si trebuie musai tratata cu antibiotic (penicilina mai exact). Netratata corect, da niste chestii tare nasoale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Laura, nu face si Rares ceva tratament, fiind contact? Dar tu si Sebi? Ca am auzit ca si contactii ar trebui sa faca ceva preventiv. Nu penicilina injectabil, dar ceva genu Penicilina V pt gat. V-a zis dr ceva?
Alexa, imi pare rau pt accidentul lui Razvan. Multa sanatate lui Stefanut, sper ca nu e nimic grav. David e bine, l-am alergat pe-afara si a adormit ca lemnu'. Si eu ma indrept spre pat ca-s cam fleosc, de parca m-am dat eu pe topogan....
Burtica...e foarte plata, am pierdut sarcina, s-a oprit in evolutie la 7 sapt, am aflat cand trebuia sa fiu in sapt 10. Am facut chiuretaj, intre timp m-am refacut si ne-am impacat cu ce s-a intamplat. N-am mai zis pe aici ca n-am vrut sa aduc vesti proaste, tocmai ce venise 1 martie, primavara, veselie, etc. Poate data viitoare o sa avem noroc, daca vrea Doamne Doamne.

Multa sanatate la toti, of nasol cu bolile astea, sa treaca repede la toata lumea.

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui uliiasi

Laura, nu face si Rares ceva tratament, fiind contact? Dar tu si Sebi? Ca am auzit ca si contactii ar trebui sa faca ceva preventiv. Nu penicilina injectabil, dar ceva genu Penicilina V pt gat. V-a zis dr ceva?
Alexa, imi pare rau pt accidentul lui Razvan. Multa sanatate lui Stefanut, sper ca nu e nimic grav. David e bine, l-am alergat pe-afara si a adormit ca lemnu'. Si eu ma indrept spre pat ca-s cam fleosc, de parca m-am dat eu pe topogan....
Burtica...e foarte plata, am pierdut sarcina, s-a oprit in evolutie la 7 sapt, am aflat cand trebuia sa fiu in sapt 10. Am facut chiuretaj, intre timp m-am refacut si ne-am impacat cu ce s-a intamplat. N-am mai zis pe aici ca n-am vrut sa aduc vesti proaste, tocmai ce venise 1 martie, primavara, veselie, etc. Poate data viitoare o sa avem noroc, daca vrea Doamne Doamne.

Multa sanatate la toti, of nasol cu bolile astea, sa treaca repede la toata lumea.

Iulia, imi pare tare rau!
Saracutza de tine prin ce durere ai trecut!E tare bine ca nu ti-ai pierdut optimismul !
O zi frumoasa si somnic dulce!As vrea si eu sa fac un piculet de nanicutza
Poze

Mergi la inceput