Piatra Neamt, Perla Moldovei (86)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Ramona, inafara de gratar, salate, ciorbe si hrana rece bate vantul...mancam cam ce apucam.

Alexa, nu stiu, poate pun din alea, depinde cum ies mai ieftin. Oare imi spun astia pretul prin tel., daca sun?

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Buna dimineata fetelor, va astept la o .
Ramona eu nu mai mananc mancare gatita de aproape 2 luni iar Sergiu de aproape 2 saptamni. De cativa ani zic ca vreau sa slabesc dar nu faceam nimic. Acum daca tot stau acasa imi rezolv problema cu dantura si cea cu greutatea .
Laura ma bucur sa aud ca copiii sunt bine si merg la gradinita.
Lora eu la balcon am jaluzele verticale ca bate soarele toata ziua si pe langa perdele imi mai trebuiau si draperii. Despre materiale nu stiu nici eu, sunt complet pe dinafara.

In rest suntem bine, fetele sunt sanatoase si asteapta vacanta si Pastele sa faca oua rosii .

Bazar general DC

Criss de Alessia si Andrada
greutatea mea

"Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona_patra spune:

Buna fetelor,
Criss sarumana de sfat, ca si io ma chinui sa slabesc, dar totusi mai am 2 oameni pe langa mine care vor mancare. Vreo 2 saptamani si dnu sot a mancat ce a apucat, stii de ce si am profitat si io, doar ca ma acupa pofta de dulce si asta e nasol.
Va pup si o zi mult mai frumoasa decat vremea de afara.

Ramona de maimutel Diana (20.07.2009)
maimu diana

Mergi la inceput

Ramona nu am batut nici un apropo. Vroiam sa iti spun ca eu nu mai fac mancare gatita si deci nu stiu ce idee sa iti dau. La asta m-am referit. Fac doar pentru copii ce le place lor cate putin si atat. Iar cu dulciurile stiu prea bine ca este si problema mea dar vad ca de 2 luni m-am mai linistit.

Bazar general DC

greutatea mea

"Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii)

Mergi la inceput

Waw, Criss, 6,5 kg! Vreau si eeeeeeeu!!!! Felicitari!

Adelina a facut febra azi iarasi din cauza dintilor, asa astept sa iasa si vad ca tot dureaza...biata de ea, e asa agitata si nervoasa, baga tot in gura...da' scapam noi!

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Mergi la inceput

Buna fetelor,
Criss Doamne fereste, n-am crezut nicio clipa ca ai batut vreun apropo, da stiu cum e cand te chinui sa slabesti, eu as vrea sa scap de burta da se pare ca nu am sanse de reusita orice ce as face. Daca ar fi dupa mine cred ca nu as manca mai nimik o zi intreaga, dar e fiimea pt care tre sa gatesc, iar pe mancare se duc o groaza de bani.
Nasa mea de cununie zicea ca poate inventeaza astia vreo pastila sa o luam si sa ne tina de foame, va dati seama ca ar da comercianti faliment instant.
Te pup Criss, nu fi suparata pe mine.

maimu diana

Mergi la inceput

Aaaa, Criss te referea-i la faza cu sot, aaa am zis ca stii de ce pt ca venea tarziu si nu avea chef de mancare gatita.

maimu diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva.84 spune:

buna fetelor...apar si eu din nou..mai greu la prima sarcina cand nu stiu ce e cu mine,mi-e frica de orice,vreau sa fac totul sa fie bine,etc..
eu oricum sunt acasa in medical,deci daca ma primiti si pe mine la intalnire vin cu mare drag sa cunosc niste mamici de nota 10

lora,pe langa magazinul de langa cosmos in precista(langa floraria clipa),pe care il recomand ca-mi cumpar des de acolo sau bazar,nu am fost inca deci nu stiu ce are, poti sa mai incerci si la magazinul de materiale de la adult de pe calea romanului..crede-ma ca m-am intalnit acolo si cu creatori de la noi care-si iau materiale ieftine de acolo si apoi vand rochiile pe la magazine prin centru cu zeci de mil...are materiale de tot felul,de la stofe,dantela,ptr huse,ptr rochii,accesorii...etc
si eu am vreo 6 perdele de organza crem care am zis ca le tin ptr pus la balcon dar nu am mai reusit...de cati m ai nevoie,ce dimensiuni?poate t-i le cedez daca-ti plac..
va pup

Mergi la inceput

Buna fetelor.
Ramona stai linstita, cum sa ma supar? De ce? Si sotul meu a fost musafir acasa multimile 2 saptamani dar totusi a fost si ceva pozitiv in tot stresul asta. Cu regim si stres a reusit sa slabeasc si el . at despre burtica nici eu nu am reuit sa o dau jos desi am slabit cateva kg Acum ma duc la sala poate se va cunoaste ceva. Tu deja te intorci la servici.. Ce a trecut timpul, ai fetita mare. La voi nu fac astia angajari?
Azi am fost la targul de joburi si am plect tare dezamagita. Erau oameni din toate categoriile sociale dintre care unii foarte mirositori. Cand am vazut cei acolo imi venea sa . Pentru studii superioare nu era mai nimic. Doar cateva posturi de inginer si unul de referent marketing.

Lora tu inca trebuie sa mananci bine si de toate .

Bazar general DC

greutatea mea

Mergi la inceput

Salutare!
Noi am avut ceva aventuri in ultimele doua zile...adica Adelina, mai exact. Alaltaieri a inceput sa aiba scaune cam moi si, cum n-am vrut sa risc sa se agraveze si bine-am facut, am plecat miercuri seara la pediatrie, unde-am ramas internate- eu si ea, pana azi. Deja de ieri n-a mai avut nicio problema, in scaun nu i-a gasit nimic rau, insa analizele de sange au dovedit ca era o usoara infectie, conform spuselor dr. Altceva inca nu stiu, pana nu voi vedea hartiile de externare, dar dr. zice ca e mult mai bine decat se astepta. Azi chiar a mancat f. bine si nici n-a mai avut scaunul modificat defel.

Acum copii ce-am scris la alt subiect, ca nu mai sunt in stare sa scriu iar, scuze:

"Am si eu un moment de respiro, ca a adormit. Ce statea ea numai la mine-n brate, acum e si mai si. Da-s bucuroasa ca mananca f. bine, si-a revenit aproape complet. Momentan mai tinem regim - orez fiert, morcov si pastarnac fiert, branza de vaci si lapte fara lactoza, Milumil HN25. Si cate-un biscuite din cand in cand. Oricum, nu prea-i multumita de regim, ori nu-i tine de foame, ca bea mult mai mult lapte decat inainte.

Nu-s prea coerenta, ca-s terminata de oboseala..in prima noapte n-am putut dormi ca n-am putut...asa, degeaba, iar as'noapte mi-a fost mie f. rau - CM plus o durere de cap ingrozitoare...acum nici reactii nu mai am normale. Da' bine ca-i bolfosenia bine, asta e imp.
Am avut noroc si-am dat de-o dr. f. de treaba care era de garda si ne-a cazat intr-o rezerva super, ca in spitalele noastre conditiile cam lasa de dorit, din pacate.
Externarea ne-o face abia luni, are branula si are-o treaba sa traga de pansamentul cu care e acoperita si vom merge la 12 ore pana duminica seara la tratament.
Cam atat despre noi."

Criss, imi pare rau ca nu gasesti ceva. Sper sa vii cat mai curand cu o veste buna!

Eva, eu n-am nevoie de perdele, eu vreau draperie din material prin care sa nu treaca soarele. Vreo 16m, asa...ca am ceva geamuri la balcon.

Va las, ca adorm cu capul pe tastatura!

Mergi la inceput