Piatra Neamt, Perla Moldovei (86)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

saluti scumpe fete!!!!!!
va imbratisez pe toate de la inceput,mie dor de voi,de scumpii copilasi,de hamsii........asa deschide eu aici o hamsierie daaar mai e pana acoloLora,noi suntem bine,sanatosi,grasi si voiosi,in general f bine,acum stefi are vacanta pana dupa pasti asa ca profitam la maxim de orice,am avut musafiri,o sa mai avem,colindam cat putem si ne permitem....ce mai?asteptam sa ne vedem asta o sa fie pe 17 iunie sosim si stam 10 zile,asa ca sper sa va gasesc pe acasa
eu tot va citesc,urez bun venit lui Eva!!!,ma bucur ca copii sunt sanatosi si toata lumea,ca bebita cea bolfoasa papa tot pana ajunge si la urechile mamei sa le roada,vreme frumoasa o sa mai fie si sper sa iesiti in gasca la iarba verde!!!!
asez niste pozici cu noi
va pup dulceeeeee
carmen si stefii

http://family.webshots.com/photo/2598711060101502053rZHqyf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
citat din mesajul lui cosminiq
[Emma, nu am stat mult in lift...vreo juma de ora

Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
Ridurile nu fac decat sa arate unde au fost zambetele" (Mark Twain)

http://bazar.desprecopii.com/browse.asp

Aoleu chiar asa? Eu am zis ca a venit repede sotul si te-a salvat. Dar n-o fi reusit saracul asa de repede :(. Imi apre rau de patanie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Lora, era intr-o perioada - cred ca mai este si acum - un magazin in Precista, dupa biserica aia mare, vis-a-vis de Agricola, un magazin cu tesaturi import Italia. Nu se vand la metru ci la kg. Sunt noi si foarte frumoase, ai de unde alege, sunt tot felul de tesaturi si culori. Ti-ar trebui doar cineva care sa ti le tiveasca. Ah, de fapt depinde de modalitatea de prindere sus, daca e pe stil vechi cu teava sau cu sina. Daca e cu sina trebuie sa cumperi draperia gata facuta. Cel mai ieftin stiu ca e la Bendaluci, vis-a-vis de blocul meu. Mergi si tu in ambele locuri si te hotarasti dupa aceea.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Carmen!!! Pupa Stefi si de la noi si plimbari frumoase sa aveti! Ne e dor si noua de voi, abia astept sa va vad.

Am dus azi copiii la gradinita!

Sa aveti o zi frumoasa, nu ca vremea de afara

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

fetelor sa ne anuntati si pe noi cand iesim la o terasa.....

hai nu mai plAngeti..de joi iese soarele...uraaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Neatza, mamici!
Ce faceti, va adapostiti de ploaie? Nu stiu despre voi, dar eu ma simt arestata la domiciliu...
Lora, ce bine ca Iustina e bine! Noi am luat pt draperiile de la balcon material din ala f des care se foloseste pt dos de fata de perna(e crem), din bazar. Mi le-a cusut mama si a pus rejansa ca sa le putem pune pe sine. Nu mai stiu cat era metrul, ca le-am luat in toamna, dar arunca un ochi.
Eva, bine-ai venit in gasca! Sarcina usoara! Ne vedem la o hamsie cu toatele cand se face cald afara sa facem cunostinta cu tine si burtica ta?
Laura, in sfarsit ati dus strumfii la gradi, ce bine. Sper sa nu mai treceti prea curand prin ce-ati trecut. si sa fie strumfii sanatosi.
Cosminiq, dar liftul tau n-are maner din ala cu care poti deschide usa din interior? Eu m-am blocat de nenumarate ori in lift dar eram experta la evadat din el...Nasoala patanie...
Carmen, tare bine va este voua acolo, sunteti in elementul vostru, Stefi pare tare fericita!

Ne-am apucat si noi sa facem una alta prin casa pt Paste. A gasit sotul in sfarsit apartament in Buc unde sa ne mutam cu strumf cu tot, tot la etajul 9 din pacate dar macar nu mai are toate geamurile la soare si speram sa supravietuim cu bine pe timp de canicula....Pot incepe de acum sa caut gradinita pt el, am niste emotii de cum o sa reactioneze...
Va pup, sa aveti o zi frumoasa!

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Am apucat si eu sa ma spal pe cap, cat a dormit bolfoasa si-acum iar sunt cu ea in brate.
Multumesc pt. ponturile cu materialele, ca ma speriasem ce preturi am vazut in Praktiker si Dedeman la draperii, numai in jur de 35 de lei metrul, ori eu detin 8 m de geamuri, doar, la balcon....
O sa vad cum ies mai ieftin.
Iulia, mama ta nu se angajeaza sa mai coase niste draperii, contra cost?
Eu nu ma prea pricep la materiale, sper sa fie ok ce-o sa aleg.
Cristina, n-ai timp azi sa intri pe la Bendaluci? Sa intrebi cam cat ar ajunge m? Cu tot de la ei, ma refer.

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

iulia..dar va mutati in bucuresti////sotul are job deja acolo//

si noi am vrea sa plecam din orasul asta tot in buc.....om vedea si in ce an...acum visam doar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutare !
Carmen - vazui pozele, si eu si Razvan si-mi zice Razvan "oare Stefi ma mai cunoaste ?" A crescut Stefi , e fetita mare . Va asteptam la vara

Lora - cat dai pe material, ce mai trebuie pe acolo, sina etc...mai bine iti pui jaluzele,din astea din plastic, nu ? Zic si eu...

Laura - ma bucur ca strumfii sunt bine si ca au inceput sa mearga la gradi.La Razvan la gradi, saptamana asta discuta doar despre Paste si este foarte incantat, de exemplu astazi a plecat cu un ou fiert caci trebuie sa-l picteze

Iulia - ce mai faci ?Voi unde sunteti acum, aici sau la Bucuresti ?

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona_patra spune:

Buna ziua fetelor,
Va citesc zilnic, dar nu prea apuc sa mai scriu. Laura ma bucur ca, strumfii tai sunt bine, sper sa ne intalnim totusi saptamana asta sa iti dau ce am promis de muuuuult, ca cica am masina acasa, acu nu stiu daca are si motorina suficienta sa ajung pe unde am treaba. Afara e urat taaare, frig si vant. M-am cam saturat ca tot am strans hainele groase, iar le-am scos si tot asa.
Va pup si va doresc o zi mult mai frumoasa decat vremea de afara. AAAAA si apropo ce mai gatiti fetelor, ca io nu mai stiu ce sa fac de mancare.

Ramona de maimutel Diana (20.07.2009)
maimu diana

Mergi la inceput